Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

aynen tam olarak böyle bende de çok şükür bu günümüze

Kızlar merhaba 5+2'yim kahverengi lekelerim geldi bu hafta hemşire normal oluğunu söylemişti şimdi kanama kırmızıya döndü silerken fark ettim progeston fitil kullanıyorum p.tesi keseyi görmeye gideceğim gelene kadar progeston iğne kullanın dedi içimizde daha önce bu duruma denk gelen oldumu

Bence bir doktora gittim derim. İlla kötü bir şey olacak değil. Belki plasenta ile ilgili de olabilirmiş. Agri ve kramp ve pıhtı şeklinde değilse kanaman cok sukur bir sorun yok demektir

Bence bir doktora gittim derim. İlla kötü bir şey olacak değil. Belki plasenta ile ilgili de olabilirmiş. Agri ve kramp ve pıhtı şeklinde değilse kanaman cok sukur bir sorun yok demektir
canım regli sancısı var dedim ama önemli değil beklenen bir durum dedi çok şükür pıhtılı da değil

Yaa cok sevindim ben de tam 6+2ye randevu almıştım ilk kontrol için inşallah benimki de öyle olur

Ben de çarşamba ve dün gece hafif kahverengi kanama yaşadım, telaşlandık eşimle. Bu sabah hemen doktora gittik, ultrasonla baktı, bebekte de kesede de hiçbir sıkıntı görmedi. Doktor bunun ara ara olabileceğini, önemli olan kırmızıya dönüp artmaması gerektiğini söyledi. Sen de içini rahat ettirmek için bir doktora görün bence, inşallah her şey yolundadır.

İnşallah canım ya, ben avrupa yakasındayım doktorum karşıda ptesi gününe kadar bekleyeceğim

Canım başta göremedi deyince yüreğim hopladı cihazla alakalıdır tabii kocaman olmuş bebeği görmemesi normal değil çünkü ama Neyseki görmüşsünüzz ahh Çok sevindimm şükürler olsun canım gözünüz aydınnn. Bana asistan doktor baktığı için ne kese ölçüsü ne başka bişey demedi. Ben de salı günkü dra gitmekten vazgecmişyim ya. Ara randevuydu niye geldin diyebilir mi bilmiyorum ama saatlerce beklemek ıstemedım cuma gününe mesai dışıba başka iyi bir doktora randevu aldım Yola çıkmadan 2 gün önce kontrol olacağım hem o kese boyutu falan söyler aynı zamanda ultrason kağıdı verir diye düşündüm. Şimdi yere göğe sığamıyorsundur Ben de Mardin'de iyi bir doktor araştırıyorum bir tane buldum onun için konu açacağım şimdi umarım güzel yorumlar gelir doktor aynı zamanda Mardin Park Hastanesi'nin başhekimi

Ayyy çok şükür allahım çok şükür çok mutluyum inan kalp atışı o kadar güzeldi ki gözlerim doldu o an. O minicik şeyden nasıl bu kadar güçlü bir şey çıkabiliyor çok şaşırdım.
Evet kuşum salı erken olur cuma gidersen biraz daha büyümüş 8. Haftaya girmiş olursun hem doktor bulmana da çok sevindim. Ben gidince aklımda soru işareti kalsın istemiyorum. Devletteki tüm hastanelerde hep aklımda bir soruyla dönüyorum. Bir şey olsa ulaşabileceğim bir doktor olması beni çok rahatlatacak. sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…