- 18 Mart 2025
- 57
- 31
- 3
- 32
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #1.961
Evet ben demiştim. Bi araştır istersen Osmangazi üniversitesinde yapılıyor. Ama burda cinsiyeti söylemiyorlar sadece . Fetal DNA testi diye geçiyorBurda birisi Eskişehirde ücretsiz mi 400 tl mi ne demişti. Kocaelide yaşıyorum, 16bin vereceğime burdan yol parası verip orda yaptırırım. Gezmiş olurum bide
Hadi bakalım inşallah bir sıkıntı olmadan kalp atışını duyarsınızEvet ilk kontrolde keseyi gördük , doktor çok erken olduğu için on gün sonra detaylı muayene için gelmemi söyledi
Çok teşekkür ederim. Hala 400 tl mi orada acaba? Ben burda da bi araştıracağım soracağım kaç paraymış acabq diyeEvet ben demiştim. Bi araştır istersen Osmangazi üniversitesinde yapılıyor. Ama burda cinsiyeti söylemiyorlar sadece . Fetal DNA testi diye geçiyor
Badem ve ceviz iyi geliyor özellikleKızlar iş çin kuruyemiş hazırlığı yaptım çiğ badem fındık ceviz vs aldım acıkırsam ya da çok ayakta durursam arada bir ağzıma atayım dedim
Bende şuan ayni durumu yaşıyorum bthcg 5000 kese yeni göründü ama şekli bozuk progestan kullanıyorum ve bekliyorum Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallahSon adet tarihim 12 Temmuz 3 gün adet gecikmesiyle beta değeri 2963 ile gebeliğimi öğrendim ve keseyi gördük 2 gün sonraki değerim 5649 du ve kese biraz daha büyümüştü yuvarlak şekildeydi bir hafta sonrasında tekrar gidince doktorum kesenin şeklinin bozuk olduğunu ve sağlıksız gebelik olabileceğini söyledi ultrason ile bakıldığında yolk kesesi vardı ancak embriyo yoktu 2 gün sonrasında başka bir doktora gittim ve embriyoyu gördük yolk kesesi de büyümüştü. Ancak doktorum kesenin şeklinin bozuk olduğunu bu durumun sıkıntılı olduğunu söyleyerek günde iki tane Progestan ve kan sulandırıcı verdi düşük riski için.. dün tekrar kontrol için gittik bebeğim 7 haftalık ve kalp atışını duydukdoktorum kese şeklinin hala bozuk olduğunu söyledi ilaçları kullanmaya devam etmemi söyledi ve haftaya tekrar gel dedi.. sürecim bu şekilde yorumlarınız benim için çok değerli ve kıymetli kesenin bozuk olması çok büyük bir sorun mu ?
Amin amin inşallah gerçekten çok zor bekleyiş Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBende şuan ayni durumu yaşıyorum bthcg 5000 kese yeni göründü ama şekli bozuk progestan kullanıyorum ve bekliyorum Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah
Bende aynı sorunu yaşadım. Sat 10 Temmuz tam 5 haftalıkken keseyi gördüm. Dün kalp atışı için gittim kesenin bozuk şekilli olduğunu büyümediğini söyledi çok ümitsiz konuştu yarın sabah tekrar gideceğim. Kalp atışı duymanıza çok sevindim çok büyük hayallerle gitmiştim bende ama böyle söylemesi beni yıktı.Son adet tarihim 12 Temmuz 3 gün adet gecikmesiyle beta değeri 2963 ile gebeliğimi öğrendim ve keseyi gördük 2 gün sonraki değerim 5649 du ve kese biraz daha büyümüştü yuvarlak şekildeydi bir hafta sonrasında tekrar gidince doktorum kesenin şeklinin bozuk olduğunu ve sağlıksız gebelik olabileceğini söyledi ultrason ile bakıldığında yolk kesesi vardı ancak embriyo yoktu 2 gün sonrasında başka bir doktora gittim ve embriyoyu gördük yolk kesesi de büyümüştü. Ancak doktorum kesenin şeklinin bozuk olduğunu bu durumun sıkıntılı olduğunu söyleyerek günde iki tane Progestan ve kan sulandırıcı verdi düşük riski için.. dün tekrar kontrol için gittik bebeğim 7 haftalık ve kalp atışını duydukdoktorum kese şeklinin hala bozuk olduğunu söyledi ilaçları kullanmaya devam etmemi söyledi ve haftaya tekrar gel dedi.. sürecim bu şekilde yorumlarınız benim için çok değerli ve kıymetli kesenin bozuk olması çok büyük bir sorun mu ?
Geçen sene öyleydi şuan ne kadar bilmiyorum. Yarın arayıp öğreneyimÇok teşekkür ederim. Hala 400 tl mi orada acaba? Ben burda da bi araştıracağım soracağım kaç paraymış acabq diye
Merhaba hayırlı olsun hamilesiniz inşa Allah ben reglime 6 gün kala 8.8 HCG değeri ile hamile olduğumu öğrendimÖncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim
6+5 olmuştuk en son gittiğimde. Önümüzdeki cuma kontrole gideceğim. Bugün akşam üstü lekelenmem oldu. Belki öne çekerim.Yaa ne güzel,kontrole gittiniz mi hiç
Ben bugün tekrar kan verdim 58 saat arayla değerim 94’e çıkmış iyimi pek bilemedim. İlk değerim cuma günü 25 di.Öncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim
Başka bir doktora git bir de tek doktora bağlı kalma sakın benimde ilk doktorum çok olumsuz konuşmuştuBende aynı sorunu yaşadım. Sat 10 Temmuz tam 5 haftalıkken keseyi gördüm. Dün kalp atışı için gittim kesenin bozuk şekilli olduğunu büyümediğini söyledi çok ümitsiz konuştu yarın sabah tekrar gideceğim. Kalp atışı duymanıza çok sevindim çok büyük hayallerle gitmiştim bende ama böyle söylemesi beni yıktı.
Aile hekiminize siz mi bildirdiniz hamileliğinizi, bir de ne tür testler yapılacakBen de kesin olmamakla beraber 6.Haftadayım, dün uçak yolculuğu yaptım iki saatlik ve eve dönüş yolunda çok fazla bulantım oldu, yollarda kustumbugün ise ne rahim ağrım ne bulantım var. Pazartesi iş başı, çarşamba da kontrolüm var, aile hekimim de testler için çağırdı. Umarım kalp atışlarını duyarım ve her şey yolunda gider sigara, çay, kahve hepsini de bıraktım. Biraz zorlanıyorum.
Hayır doktordan çıktığım an ebe aradı. Sisteme gebeliğini düştü dedi. Normalde de ay ararlar. Bilmiyorum ki ilk gebelikte yapılması zorunlu testler varmış, kan tahlilleri vs sanırımAile hekiminize siz mi bildirdiniz hamileliğinizi, bir de ne tür testler yapılacak
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yarın sabah randevum var zaten kalp sesi için gidecektik. Bekleyeyim o zaman
Bizim arkadaşlar orda yaptırmış spnuçlar geç çıkıyormış ama çıkmış yaniTabi kiiaraştırıyorum ama en mantıklı eskişehir gibi geldi. Tek sıkıntı bir kaç yorum okudum 5 hafta oldu hala sonuç çıkmadı falan diye ona göre karar vermek lazım
Çok iyi olurBizim arkadaşlar orda yaptırmış spnuçlar geç çıkıyormış ama çıkmış yanibiz de kesin Eskişehir’e gidip yaptırırız, haberdar ederim sizi süreçten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?