Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 42,9%
  • erkek

OY: 4 57,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
En son ne zaman ultrasona girdiniz bilmiyorum ama kontrole gidin isterseniz

Nasıl hissediyorsunuz birden degistiyse durumlar gidebilirsiniz tabii
Mide bulantım hafiflemiş hatta yok gibi hissediyorum. Göğüs hassasiyetim hala var ama birazcık azalmış. Bacak ağrım var. Bilemedim ki evham mı yapıyorum acaba Mide bulantım azalınca direkt garipsedim sanırım.

her gün olması gerekmez ki demek ki hafif geçiriyorsunuz
bende bazen bi gün olur birkaç gün olmazdı
Belki rahat geçecek bi hamileliktir.
İçiniz rahat etmiyorsa bu günden gidin

Belirtiler tamamen gitmediyse evham yapmayın o gün sürekli dinlenince de ağrılar azalıyor hareket edince artıyor

her gün olması gerekmez ki demek ki hafif geçiriyorsunuz
bende bazen bi gün olur birkaç gün olmazdı
Belki rahat geçecek bi hamileliktir.
İçiniz rahat etmiyorsa bu günden gidin
Belirtiler tamamen gitmediyse evham yapmayın o gün sürekli dinlenince de ağrılar azalıyor hareket edince artıyor
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yarın sabah randevum var zaten kalp sesi için gidecektik. Bekleyeyim o zaman

Burda birisi Eskişehirde ücretsiz mi 400 tl mi ne demişti. Kocaelide yaşıyorum, 16bin vereceğime burdan yol parası verip orda yaptırırım. Gezmiş olurum bide
Aynı şekilde ben de düşünüp aradım şu an güncel fiyatı 3500 dediler. Yine de daha avantajlı, bulunduğum şehirde 13500 fiyat aldım o yüzden eskişehir daha mantıklı geldi.

Benim de bugün 8. hafta, iki üç gün önce kalp atışı duyduk, zaten pek belirtim yok ama birkaç gündür göğsüm de rahatladı yumuşadı, hassasiyeti azaldı, bu haftalarda belirtilerin gerilediğini duymuştum.

Ben de kesin olmamakla beraber 6.Haftadayım, dün uçak yolculuğu yaptım iki saatlik ve eve dönüş yolunda çok fazla bulantım oldu, yollarda kustum bugün ise ne rahim ağrım ne bulantım var. Pazartesi iş başı, çarşamba da kontrolüm var, aile hekimim de testler için çağırdı. Umarım kalp atışlarını duyarım ve her şey yolunda gider sigara, çay, kahve hepsini de bıraktım. Biraz zorlanıyorum.

İnşallah her şey yolundadır endişelenme Çarşamba kalp atışını duymaya mı gideceksin

Aynı şekilde ben de düşünüp aradım şu an güncel fiyatı 3500 dediler. Yine de daha avantajlı, bulunduğum şehirde 13500 fiyat aldım o yüzden eskişehir daha mantıklı geldi.
3500 de çok iyi, Eskişehirde neresi verdi bu fiyatı? Nereyi aradınız? Ben yaşadığım şehirde daha hiç fiyat sormadım hiçbir yere. Aslında randevumu bekliyorum, doktorum ne diyecek diye. Ona göre ilerleyeceğim bakalım

Osmangazi üniversitesini aradım. Benim de doktorum önerdi ama hala karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…