Herkesin süreci farklı başka insanların deneyimleri seni etkilemesinAy internett
aşkım internette felaket senaryolarını okuyunca korktum kan pıhtılaşması falan yazmış
Dua edin de ben de göreyimEvet bebişşş pirinç tanesi gibiduyarsın inşallah merak etme keyfini çıkar
Ahh çok iyi anlıyorum seni için nasıl rahat edecekse öyle yap. Belirtilerin de normal ama bende niye belirti yok diye endişe yapma bende de yok çünkü çok şüküüür
HaklısınHerkesin süreci farklı başka insanların deneyimleri seni etkilemesin
Duyarsın bebişim şu evreler sağlıkla gelçsin hepimiz içinDua edin de ben de göreyim
aynen tam olarak böyle bende deBen de öyleyim. Dün mesela herkesten çok üşüdüm hava güzel olduğu halde kan damarlarımız büzüşüyormuş bazen. Mesela klimayı açtığımda eşim üşümezken Ben üşüyorum Çünkü vücudum sıcak olduğunda aniden soğukla temas edince sanırım çok fazla üşüyorum
3 hafta sonraSizleri kalp atışı duyduktan sonra ne zaman tekrar muayeneye çağırdı doktorunuz?
İnşallahDuyarsın bebişim şu evreler sağlıkla gelçsin hepimiz için
Kese hakkında bir fikrim yok maalesefAmiinn inşallahkese nasıl peki içindeki beyaz şey ne acaba Yolksac yuvarlak oluyor genelde bilemedim doktora da heyecandan soramadım
Bence bir doktora gittim derim. İlla kötü bir şey olacak değil. Belki plasenta ile ilgili de olabilirmiş. Agri ve kramp ve pıhtı şeklinde değilse kanaman cok sukur bir sorun yok demektirKızlar merhaba 5+2'yim kahverengi lekelerim geldi bu hafta hemşire normal oluğunu söylemişti şimdi kanama kırmızıya döndü silerken fark ettim progeston fitil kullanıyorum p.tesi keseyi görmeye gideceğim gelene kadar progeston iğne kullanın dedi içimizde daha önce bu duruma denk gelen oldumu
Bence normal daha erken. Ben ilk gebeliğimde de bulantı yoktu. Rahattım. Bunda çok farklı. Ve inan daha görmeye gitmedim gidemedim. 7+5 deyim. 9 +da doktorum gelecek. Bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyordum..
canım regli sancısı var dedim ama önemli değil beklenen bir durum dedi çok şükür pıhtılı da değilBence bir doktora gittim derim. İlla kötü bir şey olacak değil. Belki plasenta ile ilgili de olabilirmiş. Agri ve kramp ve pıhtı şeklinde değilse kanaman cok sukur bir sorun yok demektir
Yaa cok sevindimSelam kızlaaaarbugün 6+2 ile bebek de göründü kalp atışı da mükemmel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin. Son 2 gündür çok kötüyüm göğüslerime dokunamıyorum bile kolumu uzatınca bile ağrıyor
Kızlar merhaba 5+2'yim kahverengi lekelerim geldi bu hafta hemşire normal oluğunu söylemişti şimdi kanama kırmızıya döndü silerken fark ettim progeston fitil kullanıyorum p.tesi keseyi görmeye gideceğim gelene kadar progeston iğne kullanın dedi içimizde daha önce bu duruma denk gelen oldumu
İnşallah canım ya, ben avrupa yakasındayım doktorum karşıda ptesi gününe kadar bekleyeceğimBen de çarşamba ve dün gece hafif kahverengi kanama yaşadım, telaşlandık eşimle. Bu sabah hemen doktora gittik, ultrasonla baktı, bebekte de kesede de hiçbir sıkıntı görmedi. Doktor bunun ara ara olabileceğini, önemli olan kırmızıya dönüp artmaması gerektiğini söyledi. Sen de içini rahat ettirmek için bir doktora görün bence, inşallah her şey yolundadır.
Canım başta göremedi deyince yüreğim hopladı cihazla alakalıdır tabii kocaman olmuş bebeği görmemesi normal değil çünkü ama Neyseki görmüşsünüzz ahh Çok sevindimm şükürler olsun canım gözünüz aydınnn.Çok şükür canım ben de şimdi doktordan geldim. Crl 6,5 cm olmuş 6+4 ile uyumlu dedi ama cihaz çok kötüydü karından göremedi kese bayağı büyük ama boş dediben üzül tabiiii birde vajinal bakalım dedi bebiş göründü hemen kalp atışınıda duydum geçen hafta görmüştük sadece ayy çok şükür dedim kan ve idrar aldı yarın artık kendi özeldeki doktoruma geçiyorum inşallah. Randevu varsa şimdi bakacağım. Düşüğüm olduğu için perinatologla devam etmemi mantıklı buldu bu doktor da ilgiliydi ama yine de doktorum çok çok iyi olduğu için onunla devam ederim. benden haberler böyle sen nasılsın? Sonuçları artık yarın kendi doktorum görür ve yorumlar
Canım merak etme gayet güzel ve haftanla uyumlu o minik beyaz şey bebişin işte
Kuzum aklımdaydın kaç zamandırkarından bakarsa görünmez ve daha betan düşük ama çok sağlıklı artıyor pazartesi 5000 küsürlerde olur çok rahat görünür ama ağrın sızın bir şikayetin yoksa şuan haftan ne 6+4 ve sonrasında git kalp atışınıda duyarsın sık sık da gitmemiş olursun
Ayyy çok şükür allahım çok şükürCanım başta göremedi deyince yüreğim hopladı cihazla alakalıdır tabii kocaman olmuş bebeği görmemesi normal değil çünkü ama Neyseki görmüşsünüzz ahh Çok sevindimm şükürler olsun canım gözünüz aydınnn.Bana asistan doktor baktığı için ne kese ölçüsü ne başka bişey demedi. Ben de salı günkü dra gitmekten vazgecmişyim ya. Ara randevuydu niye geldin diyebilir mi bilmiyorum ama saatlerce beklemek ıstemedım cuma gününe mesai dışıba başka iyi bir doktora randevu aldım Yola çıkmadan 2 gün önce kontrol olacağım hem o kese boyutu falan söyler aynı zamanda ultrason kağıdı verir diye düşündüm. Şimdi yere göğe sığamıyorsundur Ben de Mardin'de iyi bir doktor araştırıyorum bir tane buldum onun için konu açacağım şimdi umarım güzel yorumlar gelir doktor aynı zamanda Mardin Park Hastanesi'nin başhekimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?