- 26 Temmuz 2025
- 308
- 121
- 18
Hadi inşallah haberdar et hep güzel haberler alalımİnşallahen son 4 hafta önce gitmiştim sabredebilirsem 2 hafta sonra ben de tarama yaptıracağım . Takipteyim
haftaya güzel haberlerinizi bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah haberdar et hep güzel haberler alalımİnşallahen son 4 hafta önce gitmiştim sabredebilirsem 2 hafta sonra ben de tarama yaptıracağım . Takipteyim
haftaya güzel haberlerinizi bekliyorum.
Olmazmı gerçek gibi rüyalar görüp korkup uyanıyorum hep. Ve erkenden da uykum geliyor 8.30 dan sonra ben gidiyorum.kızlar geceleri çok sık uyanıyorum, sürekli tuvalete gidiyorum ve geri uykuya dalmakta zorlanıyorum her gece aynı ama sizlerde de var mı bu durum
Evet cinsiyeti talep ederseniz bakıyorlar.ama işte 10-12 haftalarda da sırf cinsiyet için yapmak mantıksız oluyor.zaten o aralarda cinsiyet öğreniliyor.daha erken yapsalardı kaçırmazdım çok meraklıyım çünkü12. Haftada arayıp hangi gün çalıştıklarını öğrenmeniz gerekiyormuş. Ben aradığımda öyle söylemişlerdi. Ama bazı yerlerde cinsiyet söylemediklerine dair yazı okumuştum aradığınız zaman onu da sorarsınız![]()
Ben kullanmadım bir doktor kanama alanı var dedi bir hafta sonra başka doktora gittim kanama alanı yok dedi.Merhaba, 10+2 yim dün doktor kontrolümde kanama alanı gördü. Progestan ilaç verdi sabah akşam. Dün akşam aldım ilk kez çok fena uyku ve baş ağrısı yaptı. Bu ilacı kullanan oldu mu?
bende cok sık tuvalete gıdıyorum uyuduktan sonra o 7-8 saatlık uyku diliminde en az 3 galıba. kadın dogumcu ılk tahlılınde bobrek fonksıyonlarımada bakmıs hersey normal gorunuyor. demek kı normal bırsey gebelıkte dıye dusundum bendekızlar geceleri çok sık uyanıyorum, sürekli tuvalete gidiyorum ve geri uykuya dalmakta zorlanıyorum her gece aynı ama sizlerde de var mı bu durum
Ay kendimi gördümOlmazmı gerçek gibi rüyalar görüp korkup uyanıyorum hep. Ve erkenden da uykum geliyor 8.30 dan sonra ben gidiyorum.
bilmiyorum ki bana ölçümden sonra hemşire gebelikte tansiyonun hormonlardan dolayı düştüğünü gayet normal olduğunu söylemişti. Hatta yorgunluk halsizlik de düşük tansiyondan oluyor dedi yüksek olduğu durum da olabilir belki açıkçası benim de bilgim yok , ilk gebeliğimde 25 yaşındaydım çok heyecanlıydım , tansiyonla ilgili konu hatırlamıyorum hiçBenim kalbi duran hamileliğimde düşüktü. Bu sefer ki de yüksek. Zaman geçtikçe bünyede değişiyor herhalde.
Hiç duymadım o şekilde bir şey ben özelde yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah öyle bir sıkıntı yaşamam.Bende geçen burda bir anne de Fetal dna da gelen cinsiyetin yanlış olduğunu okumuştum. Yani Fetal dna da gelen cinsiyet sonucu ile doktorun ultrason da gördüğü farklıymış. Yine de sanırım ultrasonlar kesin yanıt![]()
Merhaba, ben günde 4 kez vajinal kullanıyorum. Siz ağızdan mı alıyorsunuz? Transferin başından beri kullanıyorum bünye alıştıMerhaba, 10+2 yim dün doktor kontrolümde kanama alanı gördü. Progestan ilaç verdi sabah akşam. Dün akşam aldım ilk kez çok fena uyku ve baş ağrısı yaptı. Bu ilacı kullanan oldu mu?
Ben de kullanıyorum 12. Haftaya kadar devam edeceğiz dedi doktorum. Önce hap şeklinde kullandım o şekilde beni çok etkiledi başım dönüyor gözümün önü kararıyordu doktorum fitil şeklinde kullan dedi öyle kullanmaya başladığımdan beri çok rahatladım öyle etkileri hiç olmadı.Merhaba, 10+2 yim dün doktor kontrolümde kanama alanı gördü. Progestan ilaç verdi sabah akşam. Dün akşam aldım ilk kez çok fena uyku ve baş ağrısı yaptı. Bu ilacı kullanan oldu mu?
Yaaaa burada ilk yaptıran sizsinizHiç duymadım o şekilde bir şey ben özelde yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah öyle bir sıkıntı yaşamam.
Çok teşekkür ederim inşallah temiz çıkarYaaaa burada ilk yaptıran sizsinizsabırsızlıkla sonucunuzu bekliyorum. İnşallah temiz çıkar
sonrada cinsiyet haberiniz tabi.
Ben 5. haftamdan beri kullanıyorum fitil şeklinde, biraz uyku yapabilir çünkü progesteron sakinlik veren bir hormon, bebeği desteklemek için ilk haftalarda çok sık veriyolar doktorlar, bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. İlk trimester sonunda bırakılıyor genelde zaten. Yeter ki sağlıkla gelsin bebişlerMerhaba, 10+2 yim dün doktor kontrolümde kanama alanı gördü. Progestan ilaç verdi sabah akşam. Dün akşam aldım ilk kez çok fena uyku ve baş ağrısı yaptı. Bu ilacı kullanan oldu mu?
en az 1-2 kere her gece uyanıyorum uyumadan önce su içmesem bile kesin uyanıyorum maalesef.kızlar geceleri çok sık uyanıyorum, sürekli tuvalete gidiyorum ve geri uykuya dalmakta zorlanıyorum her gece aynı ama sizlerde de var mı bu durum
merhabalar ben de 10+3üm kanama alanlarım hep var doktorum normal olduğunu söyledi arada lekeler kanamalar da oldu hatta. ama bebekte bir sorun yok. progestanı da yazdı ama iki gün üst üste kanama olursa kullan diğer türlü vücudun da progestan üretiyor zaten ayrıca alırsan kabızlığı artırır uyku halini artırır dedi. benim de kanamalar hiç iki gün üst üste olmadığı için kullanmadım.Merhaba, 10+2 yim dün doktor kontrolümde kanama alanı gördü. Progestan ilaç verdi sabah akşam. Dün akşam aldım ilk kez çok fena uyku ve baş ağrısı yaptı. Bu ilacı kullanan oldu mu?
Valla bilmiyorum canım buradaki bir başlıkta yazmıştı bir kadın bende okudum şaşırdım doktor farklı test sonucu farklı söylüyormuşHiç duymadım o şekilde bir şey ben özelde yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah öyle bir sıkıntı yaşamam.