Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Canım yarın seninde güzel haberlerini bekliyoruz.

Benim hafiften midem bir tuhaf olmaya başladı tam bulantı halide değil ama keyiflide değil ilkinde 4 aya kadar bulantım olmuştu inşallah bunda olmaz diye dualar ediyorum.

Hislerini tahmin edebiliyorum canım. Haftayı bilmekte aslında çok artısı olmuyor. Herkesin süreci farklı burada 6. Haftada kalp atışını duyanlar da var benim gibi 8. Hafta da. Her gebelik süreci farklı her ne kadar ilk aylar stresli olsada olumlu düşünmeye çalışacağız yarın sürecini buraya yazmanı bekliyor olacağım

Çok sağol kuzu amin hepimiz sağlıkla bu süreci tamamlayıp kucağımıza alırız İnşallah. Yarın haberlerini bekliyorum

Kızlar beliniz agrıyormu ya benim bugun 9 haftalık oldu doktor kontrolüm vardı bel agrısı normal dedi ama arada kramp gibi giriyor gazdanda olur mu ki
Bir kaç gündür ağrıyor aynı şekilde ben de doktoruma sordum çok normal kasık bel ağrısı dedi

kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz . su içmekten bile tiksinti geldi midem bulanıyor
Benim doktor yaz gebesisin günde 2.5-3 litreden aşağı içmiyorsun dedi su için. Benimde midem bir tuhaf sürekli inşallah bulantılar sonradan bastırmaz.

Kaç haftalıksın canım benim ilk gebeliğimde 8. haftada başlamıştı çok korkuyorum yine başlayacak diye zaten rahat değil şuanda midem.
8. deyim canım benim bulantılarım altı haftadan beri nerdeyse var çok yoruldum bu mide bulantısından ne yesem çıkarıyorum

Dualarim seninle canimmm ins kalp pit pit atisini gorur bebisinin sagligindan emin olursun

Benim randevumda 2 saat sonra ins ben de gorurum bugun ikimizin gunu olsun insallah
Merhaba canım çıktım doktordan kalp atışı duyuldu ama çok cılızdı sesi brn pek anlamadım. Doktora sordum hatta var mı diye. Daha çok küçük dedi. Haftaya cuma birdaha çağırdı. Haftasına göre geri çıktı. Doktor geç döllenme olmuştur dedi. Sat ı değiştirdi

Evet ücretli firmaya göre değişiyor 14 30 bin Tl arasında oynuyor bende 2 hafta sonra yaptırıcam 2 li de yaştan dolayı risk yüksek çıkacağı için her türlü buna yöneleceğimden baştan yapim diyorum

Çok sevindim canım gözün aydın ne zaman verdi beklenen doğum tarihini?

8. deyim canım benim bulantılarım altı haftadan beri nerdeyse var çok yoruldum bu mide bulantısından ne yesem çıkarıyorum
Benim ilk gebeliğimde 8'de başlamıştı çıkarmalar şuanda sürekli bir rahatsızlık hissi var midemde. 6+5 olduk bugün.

Benim ilk gebeliğimde 8'de başlamıştı çıkarmalar şuanda sürekli bir rahatsızlık hissi var midemde. 6+5 olduk bugün.
anladım canım. valla ne yesem cıktıgı için bebeği düşünüyorum bu şekilde güzel beslenemiyor yumurtayı çok severdim hergün yerdim ama son zamanlarda yiyemiyorum kokusundan iğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…