• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 40,0%
  • erkek

OY: 8 53,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 6,7%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Kızlar Fetal DNA sonucum çıktı çok şükür her şey temiz bi sıkıntı görülmedi. Cinsiyeti de kızmış, grubun ikinci kız bebişi de belli oldu ❤️ Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻
Gözünüz aydın 🌺 kız istiyordun Allah gönlüne göre verdi ❤️ temiz çıkmasına da ayrı sevindim. Bundan sonra Herşey su gibi geçer gider inşallah.

Merhaba arkadaşlar. Panaroma Fetal DNA için cuma gelip kan alacaklar benden. İkiz gebelik benim. Kan Ankara ya gidecekmiş. 450 dolara anlaştık. Hastalık olsa Allah göstermesin hangisinde olduğu belli olmuyormuş onun için amniyosentezle doktor bakıyormuş. Birde cinsiyetini sadece erkeği biliyormuş. Diyelim erkek gördü ya ikisi erkek yada bir kız bir erkek. Bir diğer seçenek erkek çıkmadıysa o zaman ikisi kesin kız.
Selam , bende konuştum panaromayla 450$ dedi banada ama kan teksas a gidiyor dediler😒

Merhaba hatırladın mı canım beni. Aşılamayı aynı anda yaptırmıştk konuşmuştuk. 😊😊😊
Eveet evet canımm :) ilk benim aşılama tuttuğundada konuşmuştuk tutmuştu onu kaybettim.. sonra 4.aşılamalarımıza beraber olmuştuk :) şimdide tüp bebek işte ikimizinde dimi :)

Eveet evet canımm :) ilk benim aşılama tuttuğundada konuşmuştuk tutmuştu onu kaybettim.. sonra 4.aşılamalarımıza beraber olmuştuk :) şimdide tüp bebek işte ikimizinde dimi :)
Evet canım tüp bebek . 10. Haftaya gireceğiz inşallah yarın. seni görünce hem şaşırdım hem çok sevindim🥰🥰 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz

Merhaba arkadaşlar. Panaroma Fetal DNA için cuma gelip kan alacaklar benden. İkiz gebelik benim. Kan Ankara ya gidecekmiş. 450 dolara anlaştık. Hastalık olsa Allah göstermesin hangisinde olduğu belli olmuyormuş onun için amniyosentezle doktor bakıyormuş. Birde cinsiyetini sadece erkeği biliyormuş. Diyelim erkek gördü ya ikisi erkek yada bir kız bir erkek. Bir diğer seçenek erkek çıkmadıysa o zaman ikisi kesin kız.
Merhaba benim de ikiz ve panoramayı ikizlere daha iyi çalıştığını duyduğum için istemiştim aslında. O zaman genoks daha iyi bu kadar ayrıntılı bilgiyi vermiyorsa her türlü amniyosentez yada detaylıda bayılacaksa. Kafam o kadar çok karıştı ki. Bizim özeldeki doktorumuza panaroma için 500 dolar şeklinde bilgi verdiler doktor öyle söyledi. Genoks fiyatı almadım henüz. Yarın aramayı düşünüyorum. Daha vakit var diye araştırmalara devam ediyordum🙃

Back
X