Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben günde bir kere kullanıyorum bazı yerlerde bende de morarma oldu ama artık alıştığım için galiba pek morarmıyor. Doktorum morarmalar normal demişti

Kızlar, sigara kullanan var mı? 8+6 oldum belki midemi bulandırır dedim ama yok, bırakamıyorum. Sürekli içerken midemi bulandırsın bırakayım diye dua ediyorum ama olmuyor, vicdan azabı çekiyorum. Önerilerinize açığım

Doktorlar günde bir adet diyor. Ben hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım. İçmeden önce şu içersen miden bulanmaya başlar. Ablam çeşme suyu koklayıp içiyordu 5 günde bıraktı.

Doktorlar günde bir adet diyor. Ben hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım. İçmeden önce şu içersen miden bulanmaya başlar. Ablam çeşme suyu koklayıp içiyordu 5 günde bıraktı.
Bende öğrendiğim günden beri sürekli sigarayı bıraktım diyorum bir süre sonra farkında olmadan sigara yakmış buluyorum kendimi. Çook ama çook üzülüyorum, oldukça azalttım günde 2-3 tane içiyorum ama hiç içmemek istiyorum. Tavsiyenizi deneyeceğim teşekkür ederim

Umarım hemen tiksinirsin

Ayni durumdayım maalesef bırakamıyorum birkaç saat içmeyince strese giriyorum ve karnıma ağrılar giriyor nasıl olacak bilmiyorum

Ayni durumdayım maalesef bırakamıyorum birkaç saat içmeyince strese giriyorum ve karnıma ağrılar giriyor nasıl olacak bilmiyorum
Ben de. Hani diyet yaparken sırf yasak olduğu için normalde yemediğin şeyleri çeker ya canın, aynı o durumdayım. Sigarayı bıraktım artık içmeyeceğim deyince daha çok içmek istiyorum, strese giriyorum ama ara sıra içince bıraktım demeyince 3-4 tane içip günü kapatabiliyorum. Şu an bunları yazarken bile içesim geliyor... Bazı doktorları izliyorum araştırma yapıyorum, hamileliğin ilk 12 ve 16 haftasına kadar sigara bırakılırsa, hiç sigara içmemiş bir anne ile neredeyse aynı risk grubunda oluyormuşuz. Yani zararın neresinden dönsek kâr, en azından ona seviniyorum. Umarım hemen bırakabiliriz.

gayet sağlıkla iki katı artıyordu yarın bakalım sağlıkla artsa bile kesem yok bide işte sağ yumurtalıktaki o gebelik kisti mi bebek mi anlaşılmıyor
Muhakkak bir belirti yasamaliydin. Bizim iş yerinde ki bir ablamız yaşadı kanaması oldu ve aşırı mide bulantısı yaşadı. 7 haftalikken öğrenildi.

Merhaba canım hamileliğinm öğrenir öğrenmez bende bıraktım ikizlere gebeyim. 1 hafta oldu bırakalı. Çok zor içsem içerim canım deli gibi istiyor ama bebislerimi daha çok istiyorum Allah yardımcın olsun

Canım senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini kaçıncı haftada hangi ultrasonla duymuş olsun acaba kalp atışını

cnm bende 8+0 dayım bugün tahmini doğum tarihin 31 mart mı görünüyor benim bazı sitede 2 nisan bazılarında 5 nisan diyor
Canım ben bugün 7+1 mişim aslında :) geç döllenmiş bizim bebiş. Tahmini doğumu bilmem ama doktorumuz sezeryanı Mart sonu yaparım demişti. Gecikmeyi katarsak Nisan ilk haftası olacak gibi. Sonradan haftasını yakalarsa Mart son hafta olacak ama. Biraz karışık

Yaparsın canım zamanla alışacaksın ben bugün mağaza kabininde yaptım iğnemi

Canım selam hayırlı olsun bebişin. Ben de geçen sene düşük yaptım 2 değerim heterozigot geldi. Bana bu gebelikte gündüz 100 mg aspirin, gece Oksapar 6000 verdi doktorum. Göbek deliğinden 4 parmak ilerisine yap iğneyi diyor herkes ama çokta uzaklaşmadan yapınca morarmıyor. Yani daha uzak kısımlar morarıyor ben neredeyse 1 aydır her akşam kendime yapıyorum artık alıştm zamanla morartmadan yapıyorsun elin alışıcak inşallah.
Benim sana sormak istediğim neden sabah akşam vuruyorsun iğneyi? Homozigot mu çıkmıştı sende?

İşiniz zor geçen sene 12. Haftada bile günde 2-3 tane içiyordum. Bırakamadım çok seviyorum sigarayı valla. 12.haftada bebeğimi kaybettim (farklı bir sebepten) sonra çok üzüldüm kendimi suçladım. Bu gebelikte de ilk günler günde 1-2 tane içtim çok zorlanınca ama mide bulantıları başladı son 1 haftadır çok iğrendim. 10 seneden fazladır günde 1 paket sigara içerim ama şu an eşimin içtikten sonraki kokusuna dayanamıyorum. İnşallah Allah sizi de tiksindirir en kısa zamanda ilk günler canım çekerken çekirdek yedim, sakız çiğnedim, yemek yedim vs bir şeylerle oyalanabilirsiniz

Arkadaşlar selam benim bebiş 1 hafta geç döllenmiş, 8.haftadayım yani 7+2 oldum bugün. 7+0 ile 7+6’ ya kadar olan haftada Progestan fitil kullanmanın faydası oluyormuş bebeğin sağlamlığı ve plasenta açısından. Ben 5-6 tane doktora gittim şimdiye kadar neredeyse hepsi fitili önerdi ufak bir kanama alanım var bide ama kan gelmedi hiç.

İlk gebelikte düşük yaptığım için sürekli çeşitli yalanlar (karnım ağrıyo, kanama gördüm) söyleyerek acile gidip bebeğime baktırıyorum Allah affetsin
Her neyse, isterseniz doktorunuza bir sorun Progestan fitil kullanın faydası var zararı yok ama doktora sormadan yapmayın. Bilgi paylaşımı amacıyla yazıyorum

Canım senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini kaçıncı haftada hangi ultrasonla duymuş olsun acaba kalp atışını

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz

7+1 de duydum karından duymuş oldum. İlk muayenemdi, sabırla bu vakti beklemiş oldum zor da olsa gitmişken direkt kalp atışına gideyim diye, çok şükür duydum

Ben de kullanıyorum maalesef ilk muayeneme şartlamıştım kendimi kalp atışını duyduktan sonra bırakırım diye. Bugün yani artık dün oldu ama ilk muayenemi oldum bugün sondu inşallah. İlk gebeliğimde de kalp atışını duyduktan sonra bırakmıştım. Bunda da inşallah bırakırım. Eşime de söyledim eve gelince sigara içmeyecek. Öncekinde o içmeye devam etmişti, sonra o içiyor diye ben de doğumdan 1 sene sonra içmeye başladım. Yaklaşık 1 buçuk-2 sene bırakmış olmama rağmen o yüzden bunda niyetim bırakabilirsem bir daha hiç bulaşmamak. Kimisi azaltarak bırakıyor ama ben azaltsam belki sürekli devam ederim. O yüzden direkt kestirip atmayı düşünüyorum. Umarım başarabilirim, umarım sende başarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…