evet evet o bak ekledim bunları istedikan tahlili dediğin cnm hangisi bütün değerlerine bakılan demi başta çok pahalı ya devlette yaptırsan
Aile hekimin baktı bunlara d vitamini hariç. Orada baktırabilirsin. Devlet hastanesi de bakar bence bunlara.doktorun istediği testler de bunlar
Ben de 20000 onun için sandım o yüzden şaşırdımfetal dna için değil bu fiyat rutin kan tahlilleri için gebelik başlangıcında yapılan
bnde özele gidiyorum cnm 3 bin istediler bunlar için bende dedim devlette yaptırayım devletten bi kadın doğumdan sıra al bnce yada aile hekimi var oda isteyebiliyor bu değerleri ben önce bi tanıdığımız ortopedici vardı devlette yarısını ondan istettim onun yapamadıklarını aile hekiminden istettim devlet hastnesindeki aile hekimi bölümünden ama sağlık ocağından değilevet evet o bak ekledim bunları istedi
Canım bunlar sağlık ocaklarının gebelere ilk muayenede yapması gereken zorunlu tahlilleri? Sen emin misin sağlık ocağının yapmadığına sordun mudoktorun istediği testler de bunlar
Devlet Hastanesi'nde İlk kontrole gittiğimde doktor hepsini yapmış bana aldığı kanda ve idrardaCanım bunlar sağlık ocaklarının gebelere ilk muayenede yapması gereken zorunlu tahlilleri? Sen emin misin sağlık ocağının yapmadığına sordun mu
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik dün bende hasta olacakmışım gibi bir kırgınlık vardı bacakalrım çok ağrıdı ama bugün iyiyim şükür siz nasılsınız var mı yeni gelişmeler doktor bize fetal dna yı araştırın bir sonraki muayenede gündemimiz o olacak dedi perşembe de rutin kan tahlillerimi yaptıracağım her ay bir testle geçecek heralde :)
Birkaç değer hariç aile hekimi bakıyor canım ama bazılarına devlet hastanesi de bakmıyormuş bugün beni özele yönlendirdilerevet evet o bak ekledim bunları istedi
fetal dna için değil bu fiyat rutin kan tahlilleri için gebelik başlangıcında yapılan
Bunları devlette kadın doğuma gitsen orda yaptırsan daha iyi olmaz mı canım yazık günah neden o kadar para vereceksin kidoktorun istediği testler de bunlar
Çok teşekkür ederimHoş geldinİnşallah yarın doktor kontrolünde güzel haberlerini alırsın, kalp atışını duymak tarifsiz bir mutluluk oluyor Rabbim sağlıkla tamamını nasip etsin, hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Bağımlısı değilim ama önceden çok kafam darlanınca arkadaşlardan bir iki alırdım. Bayadır içmiyorum ama şöyle deyim bana aile hekimine gittiğimde sigara dumanından uzak dur dedi. İçilen yerde bulunma dedi. Eğer imkanınız varsa bırakmaya çalışın.Kızlar sigara işini nasıl yapacağız, günde iki - üç içiyorum şu an çok zorlanıyorum. Tamamen kesmek mi en doğrusu?
Canım sen kalp atışını duydun mu?merhabalar mide bulantılarınız ne durumda. Bende çok ciddi mide ekşimesi var sürekli içim yanıyor hafif yemeye çalışsam da sürekli öğürüyorum. Kusma yok ama ağzıma mide suyu geliyor daha 6+5 iz ama şimdiden çok bunaldım.
Çok teşekkür ederim hepimizinki inşallahsağlıcakla gelsin inşallah
Çok zor biliyorum ama tamamen bırakın lütfenKızlar sigara işini nasıl yapacağız, günde iki - üç içiyorum şu an çok zorlanıyorum. Tamamen kesmek mi en doğrusu?
Biz 5+3 de gittik keseyi gördük. Bu perşembe tam 7 haftalık oluyoruz inşallah randevumuz var umarım duyarızCanım sen kalp atışını duydun mu?
Bnde bugün 6+1 oldum ama hiç çok şiddetli bir belirti yok şükür bulantı falan da daha başlamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?