Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 42,9%
  • erkek

OY: 4 57,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Bende de ekşi tatlı da ayn ıdurum var cinsiyet tahmininiz var mı
Benim en başından beri erkek doğuyor içime ama herkes kız hissediyor bir sürü şeyden kız erkek tahmini yapıyorlar bir çoğunu denedim hepsi kız çıktı ama tatlı-ekşi tamamen yalan bence ikisini de çok yiyorumm sizin tahmininiz var mı?
Kesinlikle Eskişehire gittim daha önce ama yine giderim gezerim ne var, gezmek olsun 16bin özele vereceğime misler gibi gezerim testimi de yaptırırım

Herkese selam arkadaşlar
9+3 haftalığız bugün
3 Gündür bulantım hafifledi çoooook şükür.. kendimi daha enerjik hissediyorum :) benimle aynı haftada olan varmı ?
belirtiler tabiki oluyor bazende korkuyorum belirti olmayınca :/
Sizde durumlar nasıl

Öncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim

Eklentiler

• DE94F62E-3FE0-4797-A4C1-F18F67039F0E.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 52
Aa cidden mi hadi İnşallah önce hayırlı evlat olsun sonra gönlünüze göre olsun ben hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda kız bebek emzirdiğimi görmüştüm yüzünü net hatırlıyorum çok tatlı bir bebekti amaa çoğu şey erkek gibi gösteriyor Çin rus takvimi kese görüntüsü hep erkek diyor chat gbtde erkek dedi

Evet benim de bat 31 temmuzdu 4,5 gün öncesinde yaptım silik çıktı beklentiye girmedim aslında testlerin çalışma mantığını çok bilmiyordum Ayın 4 ünde tekrar denedim çizgi belirginleşmişti sonra betaya baktırdım

Bende öyle İkizler beni çok uyutuyor öyle böyle değil gözümü açamıyorum ama geceleri pat diye kalkıyorum oturuyorum sende de varmı böyle bir şey
Ay ikiz birde daha çok uyutur bende de çok halsizlik ve uyku hali var
Gece bir anda açlık geliyor bana ya açlıktan midem ağrıyor ve bir şey yemezsem geri uyuyamıyorum

Merhabaa ilk defa benimle aynı haftada olan birini gördüm. 9+4 bende bende dün erkenden kalktım temizlik falan yaptım, bi enerji geldi. Bütün belirtilerim (sivilce, karın ağrısı, uyku vs) de yok oldu

Benim 4 gün kala beta hcg 8di. Acilde yanlışlıkla öğrenmiştim. 2 gün sonra gittiğimde 27 çıkmıştı bu sırada erken gebelik testleri belli belirsizdi. Şu an kaç bindir kim bilir önemli olan ne kadar düşük veya yüksek olduğu değil, nasıl arttığı. Bana herkes 8 beta hcg görünce aaa ben 600de öğrenmiştim hayırlısı falan dediler. Böyle duyunca bir sıkıntı var sanıyor insan ama merak etmeyin

Son düzenleme:
Bakalım ne olacak çok merak içindeyim tabi ki öncelik sağlıklı olsun eli yüzü düzgün olsun ama bu dualarımın içinde bide kız olsun diye ekliyorumm eşim erkek istiyor ama ben kız delisiyim. Hayırlısı olsun

Bacım herkes kız istiyor galiba bana da kızlar çok şirin geliyor ya hayırlısı tabii sağlıklı olsunlar da

Son düzenleme:
Ayy evet tabi sağlıklı hayırlı evlat olsun bende de var aynı durum eşim erkek hissediyorum diyor sürekli ama rüyamda da görünce kız çok istiyorum isim bile düşündüm

Ay ikiz birde daha çok uyutur bende de çok halsizlik ve uyku hali var
Gece bir anda açlık geliyor bana ya açlıktan midem ağrıyor ve bir şey yemezsem geri uyuyamıyorum
Bende öyleyim seni çok iyi anlıyorum migdem çok kazanıyor bide psikolojik olarak da çok yeyim bebisime vitamin olsun kalsiyum olsun diye bol bol yiyorum

Ayy evet tabi sağlıklı hayırlı evlat olsun bende de var aynı durum eşim erkek hissediyorum diyor sürekli ama rüyamda da görünce kız çok istiyorum isim bile düşündüm
Benden önceki hamileler hep erkek ama benim dönemim nasıl bilemiyorum daha
Ablamla aramda 3 ay var erkek

Benim de çevrem hep erkek sayılırrr kız kıyafletleri tokaları çooook güzel çok heves ediyorum. Eşim de akülü arabalara bakıyor benim olmadı OĞLUMUN olsun diye heves ediyor hahah hepimizin buraya yazdığımız güne çok heyecanlanıyorum

Haha herkesin bir hevesi var Evet yaa şaka maka sağlıkla gelsinde bakalım o günlere hayırlısıyla ulaşalım inşallah buraya yazalım

Pazartesi iş başı yapıyorum. Hep uykuluyum evde yatıp duruyorum işte nasıl olacak hiç bilmiyorum
Aranızda çalışan var mı arkadaşlar nasıl gidiyor

Çok şanslısınız ben yediğimi mideme inmeden geri çıkarıyorum herkesin gebeliği farklı demek ki umarım nazar değmez böyle devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…