Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet o bak ekledim bunları istedi
bnde özele gidiyorum cnm 3 bin istediler bunlar için bende dedim devlette yaptırayım devletten bi kadın doğumdan sıra al bnce yada aile hekimi var oda isteyebiliyor bu değerleri ben önce bi tanıdığımız ortopedici vardı devlette yarısını ondan istettim onun yapamadıklarını aile hekiminden istettim devlet hastnesindeki aile hekimi bölümünden ama sağlık ocağından değil

E nabız üzerinden bana da mesaj geldi sağlık ocağına davet ediyorlar oradan da takip yapacaklar sanırım sizlere de geldi mi mesaj ?

Canım bunlar sağlık ocaklarının gebelere ilk muayenede yapması gereken zorunlu tahlilleri? Sen emin misin sağlık ocağının yapmadığına sordun mu
Devlet Hastanesi'nde İlk kontrole gittiğimde doktor hepsini yapmış bana aldığı kanda ve idrarda

Evet benim doktorum da söyledi, bir sonraki muayenede ikili test ve fetal dnayı konuşacağız dedi. Ben yapılmasını öneriyorum geldiğinde konuşuruz dedi. Benim oğlumun zamanında sadece 2 firma vardı yurt dışına gönderiliyordu. Şimdi yapan yerler çoğalmış, bazı devlet hastaneleri de yapmaya başlamış sanırım bir ara bir kaç yerde görmüştüm.

Oğlumda gittiğim doktor ben 4 lü taramayı öneriyorum demişti daha kapsamlı 2’li 3’lü taramaya göre. O zaman sadece 4 lü yapmıştık. Şimdi yaptırır mıyım bilmiyorum o zamana kadar düşüneceğim

fetal dna için değil bu fiyat rutin kan tahlilleri için gebelik başlangıcında yapılan

Yazık günah canım o başlangıç testleri için mi istediler o kadar para? Fetal dna yapılır o paraya ya… Nerede yaşıyorsun bilmiyorum, sağlık ocağı hepsini yapmıyor. Dahiliyeye randevu almaya bak, oraya gidip söylediğinde yapıyorlar. Bir de her devlet hastanesinde var mı bilmiyorum devlet hastanesinde de aile hekimliği bölümü oluyor, oradaki aile hekimliği hastanenin içinde olduğu için bütün testleri yapabiliyor

merhabalar mide bulantılarınız ne durumda. Bende çok ciddi mide ekşimesi var sürekli içim yanıyor hafif yemeye çalışsam da sürekli öğürüyorum. Kusma yok ama ağzıma mide suyu geliyor daha 6+5 iz ama şimdiden çok bunaldım.

Çok teşekkür ederim ama kalp atışını duymadık 9mm dedi bebeğe kaç haftalık olduğunu falan söylemedi. Perinotolojiye sevk etti. Zorla 1 tane kan sulandırıcı verdi o kadar.

Kızlar sigara işini nasıl yapacağız, günde iki - üç içiyorum şu an çok zorlanıyorum. Tamamen kesmek mi en doğrusu?

Kızlar sigara işini nasıl yapacağız, günde iki - üç içiyorum şu an çok zorlanıyorum. Tamamen kesmek mi en doğrusu?
Bağımlısı değilim ama önceden çok kafam darlanınca arkadaşlardan bir iki alırdım. Bayadır içmiyorum ama şöyle deyim bana aile hekimine gittiğimde sigara dumanından uzak dur dedi. İçilen yerde bulunma dedi. Eğer imkanınız varsa bırakmaya çalışın.

Canım sen kalp atışını duydun mu?
Bnde bugün 6+1 oldum ama hiç çok şiddetli bir belirti yok şükür bulantı falan da daha başlamadı.

Canım sen kalp atışını duydun mu?
Bnde bugün 6+1 oldum ama hiç çok şiddetli bir belirti yok şükür bulantı falan da daha başlamadı.
Biz 5+3 de gittik keseyi gördük. Bu perşembe tam 7 haftalık oluyoruz inşallah randevumuz var umarım duyarız

Kızlar bugün kahverengi tel tel çok az bir şeyler gördüm iç çamaşırımda. Biraz bel ağrım da var. 8+1 gebelik. Doktora gitmemi gerektirecek bir durum mu sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…