Ben de bugün duydum 6+5im ben de çok güçlüydü miniğim 6,5 mm bir şeyden bu kadar güçlü bir ses beklemiyordumKızlar bugün 6+5’imEşimle birlikte doktora gittik. Kalp atışını ilk kez bugün duyduk. O an gözlerim doldu, tarifsiz bir mutluluktu… Hele ki ilk bebiş olunca insanın içi daha da farklı oluyor.
İnşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bu arada pelinatologla devam etmen çok güzel detaylı da falan hiç zorlanmazsın arayış içine girmezsin devlette gerçekten iyi doktor da var ilgilenmeyen de var Ama dediğim gibi ben burada olsaydım gebeliğim boyunca araştırma hastanesine de devam edeblrdim yeni hastane ve gerçekten Doktorlar çok kaliteli. Hizmet çok hızlı her şey çok güzel Mardin'de maalesef devlet sıkıntı Ama orada da kaydımı olmak zorunda Çünkü ben araştırmalarda kayıt olması gerektiğini düşünüyorum . Maalesef bir sıkıntı olduğunda kimse elini taşın altına koymuyoor ve direk araştırmaya Sevk ediliyoruz Allah korusun hepimizin gebeliği saflıkla ılerlesn kucagımıza alalmmm . Kuzum Bu arada yaş kaçtı seninAyyy çok şükür allahım çok şükürçok mutluyum inan kalp atışı o kadar güzeldi ki gözlerim doldu o an. O minicik şeyden nasıl bu kadar güçlü bir şey çıkabiliyor çok şaşırdım.
Evet kuşum salı erken olur cuma gidersen biraz daha büyümüş 8. Haftaya girmiş olursun hemdoktor bulmana da çok sevindim. Ben gidince aklımda soru işareti kalsın istemiyorum. Devletteki tüm hastanelerde hep aklımda bir soruyla dönüyorum. Bir şey olsa ulaşabileceğim bir doktor olması beni çok rahatlatacak. sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben de bugün duydum 6+5im ben de çok güçlüydü miniğim 6,5 mm bir şeyden bu kadar güçlü bir ses beklemiyordumbenim kaybımı saymazsan ilk bebişim olacak inşallah sağlıkla gelsinler
Evet kuzum çok haklısın sırf bu yüzden gittiğim doktor çok iyi bir hastanede her türlü imkanı var ona güvenim tam zaten kaydım şehir hastanesinde var bir de burdaki şehir hastanesi 5 araştırma hastanesinin birleşimi oldu. Her türlü bölüm vs var. Ankara hastane konusunda sıkıntı yaşanmayacak tek yer sanırım. Üni hastaneleri desen en iyileri burda. Hatta acaba hacettepe’ye de mi gitsem dedim hocaları efsane ama randevu bulmak çok zor o hocalara yoksa benim de aklımda orası vardı aslında. Kısmet artık umarım hiç gerek kalmaz ve sorunsuz geçerBu arada pelinatologla devam etmen çok güzel detaylı da falan hiç zorlanmazsın arayış içine girmezsin devlette gerçekten iyi doktor da var ilgilenmeyen de var Ama dediğim gibi ben burada olsaydım gebeliğim boyunca araştırma hastanesine de devam edeblrdim yeni hastane ve gerçekten Doktorlar çok kaliteli. Hizmet çok hızlı her şey çok güzel Mardin'de maalesef devlet sıkıntı Ama orada da kaydımı olmak zorunda Çünkü ben araştırmalarda kayıt olması gerektiğini düşünüyorum . Maalesef bir sıkıntı olduğunda kimse elini taşın altına koymuyoor ve direk araştırmaya Sevk ediliyoruz Allah korusun hepimizin gebeliği saflıkla ılerlesn kucagımıza alalmmm . Kuzum Bu arada yaş kaçtı senin
Maşallah ya aynı gidiyoruz evetO minicik kalbin o kadar güçlü atması insana tarifsiz bir mutluluk veriyor
