Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 42,9%
  • erkek

OY: 4 57,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Pazartesi iş başı yapıyorum. Hep uykuluyum evde yatıp duruyorum işte nasıl olacak hiç bilmiyorum
Aranızda çalışan var mı arkadaşlar nasıl gidiyor

Ben de çok uykuluyum ve evden çalışmama rağmen zor oluyor. 7+6 yım. 9 haftada yorgunluk azalıyor diyorlar ama bakalım. Siz kaçıncı haftadasınız?

Şuan istanbulda yaşıyorum ama ben de konyalıyım
Yaa hayırlı olsun benimde 30 temmuzda kanamam oldu 5 ağustosta tek sefer korunmasız ilişki oldu 22 sinde 154
25 inde 579
Ve 28 inde 1728 çıktı salı günü keseye gidicem acaba ikiz ihtimali var mıdır

Peki bu testin bir avantajı oluyor mu bebek için? İleriki hayatında filan?
Tabi bir cok testten kurtuluyorsun bebek için ileriye dönük planlama yapabiliyorsun. Avantajı cok insanın içi rahatlıyor cunku doğruluk oranı cok yüksek tek sorun maddi açıdan biraz tuzlu

Çok şanslısınız ben yediğimi mideme inmeden geri çıkarıyorum herkesin gebeliği farklı demek ki umarım nazar değmez böyle devam edersiniz
Teşekkür ederim canım Rabbim yardımcın olsun bulantı çok zor rabbim kolaylık versin Belki ilerde yaşarım ama suanlik birşey yok elhamdülillah

Yaa hayırlı olsun benimde 30 temmuzda kanamam oldu 5 ağustosta tek sefer korunmasız ilişki oldu 22 sinde 154
25 inde 579
Ve 28 inde 1728 çıktı salı günü keseye gidicem acaba ikiz ihtimali var mıdır
Değeriniz güzel artmış maşallah İnan hiç bilmiyorum benim ilk gebeliğim 9ncu gün 10.000 değer çıktı buradaki kızlar dedi ikiz olabilir diye gerçekten de öyle oldu bende cift ikizimm Rabbim bana da nasip etyi çok şükür

Peki bu testin bir avantajı oluyor mu bebek için? İleriki hayatında filan?
Her şeye hazırlıklı olman gereken bir test atıyorum bebekte bir sıkıntı çıktı müdahale edebeilecekleri hiç bir şey yok kısacı aldırıp aldırmak istemediğini soruyırlar. Aldırma gibi bir düşünceniz yoksa hiç yaptırıp kafa karıştırmayın bence

Pazartesi iş başı yapıyorum. Hep uykuluyum evde yatıp duruyorum işte nasıl olacak hiç bilmiyorum
Aranızda çalışan var mı arkadaşlar nasıl gidiyor
Ben de pazartesi başlıyorum. Öğretmenim, ne güzel yaz tatilindeydik. Lisede çalışıyorum inş zorlanmam diye dua ediyorum

Ne çok öğretmen varmış maşallah müdürler bu durumu beğenmedi
Benim okul proje okulu çok etkinlikli oluyor bende pdrciyim müdüre söylicem oyüzden durumu kanamam da oldu geçen haftalarda dikkat etmek lazım en azından 3ayı doldurana kadar

Ben de nisan annesi olacağım inşallah ve ben de öğretmenim SAT a göre 7+5 im ama bir hafta geriden geliyor bebiş sanırım, doktor geç döllenme olabilir dedi. Kalp atışı gördük ama duyamadık. Bugün belirtilerim biraz azalmış gibi. Göğüs hassasiyetim azalmış mide bulantım da öyle. Endişelenmeli miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…