Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bugün duydum 6+5im ben de çok güçlüydü miniğim 6,5 mm bir şeyden bu kadar güçlü bir ses beklemiyordum benim kaybımı saymazsan ilk bebişim olacak inşallah sağlıkla gelsinler

Bu arada pelinatologla devam etmen çok güzel detaylı da falan hiç zorlanmazsın arayış içine girmezsin devlette gerçekten iyi doktor da var ilgilenmeyen de var Ama dediğim gibi ben burada olsaydım gebeliğim boyunca araştırma hastanesine de devam edeblrdim yeni hastane ve gerçekten Doktorlar çok kaliteli. Hizmet çok hızlı her şey çok güzel Mardin'de maalesef devlet sıkıntı Ama orada da kaydımı olmak zorunda Çünkü ben araştırmalarda kayıt olması gerektiğini düşünüyorum . Maalesef bir sıkıntı olduğunda kimse elini taşın altına koymuyoor ve direk araştırmaya Sevk ediliyoruz Allah korusun hepimizin gebeliği saflıkla ılerlesn kucagımıza alalmmm . Kuzum Bu arada yaş kaçtı senin

Ben de bugün duydum 6+5im ben de çok güçlüydü miniğim 6,5 mm bir şeyden bu kadar güçlü bir ses beklemiyordum benim kaybımı saymazsan ilk bebişim olacak inşallah sağlıkla gelsinler

O minicik kalbin o kadar güçlü atması insana tarifsiz bir mutluluk veriyor
Benimki de 6.6 mm Aynı gidiyoruz maşallah İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Evet kuzum çok haklısın sırf bu yüzden gittiğim doktor çok iyi bir hastanede her türlü imkanı var ona güvenim tam zaten kaydım şehir hastanesinde var bir de burdaki şehir hastanesi 5 araştırma hastanesinin birleşimi oldu. Her türlü bölüm vs var. Ankara hastane konusunda sıkıntı yaşanmayacak tek yer sanırım. Üni hastaneleri desen en iyileri burda. Hatta acaba hacettepe’ye de mi gitsem dedim hocaları efsane ama randevu bulmak çok zor o hocalara yoksa benim de aklımda orası vardı aslında. Kısmet artık umarım hiç gerek kalmaz ve sorunsuz geçer yaş 36 çocuk fikrine anca okey olabildim

Senin kaç haftalık oldu canım

Evet gerçekten Hacettepe gibi bir yer var belki bulursun arada randevu gidersin canım çok şanslısın yavrularımız sağlıklı olsun da iyi doktorlarla iyi insanlarla karşılaşalım bu süreçte ne güzel aklında hiçbir şey kalmamıştır Bu yaşa kadar. Tam çocuk bakma ve sevme zamanı

7+0 canım şuan senin kaç
7+2 oldum canım .ama ben dün yataktan kalkamadım .midem sabahları çok bulanmaya başladı bi avuç leblebi yiyorum Allahtan geçiyor.azıcık aç kaldığım an hemen midem ekşimesi gibi bulantı oluyor.12 gibi uyanıyorum ama sürünerek khvaltı bile hazırlayamıyorum.midem sanki tıka basa dolu.nefes nefese kalıyorum sanki.

Kızlar 8+2 yiz bugün sabahtan beri afedersiniz ishalim. Hiçbişey yiyemedim. Başağrısı bel ağrı var. Sadece yatıyorum. Sizde geçirdiniz mi böyle bi durum.

Geçmiş olsun canım umarım hemen geçer. Dr ılac vs önermedi mi?