Benimki de 6.6 mmAynı gidiyoruz maşallah İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Senin kaç haftalık oldu canımHep sormak istediğim soruyu sorayım sizlere. Araba kullanırken kasılman oluyor mu canım. Benim günden güne cogalıyor kısa mesafede bile oluyor frenleme ile mi alakalı bilmiyorum. Trafikte zten sakin bir yapım yok bazen geriliyorum onda da daha çok kasılıyorum. Bu kadar tesadüf olamaz benim de bugunnden beri uykum Çok gece ile alakalı mı bilmiyorum ama asla yatmaya fırsatım olmadı yegenimin dogum gününe geldim uykudan bayılıcamgoguslerimdekı hassaslık da arttı. Bizim hcgler arttıkca bebişler kendini belli ediyorlar
Evet gerçekten Hacettepe gibi bir yer var belki bulursun arada randevu gidersin canım çok şanslısın yavrularımız sağlıklı olsun da iyi doktorlarla iyi insanlarla karşılaşalım bu süreçteEvet kuzum çok haklısın sırf bu yüzden gittiğim doktor çok iyi bir hastanede her türlü imkanı var ona güvenim tam zaten kaydım şehir hastanesinde var bir de burdaki şehir hastanesi 5 araştırma hastanesinin birleşimi oldu. Her türlü bölüm vs var. Ankara hastane konusunda sıkıntı yaşanmayacak tek yer sanırım. Üni hastaneleri desen en iyileri burda. Hatta acaba hacettepe’ye de mi gitsem dedim hocaları efsane ama randevu bulmak çok zor o hocalara yoksa benim de aklımda orası vardı aslında. Kısmet artık umarım hiç gerek kalmaz ve sorunsuz geçeryaş 36 çocuk fikrine anca okey olabildim
7+0 canım şuanSenin kaç haftalık oldu canım
7+2 oldum canım .ama ben dün yataktan kalkamadım .midem sabahları çok bulanmaya başladı bi avuç leblebi yiyorum Allahtan geçiyor.azıcık aç kaldığım an hemen midem ekşimesi gibi bulantı oluyor.12 gibi uyanıyorum ama sürünerek khvaltı bile hazırlayamıyorum.midem sanki tıka basa dolu.nefes nefese kalıyorum sanki.7+0 canım şuansenin kaç
Geçmiş olsun canım umarım hemen geçer. Dr ılac vs önermedi mi?7+2 oldum canım .ama ben dün yataktan kalkamadım .midem sabahları çok bulanmaya başladı bi avuç leblebi yiyorum Allahtan geçiyor.azıcık aç kaldığım an hemen midem ekşimesi gibi bulantı oluyor.12 gibi uyanıyorum ama sürünerek khvaltı bile hazırlayamıyorum.midem sanki tıka basa dolu.nefes nefese kalıyorum sanki.
Canım bazı şeylerin doğasında bazı çileler var .Doktora pazartesi gittim salı başladı biraz rahatsızlıklarım Ama 7 kadr olacak.Analık kolay bir müessese değil bir insan var oluyor içimizde .bir insan üretiyoruz kanımızla canımızla.ben zaten tutunmanın sağlam olduğunu öğrendim ve kalp atışları iyi.sağlıkl7 bir gebelik olduğunu söyledi doktor 6. 7.aya kadar belki bi daha gitmem .25 dk bebeğim ultrasonda ışığa maruz kaldı.Kuranı Kerimde biz insanı 3 karanlığa gizledik diye geçer bu 3 trimestere karşışık gelir.bazı şeylere çok müdahaleyi doğru bulmuyorum . Doğal süreç korunmalı bu bebim kişisel fikrim ama durumu kritik olan yada haftada doktora gitmek isteyene de saygım var.Benim tercihim bu yönde olduGeçmiş olsun canım umarım hemen geçer. Dr ılac vs önermedi mi?
Ayaklarını sıcak tutmanı pirinç lapası yemeni ve vars muzda tüketmeni tavsiye ederim.kabızlıktan bir sorun hamlelikte ama arada bir gelen ishalde iyi aslında diyorlar.Kızlar 8+2 yiz bugün sabahtan beri afedersiniz ishalim. Hiçbişey yiyemedim. Başağrısı bel ağrı var. Sadece yatıyorum. Sizde geçirdiniz mi böyle bi durum.
