• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 40,0%
  • erkek

OY: 8 53,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 6,7%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Merhaba ilginize teşekkür ederiz.
2.çocuk
Sat 28.06.2025
Kese 5+3
Kalp atışı 6+6
Cinsiyet kız
Doğum tarihi 04.04.2026
Bebeğin ismi muhtemelen İpek

Kızlar… iki gündür peçeteye silince gelen koyu kahverengi akıntım sebebiyle doktora gittim, bir kez olmuştu kanama değildi ve devamı yoktu. Bebeğimin kalbi durmuş. Radyoloji doktoru da detaylı ultrason yaptı. Sebebi yokmuş. Apar topar kürtaj oldum. Çok üzgünüm…
kaybınız için çok üzgünüm, sabır diliyorum.

Kızlar… iki gündür peçeteye silince gelen koyu kahverengi akıntım sebebiyle doktora gittim, bir kez olmuştu kanama değildi ve devamı yoktu. Bebeğimin kalbi durmuş. Radyoloji doktoru da detaylı ultrason yaptı. Sebebi yokmuş. Apar topar kürtaj oldum. Çok üzgünüm…
Başın sağolsun inşallah Allah sağlıkla kucağını doldursun en yakın zamanda😔

Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Çok sevindim.
Yaş 32
SAT:15 temmuz( kimyasal gebelik sonlanması)
2 Normal doğum
6 +2 haftalik kese görüldü ve kalp atışı var denildi
7 +1 haftalik kalp atışı duyuldu

Öncelikle merhaba Mayıs annelerinide takip ediyorum çünkü tahmini doğum 29nisan-1 Mayıs olarak görünüyor 😅size de bilgilerimi ileteyim.
Sat 24 Temmuz
Kese,kalp atışı 5+4
Yaş 35
İlk Bebek
Tahmini doğum 29 nisan

Benim ilk hamileliğimde 3 aylıkken olan göbeğim 5 aylıkken yoktu gerçekten bu erken haftalarda bi şişkinlik oluyor anlamadım bende 😀
Kaçıncı haftada sin canım .şuan ben 8+5 im. son iki haftadır 5 aylık gibiydi karnım şişkinlik ten e kilo da var benim zaten göbekliydim.bugun bı indi gibi hissediyorum karnım kendi kendime bı sıkıntı mı var acaba diye kuruyorum kafamda.acaba normalemi dönüyor artık sende oylemisin

Kaçıncı haftada sin canım .şuan ben 8+5 im. son iki haftadır 5 aylık gibiydi karnım şişkinlik ten e kilo da var benim zaten göbekliydim.bugun bı indi gibi hissediyorum karnım kendi kendime bı sıkıntı mı var acaba diye kuruyorum kafamda.acaba normalemi dönüyor artık sende oylemisin
Canım benim bu hamileliğim boş gebelikmiş maalesef kürtaj olcam. Ama sakın korkma benim ilk hamileliğimde öyleydi ilk zamanlar vucut kendini hamileliğe rahmin büyümesine adepte ediyor alışınca da o şişlik geçiyor

Canım benim bu hamileliğim boş gebelikmiş maalesef kürtaj olcam. Ama sakın korkma benim ilk hamileliğimde öyleydi ilk zamanlar vucut kendini hamileliğe rahmin büyümesine adepte ediyor alışınca da o şişlik geçi

Canım benim bu hamileliğim boş gebelikmiş maalesef kürtaj olcam. Ama sakın korkma benim ilk hamileliğimde öyleydi ilk zamanlar vucut kendini hamileliğe rahmin büyümesine adepte ediyor alışınca da o şişlik geçiyor
Geçmiş olsun canim.Benimde daha önce 1 dusugum var 6.haftada kürtaj oldum. İster istemez insan sürekli tedirgin oluyor

Kaçıncı haftada sin ki ,boş gebelik 6.haftaya kadar belli oluyor genelde

Back
X