- 1 Mart 2016
- 70
- 68
- 88
Ben günde bir kere kullanıyorum bazı yerlerde bende de morarma oldu ama artık alıştığım için galiba pek morarmıyor. Doktorum morarmalar normal demiştiMerhaba anne adayları,
Umarım bende Nisan annesi olacağımgeçmiş dönemde kaybım olması ve kan pıhtılaşması olması sebebiyle sabah akşam Oksapar iğne vuruluyorum ek olarak kan sulandırıcı iğne de verdi doktorum. Göbeğimin yanından vuruyorum morarmalar başladı . Benzer durumu yaşayan var mı?
Doktorlar günde bir adet diyor. Ben hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım. İçmeden önce şu içersen miden bulanmaya başlar. Ablam çeşme suyu koklayıp içiyordu 5 günde bıraktı.Kızlar, sigara kullanan var mı? 8+6 oldum belki midemi bulandırır dedim ama yok, bırakamıyorum. Sürekli içerken midemi bulandırsın bırakayım diye dua ediyorum ama olmuyor, vicdan azabı çekiyorum. Önerilerinize açığım
Bende öğrendiğim günden beri sürekli sigarayı bıraktım diyorum bir süre sonra farkında olmadan sigara yakmış buluyorum kendimi. Çook ama çook üzülüyorum, oldukça azalttım günde 2-3 tane içiyorum ama hiç içmemek istiyorum. Tavsiyenizi deneyeceğim teşekkür ederimDoktorlar günde bir adet diyor. Ben hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım. İçmeden önce şu içersen miden bulanmaya başlar. Ablam çeşme suyu koklayıp içiyordu 5 günde bıraktı.
Umarım hemen tiksinirsinBende öğrendiğim günden beri sürekli sigarayı bıraktım diyorum bir süre sonra farkında olmadan sigara yakmış buluyorum kendimi. Çook ama çook üzülüyorum, oldukça azalttım günde 2-3 tane içiyorum ama hiç içmemek istiyorum. Tavsiyenizi deneyeceğim teşekkür ederim
Ayni durumdayım maalesef bırakamıyorum birkaç saat içmeyince strese giriyorum ve karnıma ağrılar giriyor nasıl olacak bilmiyorumKızlar, sigara kullanan var mı? 8+6 oldum belki midemi bulandırır dedim ama yok, bırakamıyorum. Sürekli içerken midemi bulandırsın bırakayım diye dua ediyorum ama olmuyor, vicdan azabı çekiyorum. Önerilerinize açığım
Ben de. Hani diyet yaparken sırf yasak olduğu için normalde yemediğin şeyleri çeker ya canın, aynı o durumdayım. Sigarayı bıraktım artık içmeyeceğim deyince daha çok içmek istiyorum, strese giriyorum ama ara sıra içince bıraktım demeyince 3-4 tane içip günü kapatabiliyorum. Şu an bunları yazarken bile içesim geliyor... Bazı doktorları izliyorum araştırma yapıyorum, hamileliğin ilk 12 ve 16 haftasına kadar sigara bırakılırsa, hiç sigara içmemiş bir anne ile neredeyse aynı risk grubunda oluyormuşuz. Yani zararın neresinden dönsek kâr, en azından ona seviniyorum. Umarım hemen bırakabiliriz.Ayni durumdayım maalesef bırakamıyorum birkaç saat içmeyince strese giriyorum ve karnıma ağrılar giriyor nasıl olacak bilmiyorum
gayet sağlıkla iki katı artıyordu yarın bakalım sağlıkla artsa bile kesem yok bide işte sağ yumurtalıktaki o gebelik kisti mi bebek mi anlaşılmıyorBeta artışın nasıldı peki
Muhakkak bir belirti yasamaliydin. Bizim iş yerinde ki bir ablamız yaşadı kanaması oldu ve aşırı mide bulantısı yaşadı. 7 haftalikken öğrenildi.gayet sağlıkla iki katı artıyordu yarın bakalım sağlıkla artsa bile kesem yok bide işte sağ yumurtalıktaki o gebelik kisti mi bebek mi anlaşılmıyor
Merhaba canım hamileliğinm öğrenir öğrenmez bende bıraktım ikizlere gebeyim. 1 hafta oldu bırakalı. Çok zor içsem içerim canım deli gibi istiyor ama bebislerimi daha çok istiyorumKızlar, sigara kullanan var mı? 8+6 oldum belki midemi bulandırır dedim ama yok, bırakamıyorum. Sürekli içerken midemi bulandırsın bırakayım diye dua ediyorum ama olmuyor, vicdan azabı çekiyorum. Önerilerinize açığım
Canım senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniSelam kızlar
Bugün kalp atışını duydum çok şükür her şey yolunda, haftasıyla da uyumlu
Sol yumurtalığımdan oluşmuş bebek, ilk gebeliğimde böyle bir bilgi vermemişti doktor. Bebekten biraz büyük kistim varmış, hamile kalırken ya da bebek oluşurken olmuştur, bir sonraki aya geçer dedi.