İnşallah bebeğimEvet gerçekten Hacettepe gibi bir yer var belki bulursun arada randevu gidersin canım çok şanslısın yavrularımız sağlıklı olsun da iyi doktorlarla iyi insanlarla karşılaşalım bu süreçtene güzel aklında hiçbir şey kalmamıştır Bu yaşa kadar. Tam çocuk bakma ve sevme zamanı
Mide bulantısı için bazı drlar da ilaç çözüm değil akışa bırakın diyor ama Kur'an da bize söylüyor çare herşeyde neden kötüysen iyileştirmeye çalışmayasın ki. Vucuduna bu iyilik olur. Şuanda herşeyin caresi var. Eskiden de bitkilerle atlatılıyormuş ki ılaclarda bitkiler var zaten bu kadar da akışa bırakma kötüysen. Kimsenin haftada bir ultrasona girdiğini düşünmüyorum. Aylık kontroller de yapılmalı anne ve Bebek sağlığı için. Şuan devletimizin de buna maddi imkanı var Amerika gibi ülkelerde ultrason hakkı 3 mesela bilinenin aksine zararlı dye değil. Devlet o kadar gebeye. Ki türkiyenin kat ne katı gebe var orada. Bütçe ayırmıyor ama onun dışında özellere gidiyorlar gerektiğinde. Kendi canına yazık etme bulantı için ama bitkisel ama drla care ara hayat kaliten bebeğini olumlu etkileyecektirCanım bazı şeylerin doğasında bazı çileler var .Doktora pazartesi gittim salı başladı biraz rahatsızlıklarım Ama 7 kadr olacak.Analık kolay bir müessese değil bir insan var oluyor içimizde .bir insan üretiyoruz kanımızla canımızla.ben zaten tutunmanın sağlam olduğunu öğrendim ve kalp atışları iyi.sağlıkl7 bir gebelik olduğunu söyledi doktor 6. 7.aya kadar belki bi daha gitmem .25 dk bebeğim ultrasonda ışığa maruz kaldı.Kuranı Kerimde biz insanı 3 karanlığa gizledik diye geçer bu 3 trimestere karşışık gelir.bazı şeylere çok müdahaleyi doğru bulmuyorum . Doğal süreç korunmalı bu bebim kişisel fikrim ama durumu kritik olan yada haftada doktora gitmek isteyene de saygım var.Benim tercihim bu yönde oldu
Geçmiş olsun canım bende geçen hafta öyleydim bol su iç, yağlı yiyeceklerden uzak dur. Ben bir de reflor kullandım prebiyotik zaten çok iyi geldi oKızlar 8+2 yiz bugün sabahtan beri afedersiniz ishalim. Hiçbişey yiyemedim. Başağrısı bel ağrı var. Sadece yatıyorum. Sizde geçirdiniz mi böyle bi durum.
Kankim stressiz olunca ne güzel oluyorsun senMide bulantısı için bazı drlar da ilaç çözüm değil akışa bırakın diyor ama Kur'an da bize söylüyor çare herşeyde neden kötüysen iyileştirmeye çalışmayasın ki. Vucuduna bu iyilik olur. Şuanda herşeyin caresi var. Eskiden de bitkilerle atlatılıyormuş ki ılaclarda bitkiler var zaten bu kadar da akışa bırakma kötüysen. Kimsenin haftada bir ultrasona girdiğini düşünmüyorum. Aylık kontroller de yapılmalı anne ve Bebek sağlığı için. Şuan devletimizin de buna maddi imkanı var Amerika gibi ülkelerde ultrason hakkı 3 mesela bilinenin aksine zararlı dye değil. Devlet o kadar gebeye. Ki türkiyenin kat ne katı gebe var orada. Bütçe ayırmıyor ama onun dışında özellere gidiyorlar gerektiğinde. Kendi canına yazık etme bulantı için ama bitkisel ama drla care ara hayat kaliten bebeğini olumlu etkileyecektirmesela ben 14 saatlik yola gideceğim acilde kalp atımı duyuldu ama yola gitmeden ultrasona girmek zorundayım bir uzman tarafından. Ses dalgası ile calısıyor ultrason . Kalp atımı da titresım verir sadece. Açtırmadan muayenemi olmak istiyorum
Hhahaah yaaa utandımKankim stressiz olunca ne güzel oluyorsun senbilgilerceee
Miniğin çok şanslı çok senin gibi bir annesi varHhahaah yaaa utandımay bu ara çok profesör dinliyorum özellikle yurt dışı gebelillerindeki garipliği merak ediyordum onu da çözdük. Biz Türk anneleri etiketliyorllardı böyle şeylerde hep. Pimpirikli değilmişiz demekkı devletimiz bize bütçe ayırıyormuş bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?