Geçmiş olsun canım umarım hemen geçer. Dr ılac vs önermedi mi?
Canım bazı şeylerin doğasında bazı çileler var .Doktora pazartesi gittim salı başladı biraz rahatsızlıklarım Ama 7 kadr olacak.Analık kolay bir müessese değil bir insan var oluyor içimizde .bir insan üretiyoruz kanımızla canımızla.ben zaten tutunmanın sağlam olduğunu öğrendim ve kalp atışları iyi.sağlıkl7 bir gebelik olduğunu söyledi doktor 6. 7.aya kadar belki bi daha gitmem .25 dk bebeğim ultrasonda ışığa maruz kaldı.Kuranı Kerimde biz insanı 3 karanlığa gizledik diye geçer bu 3 trimestere karşışık gelir.bazı şeylere çok müdahaleyi doğru bulmuyorum . Doğal süreç korunmalı bu bebim kişisel fikrim ama durumu kritik olan yada haftada doktora gitmek isteyene de saygım var.Benim tercihim bu yönde oldu

Kızlar 6. Haftamiza girdik vajinamda bugün başlayan ara ara gelen bi ağrı ve batma gibi bişey oluyor sizlerde de var mı veya oldu mu ? Randevuma 2 hafta var ama endişelendim. Ara ara vajinaya vuran bu ağrı oluyor

Kızlar 8+2 yiz bugün sabahtan beri afedersiniz ishalim. Hiçbişey yiyemedim. Başağrısı bel ağrı var. Sadece yatıyorum. Sizde geçirdiniz mi böyle bi durum.
Ayaklarını sıcak tutmanı pirinç lapası yemeni ve vars muzda tüketmeni tavsiye ederim.kabızlıktan bir sorun hamlelikte ama arada bir gelen ishalde iyi aslında diyorlar.

İnşallah bebeğim evet vakti geldi dedik artık. istediğim hayal ettiğim ne varsa hepsi oldu çok çok şükür verene Yavrum çok şanslı olacak ne hayallerim var onunla rabbim hepimize sağlıkla bağışlasın

Mide bulantısı için bazı drlar da ilaç çözüm değil akışa bırakın diyor ama Kur'an da bize söylüyor çare herşeyde neden kötüysen iyileştirmeye çalışmayasın ki. Vucuduna bu iyilik olur. Şuanda herşeyin caresi var. Eskiden de bitkilerle atlatılıyormuş ki ılaclarda bitkiler var zaten bu kadar da akışa bırakma kötüysen. Kimsenin haftada bir ultrasona girdiğini düşünmüyorum. Aylık kontroller de yapılmalı anne ve Bebek sağlığı için. Şuan devletimizin de buna maddi imkanı var Amerika gibi ülkelerde ultrason hakkı 3 mesela bilinenin aksine zararlı dye değil. Devlet o kadar gebeye. Ki türkiyenin kat ne katı gebe var orada. Bütçe ayırmıyor ama onun dışında özellere gidiyorlar gerektiğinde. Kendi canına yazık etme bulantı için ama bitkisel ama drla care ara hayat kaliten bebeğini olumlu etkileyecektir mesela ben 14 saatlik yola gideceğim acilde kalp atımı duyuldu ama yola gitmeden ultrasona girmek zorundayım bir uzman tarafından. Ses dalgası ile calısıyor ultrason . Kalp atımı da titresım verir sadece. Açtırmadan muayenemi olmak istiyorum

Geçmiş olsun canım bende geçen hafta öyleydim bol su iç, yağlı yiyeceklerden uzak dur. Ben bir de reflor kullandım prebiyotik zaten çok iyi geldi o

Kankim stressiz olunca ne güzel oluyorsun sen bilgilerceee

Kankim stressiz olunca ne güzel oluyorsun sen bilgilerceee
Hhahaah yaaa utandım ay bu ara çok profesör dinliyorum özellikle yurt dışı gebelillerindeki garipliği merak ediyordum onu da çözdük. Biz Türk anneleri etiketliyorllardı böyle şeylerde hep. Pimpirikli değilmişiz demekkı devletimiz bize bütçe ayırıyormuş bunda

Miniğin çok şanslı çok senin gibi bir annesi var heyecanın hiç eksilmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…