Hemen hemen 1 ay sonraya çağırdı, 2 Li testi de fetal dna yı konuşuruz gelince dedi.
Onun dışında dün buraya da sormuştum, çocuğumu kucağıma alma mevzusunu doktora da sordum. İlk 3-4 ayda bir sıkıntı olmaz, ondan sonra almamalısın dedi. Tabi çocuğundan başka ağır şeyleri hiç taşıma, itme, çekme dedi. Ama çocuğu da kucağına alırken göbeğinin ordan tutma, yanından yanlamasına tut dedi.
Ne kadar da çok dedi dedi dedim ahahahişte durum böyle
Canım ben bugün 7+1 mişim aslında :) geç döllenmiş bizim bebiş. Tahmini doğumu bilmem ama doktorumuz sezeryanı Mart sonu yaparım demişti. Gecikmeyi katarsak Nisan ilk haftası olacak gibi. Sonradan haftasını yakalarsa Mart son hafta olacak ama. Biraz karışıkcnm bende 8+0 dayım bugün tahmini doğum tarihin 31 mart mı görünüyor benim bazı sitede 2 nisan bazılarında 5 nisan diyor
Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsinKesinlikle göbek daha rahat eşim bir iki kere kolumdan yaptı ama kol baya acıtıyor. Her şey bebişlere kavuşmak için
Yaparsın canım zamanla alışacaksınMerhaba, çok teşekkür ederim ilgin içinsağlıkla gelsin inşallah az önce göbekten yaptı eşim kendim daha cesaret edemedim bir kaç gün geçsin yapmaya çalışacağım inşallah evet yakıyor ama daha rahatmış cidden yarın da sağdan yaparız bakalım
Canım selam hayırlı olsun bebişin. Ben de geçen sene düşük yaptım 2 değerim heterozigot geldi. Bana bu gebelikte gündüz 100 mg aspirin, gece Oksapar 6000 verdi doktorum. Göbek deliğinden 4 parmak ilerisine yap iğneyi diyor herkes ama çokta uzaklaşmadan yapınca morarmıyor. Yani daha uzak kısımlar morarıyor ben neredeyse 1 aydır her akşam kendime yapıyorum artık alıştm zamanla morartmadan yapıyorsun elin alışıcak inşallah.Merhaba anne adayları,
Umarım bende Nisan annesi olacağımgeçmiş dönemde kaybım olması ve kan pıhtılaşması olması sebebiyle sabah akşam Oksapar iğne vuruluyorum ek olarak kan sulandırıcı iğne de verdi doktorum. Göbeğimin yanından vuruyorum morarmalar başladı . Benzer durumu yaşayan var mı?
İşiniz zor geçen sene 12. Haftada bile günde 2-3 tane içiyordum. Bırakamadım çok seviyorum sigarayı valla. 12.haftada bebeğimi kaybettim (farklı bir sebepten) sonra çok üzüldüm kendimi suçladım. Bu gebelikte de ilk günler günde 1-2 tane içtim çok zorlanınca ama mide bulantıları başladı son 1 haftadır çok iğrendim. 10 seneden fazladır günde 1 paket sigara içerim ama şu an eşimin içtikten sonraki kokusuna dayanamıyorum. İnşallah Allah sizi de tiksindirir en kısa zamandaKızlar, sigara kullanan var mı? 8+6 oldum belki midemi bulandırır dedim ama yok, bırakamıyorum. Sürekli içerken midemi bulandırsın bırakayım diye dua ediyorum ama olmuyor, vicdan azabı çekiyorum. Önerilerinize açığım
ekşi çekiyor tatlı şeyleri görmek duymak bilmek bile istemiyorum8 haftalık ve üzeri olan anneler canınız ekşimi tatlı mı çekiyorcinsiyeti için tahmin yürütelim
Canım senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişinikaçıncı haftada hangi ultrasonla duymuş olsun acaba kalp atışını
Kızlar, sigara kullanan var mı? 8+6 oldum belki midemi bulandırır dedim ama yok, bırakamıyorum. Sürekli içerken midemi bulandırsın bırakayım diye dua ediyorum ama olmuyor, vicdan azabı çekiyorum. Önerilerinize açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?