Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

doktor her ihtimale karşı yatış verdi yarın herşey belli olacak

Kızlar merhaba, 2 gündür aşırı midem bulanıyor. Öğleden sonraya kadar sürüyor fakat enteresan bi durum var. Herşey kokuyor ve çok rahatsız ediyor. Eşim de kokuyor gibi ekşi ekşi yani niye böyle oldum bilmiyorum çok rahatsız edici

Benim de sabah bulantılarım başladı. Doktorum ilaç vardı. Gece uyumadan alıyorum bir tane. Bulantımı çok azalttı. Sen de doktorundan iste canım.

Selam herkese bende 2026 nisan annesi olucam inşallah aranıza yeni katıldım 6+5 bugün
14 ağustos 50.
16 Ağustos 175.
18 Ağustos 508.
20 Ağustos 1146.
22 Ağustos 2898. Betalar bende böyleydi. Yarında doktora gidicem inşallah keseyi bebeği kalp atışını duyarım amin herkesi tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar yemek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz?

Canım, bende toxoplasmosis’e karşı bağışıklık yokmuş. Bu yüzden sebze ve salataları sirkeli suda bekletiyorum. Etleri mutlaka iyi pişiriyorum; sucuk ve salam yemiyorum. Peynirleri ise pastörize olsa bile yiyeceksem pişiriyorum. Mayonez, maydanoz ve ananas tüketmiyorum. Ayrıca kola, çay ve kahve de içmiyorum.

Benim de sabah bulantılarım başladı. Doktorum ilaç vardı. Gece uyumadan alıyorum bir tane. Bulantımı çok azalttı. Sen de doktorundan iste canım.
Aa iyi hatırlattın canım. Perşembe kontrolüm var konuşayım doktorla. Bulantıyı anlıyorum ama koku olayı cidden çok sinir bozucu oluyor

Aa iyi hatırlattın canım. Perşembe kontrolüm var konuşayım doktorla. Bulantıyı anlıyorum ama koku olayı cidden çok sinir bozucu oluyor

İlaçla beraber koku hassasiyeti de azaldı bende. Deodorant, kahve, saç spreyi kokusu dayanılmaz olmuştu
Ama en güzeli güllerin kokusunu da çok iyi alıyordum

Ben peynir hiç tuketemiyorum kokusu beni öldürüyor. Kefir de keza öyle. Sadece sebze yiyebiliyorum. Suyun bile kokusu var gibi her şey iğrenç geliyor.

İlaçla beraber koku hassasiyeti de azaldı bende. Deodorant, kahve, saç spreyi kokusu dayanılmaz olmuştu
Ama en güzeli güllerin kokusunu da çok iyi alıyordum
Evet iyi şeylerin kokusunu daha iyi alıyorum bu durumu seviyorum diğer taraftan kötüler de sanki 10 kat kötü kokuyor

Ben peynir hiç tuketemiyorum kokusu beni öldürüyor. Kefir de keza öyle. Sadece sebze yiyebiliyorum. Suyun bile kokusu var gibi her şey iğrenç geliyor.
Doktorum bana bulantı için ilaç verdi. Sonrasında koku hassasiyetim azaldı. Bu arada ben de suyun kokusunu alıyordum

Doktorum bana bulantı için ilaç verdi. Sonrasında koku hassasiyetim azaldı. Bu arada ben de suyun kokusunu alıyordum
Benim doktorum benim 1 ay sonra çağırdı en son 14 ağustosta gittim. O zaman bulantim yoktu ama 8. hafta benim için zirve oldu Allah hepimize kolaylık versin. Yemek yemeyi özledim

Hoş geldin İnşallah yarın doktor kontrolünde güzel haberlerini alırsın, kalp atışını duymak tarifsiz bir mutluluk oluyor Rabbim sağlıkla tamamını nasip etsin, hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Benim doktorum benim 1 ay sonra çağırdı en son 14 ağustosta gittim. O zaman bulantim yoktu ama 8. hafta benim için zirve oldu Allah hepimize kolaylık versin. Yemek yemeyi özledim

Canım benim, gerçekten çok zor oluyordur İnşallah bulantıların çabuk geçer

Merhaba anne adayları,

Umarım bende Nisan annesi olacağım geçmiş dönemde kaybım olması ve kan pıhtılaşması olması sebebiyle sabah akşam Oksapar iğne vuruluyorum ek olarak kan sulandırıcı iğne de verdi doktorum. Göbeğimin yanından vuruyorum morarmalar başladı . Benzer durumu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…