• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 40,0%
  • erkek

OY: 8 53,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 6,7%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Emeğinize sağlık ❤️
Yaş:27 ilk çocuk sat:05.07.2025 tahmini doğum:11.04.2026 kese:4+3 kalp atışı:6+2 tahmini cinsiyet:kız

Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Kaçıncı çocuk: 1. Çocuk
SAT: 4 Temmuz
Kese: 4+3
Kalp atışı: 6+3
Tahmini doğum tarihi:6 Nisan

Merhaba, benim kalp atışını günceller misiniz rica etsem ☺️ ikinci kesemi gördüğüm günü kalp atışı olarak eklemişsiniz🙃 6+3 kalp atışları olacak💞

Kizlar çoğunuz hafta olarak benden ondesiniz ben 8+5 im. 30 yaş üzerindeki arkadaşların kontrolleri nasıl geçti tarama testleri falan.fetal DNA yaptırdınız mi mesela yaptıranlar nerde ve ne kadara yaptırdı.benimde yaş 35 merak ediyorum süreci

Merhaba arkadaşlar. Panaroma Fetal DNA için cuma gelip kan alacaklar benden. İkiz gebelik benim. Kan Ankara ya gidecekmiş. 450 dolara anlaştık. Hastalık olsa Allah göstermesin hangisinde olduğu belli olmuyormuş onun için amniyosentezle doktor bakıyormuş. Birde cinsiyetini sadece erkeği biliyormuş. Diyelim erkek gördü ya ikisi erkek yada bir kız bir erkek. Bir diğer seçenek erkek çıkmadıysa o zaman ikisi kesin kız.
Tekrar merhabaa , yaa bu panaroma kan sulndırıcılar için 24saat öncesi kesmek gerek diyor ben hem aspirin hem oksapar kullanıyorumm sizde kullanıyodunuz galiba dimi nasıl yaptınız ?

Tekrar merhabaa , yaa bu panaroma kan sulndırıcılar için 24saat öncesi kesmek gerek diyor ben hem aspirin hem oksapar kullanıyorumm sizde kullanıyodunuz galiba dimi nasıl yaptınız ?
Merhaba canım. Bana corasprini bıraktırmıştı doktorum. Oksapar kullanıyorum. Cuma günü gelecekler perşembe kullanma dedi.ben hep akşam 23:30 da vuruyordum iğneyi. O yüzden yarın tekrar soracağım. Çarşamba akşamı vurulma diyebilirler. Senin için erken değil mi bence 11.haftanda yaptır.

Merhaba canım. Bana corasprini bıraktırmıştı doktorum. Oksapar kullanıyorum. Cuma günü gelecekler perşembe kullanma dedi.ben hep akşam 23:30 da vuruyordum iğneyi. O yüzden yarın tekrar soracağım. Çarşamba akşamı vurulma diyebilirler. Senin için erken değil mi bence 11.haftanda yaptır.
Tabi tabii şey 7ekimde yaptıracağım 11+4 olacağım doktorum da panaromayı önerince onda netleştim bende ama 24 saat kesilcek diyince ikiside bir korktumm siz geldiniz aklıma bi sorayım dedim :) bide şey di goerge baktırdınızmı bana sonradan ekleyelim 550$ olud fiyat faln dediler ama istemedim gerek varmıydı acaba ?

Maşallah Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏 Yakın yaşlarda bi yakınım var çocukları yok belki dua ederseniz ona da iyi gelir tedavileri 🍀
Sana özelden yazmak istedim ama kapalıymış.
ben Kıbrıs ta yumurta donansyonu ile tüp bebek yaptırdım. Yaş aldı malum artık bekleyecek durumum kalmadı. Yumurtam kalitesizleşti. Benim şansım neredeyse kalmamıştı umarım tanıdığın benden şanslıdır. Herşey gönlüne göre olsun Rabbim onunda kollarına bebeğini versin amin 🤲

Tabi tabii şey 7ekimde yaptıracağım 11+4 olacağım doktorum da panaromayı önerince onda netleştim bende ama 24 saat kesilcek diyince ikiside bir korktumm siz geldiniz aklıma bi sorayım dedim :) bide şey di goerge baktırdınızmı bana sonradan ekleyelim 550$ olud fiyat faln dediler ama istemedim gerek varmıydı acaba ?
Yok onu konuşmadık. Panaroma bana neyi önerdiyse tamam dedim. Doktorum ismimi ver o yönlendirecek diyince. Cuma gelsinler net öğrenirim.

Kaçıncı haftada sin ki ,boş gebelik 6.haftaya kadar belli oluyor genelde
Yani geç yumurtlama yaşadım ben adet gecikmemden 13 gün sonra 19 ağustosta kanda pozitif çıktı az bi değerle. 29 ağustosta da kese gözüktü 2 hafta sonra kalp atışı için gittin yoktu bi hafta daha bekledim yoktu bu hafta yine yok. Kesem 37 mm doktor 2 aylık kesen var bebek yok diyor. Artık sağlıksız olduğunu kesinleştirdik kürtaj günümü bekliyorum yani son adet tarihime göre 11 keseye göre 9 haftalık

Geçmiş olsun canim.Benimde daha önce 1 dusugum var 6.haftada kürtaj oldum. İster istemez insan sürekli tedirgin oluyor
Teşekkürler kuzum sana da geçmiş olsun. Sakın kötü şeyler düşünme bol bol dua et benim 2. Oldu bu kayıp gerçekten olacak bi şekilde oluyor. Bende hep tedirgin kötü düşünmeyle kendime bu sonu hazırladım gibi hissediyorum bazen. Her zaman güzel düşün güzel olsun 🌺

Back
X