- 19 Ağustos 2025
- 68
- 67
- 3
Benim de 7+6. Darısı başımaMerhabaa ilk defa benimle aynı haftada olan birini gördüm. 9+4 bendebende dün erkenden kalktım temizlik falan yaptım, bi enerji geldi. Bütün belirtilerim (sivilce, karın ağrısı, uyku vs) de yok oldu
Pazartesi iş başı yapıyorum. Hep uykuluyum evde yatıp duruyorum işte nasıl olacak hiç bilmiyorum
Aranızda çalışan var mı arkadaşlar nasıl gidiyor
Allah kolaylık versin yaaBen de çok uykuluyum ve evden çalışmama rağmen zor oluyor. 7+6 yım. 9 haftada yorgunluk azalıyor diyorlar ama bakalım. Siz kaçıncı haftadasınız?
Yaa hayırlı olsun benimde 30 temmuzda kanamam oldu 5 ağustosta tek sefer korunmasız ilişki oldu 22 sinde 154Şuan istanbulda yaşıyorum ama ben de konyalıyım
Yaa hayırlı olsun benimde 30 temmuzda kanamam oldu 5 ağustosta tek sefer korunmasız ilişki oldu 22 sinde 154Amin inşallah gecikmenin 9cu günü 10.000 değerle öğrendim
Peki bu testin bir avantajı oluyor mu bebek için? İleriki hayatında filan?Yani bir hastalık olsa insan perişan olur. Kıyamazsın. Her şeye hazırlıklı olman gereken bir test. İkili üçlü hani bir ihtimal ama fetal net sonuç yani.
Tabi bir cok testten kurtuluyorsun bebek için ileriye dönük planlama yapabiliyorsun. Avantajı cok insanın içi rahatlıyor cunku doğruluk oranı cok yüksek tek sorun maddi açıdan biraz tuzluPeki bu testin bir avantajı oluyor mu bebek için? İleriki hayatında filan?
Sağlıcakla kucağımiza alalım yeterki ben her acıya herşeye razıyımAh bee sonumuz ne olacakk gece kalkıp sürekli muz yiyip geri yatıyorum flgl
Teşekkür ederim canımÇok şanslısınız ben yediğimi mideme inmeden geri çıkarıyorum herkesin gebeliği farklı demek ki umarım nazar değmez böyle devam edersiniz
Değeriniz güzel artmış maşallahYaa hayırlı olsun benimde 30 temmuzda kanamam oldu 5 ağustosta tek sefer korunmasız ilişki oldu 22 sinde 154
25 inde 579
Ve 28 inde 1728 çıktı salı günü keseye gidicem acaba ikiz ihtimali var mıdır
Ben çalışıyorum hemde 24 saat nöbet tutuyorumPazartesi iş başı yapıyorum. Hep uykuluyum evde yatıp duruyorum işte nasıl olacak hiç bilmiyorum
Her şeye hazırlıklı olman gereken bir test atıyorum bebekte bir sıkıntı çıktı müdahale edebeilecekleri hiç bir şey yok kısacı aldırıp aldırmak istemediğini soruyırlar. Aldırma gibi bir düşünceniz yoksa hiç yaptırıp kafa karıştırmayın bencePeki bu testin bir avantajı oluyor mu bebek için? İleriki hayatında filan?
Ben de pazartesi başlıyorum. Öğretmenim, ne güzel yaz tatilindeydik. Lisede çalışıyorum inş zorlanmam diye dua ediyorumPazartesi iş başı yapıyorum. Hep uykuluyum evde yatıp duruyorum işte nasıl olacak hiç bilmiyorum
Benim de aynı şekilde çok fazla ayakta kalmamaya çalışalım bi de su ve atıştırmalık bulunsun yanımızda benceBen de pazartesi başlıyorum. Öğretmenim, ne güzel yaz tatilindeydik. Lisede çalışıyorum inş zorlanmam diye dua ediyorum
Nasıl gidiyor peki zor oluyor muBen çalışıyorum hemde 24 saat nöbet tutuyorum
BendeBen de pazartesi başlıyorum. Öğretmenim, ne güzel yaz tatilindeydik. Lisede çalışıyorum inş zorlanmam diye dua ediyorum
Ben de öyleydim bi süre sonra birazcık da olsa enerjiniz geliyor mesajınızı görünce yazasım geldiAh bee sonumuz ne olacakk gece kalkıp sürekli muz yiyip geri yatıyorum flgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?