• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 13 33,3%
  • erkek

OY: 23 59,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 2 5,1%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 2,6%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    39
Merhaba kızlar benim de yarın detaylı ultrason günüm heyecanlıyim😍 bir kızım var sonrasında kimyasal gebelik yasadim ve ardından 8 haftalikken kalbi duran bir bebeğim var
Bu gebeligimde de doktorum kalp atışı yok kese şekli düzensiz demisti biz acaba dediginizde umutlanmayın maalesef demisti.oyle üzülmüştüm ki 5 gun sonra kurtaj için gittiğim başka hastanede bebeğimin kalbinin attigini gec dollenme olabilecegini daha küçük olduğunu öğrenmiştim ondandır her ultrason yaklaştığında içimde bi korku.. şuan 13 haftalığız . Merkez Devlet hastanesinde perinatoloji bölümüne randevu aldim hem ikili test yapilir hem detaylı bakılır dedi ilçedeki doktorum. Yarın insallah güzel sağlıklı haberler alırım ( bekleyen her anne güzel sağlıklı haberler alir insallah🙏)
Muayeneye gittim çok şükür hersey yolundaydı bebeğim uyuyordu cok ugrasti doktorum ama bir türlü hareket ettiremedi hem yorgun hem de actim sanırım ondan 😄 ikili yi verdim sonuç 10 gun sonra çıkacak mis insallah oda temiz gelir🙏
Kesin net diyemem ama büyük ihtimal kız gibi duruyor dedi kızım çok sevindi😍 bir daha ki gittiğimizde netleşir insallah🙏

Kaç kilo aldınız? Ben 1,5 kilo almışım 11. Haftadayım çok dikkat ediyorum gereksiz yemiyorum.4. Hamileliğim ve her seferinde 23 kilo aldım bu sefer hedefim 10

Arkadaşlar grip aşısı olan var mı? Belirli bi haftası var mı olmak için? Haftaya aile hekimime gideyim diyorum. 12 haftalık olacağız. Devlet karşılamıyor değil mi?

Bende nisan annesi olucam inşallah 🙏🏻 bebek eşyaları almaya başladınız mı ya da liste yaptınız mı çok kafam karışıyor 😥😥😥

Geçen hafta doktor kontrolüne gittiğimde takviyeleri sordum. İstersen ayrı ayrı istersen omega 3 ama multivitamin de içeren bir kapsül verebilirim dedi ben tek kapsül yeterli dedim 😊 içinde d, demir, folik asit, zencefil, bi vitaminleri gibi şeyler var adı Prenelac.
Demir alt sınırın üstündeyse 18. Hafta başlamak için uygundur dedi

Kızlarr ben de en son 1 ay önce kontrole gitmiştim sadece keseyi ve bebişi küçücük görmüştük, bugün de 2.kontrolden çıktık (14+1). Doktor önce erkek dedi 5-6 dakika sonra kordon dolanmış iki bacağının arasına, kız da olabilir dedi 😅 fetal dna için kan verdim 14.000 liraya yaptırmış olacağız genoks marka. 1 haftaya sonuç çıkar cinsiyeti de o zamana kesin öğreniriz dedi. Şimdilik bi problem yokmuş çok şükür 🙏🏻🫶

Back
X