doktor her ihtimale karşı yatış verdi yarın herşey belli olacakCanım inşallah yanlış görmüştür doktor peki rahimde kalınlık yok mu genelde dış gebelikte rahim ince oluyormuş oradan da anlaşılıyor Bence kalınlık var dediyse gebelik vardır ki dualarımız seninle İnşallah vardır endişelenme Ne zaman gideceksin bir daha
Kızlar merhaba, 2 gündür aşırı midem bulanıyor. Öğleden sonraya kadar sürüyor fakat enteresan bi durum var. Herşey kokuyor ve çok rahatsız ediyor. Eşim de kokuyor gibi ekşi ekşi yani niye böyle oldum bilmiyorum çok rahatsız edici
Hayırlı haberlerle canım yadoktor her ihtimale karşı yatış verdi yarın herşey belli olacak
Kızlar yemek konusunda nelere dikkat ediyorsunuz?
Aa iyi hatırlattın canım. Perşembe kontrolüm var konuşayım doktorla. Bulantıyı anlıyorum ama koku olayı cidden çok sinir bozucu oluyorBenim de sabah bulantılarım başladı. Doktorum ilaç vardı. Gece uyumadan alıyorum bir tane. Bulantımı çok azalttı. Sen de doktorundan iste canım.
Aa iyi hatırlattın canım. Perşembe kontrolüm var konuşayım doktorla. Bulantıyı anlıyorum ama koku olayı cidden çok sinir bozucu oluyor
Ben peynir hiç tuketemiyorum kokusu beni öldürüyor. Kefir de keza öyle. Sadece sebze yiyebiliyorum. Suyun bile kokusu var gibi her şey iğrenç geliyor.Canım, bende toxoplasmosis’e karşı bağışıklık yokmuş. Bu yüzden sebze ve salataları sirkeli suda bekletiyorum. Etleri mutlaka iyi pişiriyorum; sucuk ve salam yemiyorum. Peynirleri ise pastörize olsa bile yiyeceksem pişiriyorum. Mayonez, maydanoz ve ananas tüketmiyorum. Ayrıca kola, çay ve kahve de içmiyorum.
Evet iyi şeylerin kokusunu daha iyi alıyorum bu durumu seviyorum diğer taraftan kötüler de sanki 10 kat kötü kokuyorİlaçla beraber koku hassasiyeti de azaldı bende. Deodorant, kahve, saç spreyi kokusu dayanılmaz olmuştu
Ama en güzeli güllerin kokusunu da çok iyi alıyordum
Doktorum bana bulantı için ilaç verdi. Sonrasında koku hassasiyetim azaldı. Bu arada ben de suyun kokusunu alıyordumBen peynir hiç tuketemiyorum kokusu beni öldürüyor. Kefir de keza öyle. Sadece sebze yiyebiliyorum. Suyun bile kokusu var gibi her şey iğrenç geliyor.
Benim doktorum benim 1 ay sonra çağırdı en son 14 ağustosta gittim. O zaman bulantim yoktu ama 8. hafta benim için zirve olduDoktorum bana bulantı için ilaç verdi. Sonrasında koku hassasiyetim azaldı. Bu arada ben de suyun kokusunu alıyordum
Selam herkese bende 2026 nisan annesi olucam inşallaharanıza yeni katıldım 6+5 bugün
14 ağustos 50.
16 Ağustos 175.
18 Ağustos 508.
20 Ağustos 1146.
22 Ağustos 2898. Betalar bende böyleydi. Yarında doktora gidicem inşallah keseyi bebeği kalp atışını duyarım aminherkesi tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Benim doktorum benim 1 ay sonra çağırdı en son 14 ağustosta gittim. O zaman bulantim yoktu ama 8. hafta benim için zirve olduAllah hepimize kolaylık versin. Yemek yemeyi özledim
Dualarımız seninle canımdoktor her ihtimale karşı yatış verdi yarın herşey belli olacak
Benimde 4 haftalık ne zaman görülür merak ediyorumHayır karnımdan baktı
Beta artışın nasıldı pekidoktor her ihtimale karşı yatış verdi yarın herşey belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?