Canım yarın seninde güzel haberlerini bekliyoruz.Çoo şükür çok sevindim hayırla kucağınıza aldığınız gün gelir inşallah . Bana da 6+4 te aynı şekilde kese ve yolk sacı gözüktü ama kalp atışı duyulmamıştı inşallah bende yarın duyarım
11-14 haftalar arasında yapılıyorKızlar iyi akşamlar ikili test tam 12. Haftada mı yapılmalı yoksa belli bi aralık var mı şu haftalar arası diye
Hislerini tahmin edebiliyorum canım. Haftayı bilmekte aslında çok artısı olmuyor. Herkesin süreci farklı burada 6. Haftada kalp atışını duyanlar da var benim gibi 8. Hafta da. Her gebelik süreci farklı her ne kadar ilk aylar stresli olsada olumlu düşünmeye çalışacağızAnladim canim. Benim SATim kesin olmadigi icin ben bilemiyorum gecen hafta 6+ miydim yoksa 7+ miydim. bakalim yarin gidecegim. embryo gecen hafta da belli belirsiz gozuktu ama kalp atisi icin erken dedi minik hala dedi.. ama icimde bi his bir hafta geriden geldigini ve hic adet olmadigimi soyluyor. bakalim kismet ins hep dua ediyorum ben de sizin gibi ah bir gorebilsem kalp atisi
Çok sağol kuzu amin hepimiz sağlıkla bu süreci tamamlayıp kucağımıza alırız İnşallah. Yarın haberlerini bekliyorumÇoo şükür çok sevindim hayırla kucağınıza aldığınız gün gelir inşallah . Bana da 6+4 te aynı şekilde kese ve yolk sacı gözüktü ama kalp atışı duyulmamıştı inşallah bende yarın duyarım
Ben de 12. Haftaya kadar söylemeyeceğim. Anne babalar dışında kimseye söylemedim henüz.Ayyy kızlar siz çevrenize söylediniz mi hamile olduğunuzu ben 12. Haftaya kadar söylemem diyordum ama bugün eşimle dayanamayıp söyledik ailelere
Bir kaç gündür ağrıyor aynı şekilde ben de doktoruma sordum çok normal kasık bel ağrısı dediKızlar beliniz agrıyormu ya benim bugun 9 haftalık oldu doktor kontrolüm vardı bel agrısı normal dedi ama arada kramp gibi giriyor gazdanda olur mu ki
İnşaallah canım sıra aldım bekliyorum şimdiCanım yarın seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
Dualarim seninle canimmm ins kalp pit pit atisini gorur bebisinin sagligindan emin olursunİnşaallah canım sıra aldım bekliyorum şimdi
Benim doktor yaz gebesisin günde 2.5-3 litreden aşağı içmiyorsun dedi su için. Benimde midem bir tuhaf sürekli inşallah bulantılar sonradan bastırmaz.kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz . su içmekten bile tiksinti geldi midem bulanıyor
1.5 litre zar zor içiyorum . Benim bulantılarım var o yüzden çok zorlanıyorumBenim doktor yaz gebesisin günde 2.5-3 litreden aşağı içmiyorsun dedi su için. Benimde midem bir tuhaf sürekli inşallah bulantılar sonradan bastırmaz.
Kaç haftalıksın canım benim ilk gebeliğimde 8. haftada başlamıştı çok korkuyorum yine başlayacak diye zaten rahat değil şuanda midem.1.5 litre zar zor içiyorum . Benim bulantılarım var o yüzden çok zorlanıyorum
8. deyim canım benim bulantılarım altı haftadan beri nerdeyse var çok yoruldum bu mide bulantısından ne yesem çıkarıyorumKaç haftalıksın canım benim ilk gebeliğimde 8. haftada başlamıştı çok korkuyorum yine başlayacak diye zaten rahat değil şuanda midem.
Merhaba canım çıktım doktordan kalp atışı duyuldu ama çok cılızdı sesi brn pek anlamadım. Doktora sordum hatta var mı diye. Daha çok küçük dedi. Haftaya cuma birdaha çağırdı. Haftasına göre geri çıktı. Doktor geç döllenme olmuştur dedi. Sat ı değiştirdiDualarim seninle canimmm ins kalp pit pit atisini gorur bebisinin sagligindan emin olursun
Benim randevumda 2 saat sonra ins ben de gorurum bugun ikimizin gunu olsun insallah
Evet ücretli firmaya göre değişiyor 14 30 bin Tl arasında oynuyor bende 2 hafta sonra yaptırıcam 2 li de yaştan dolayı risk yüksek çıkacağı için her türlü buna yöneleceğimden baştan yapim diyorumKızlarr hepinizin güzel mesajlarınızı okuyorum mutlu oluyorum bizde bugün 8+1 olduk çok şükürmerak ettiğim bişey var bu fetal DNA testi hakkında bilgisi olan var mı? Yapılması gereklimi yoksa isteğe göre mi yapılıyor birde ücretli bir islemmi
Çok sevindim canım gözün aydın ne zaman verdi beklenen doğum tarihini?Merhaba canım çıktım doktordan kalp atışı duyuldu ama çok cılızdı sesi brn pek anlamadım. Doktora sordum hatta var mı diye. Daha çok küçük dedi. Haftaya cuma birdaha çağırdı. Haftasına göre geri çıktı. Doktor geç döllenme olmuştur dedi. Sat ı değiştirdi
Benim ilk gebeliğimde 8'de başlamıştı çıkarmalar şuanda sürekli bir rahatsızlık hissi var midemde. 6+5 olduk bugün.8. deyim canım benim bulantılarım altı haftadan beri nerdeyse var çok yoruldum bu mide bulantısından ne yesem çıkarıyorum
anladım canım. valla ne yesem cıktıgı için bebeği düşünüyorum bu şekilde güzel beslenemiyor yumurtayı çok severdim hergün yerdim ama son zamanlarda yiyemiyorum kokusundan iğrendimBenim ilk gebeliğimde 8'de başlamıştı çıkarmalar şuanda sürekli bir rahatsızlık hissi var midemde. 6+5 olduk bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?