Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Benim de sonucum bugün çıktı 542 bana dedi iki günde bir kana bakalim sonra kese için gün belirleriz

İki ay önce kimyasal gebelik gecirdim korkuyorum sizce bu sonuç kimyasala döner mi

Çok sevindim bebisi gormene.Cok geçmiş olsun canım sıkma canını kolaylikla geçer inşallah hamileliğin

Sol kasık ağrısı yaşayan var mı? Üç gündür böyle, dayanılmayacak bir ağrı değil ama hep orda… Doktor randevum 15 mayista (kese için) o güne kadar bu ağrının sebebini öğrenemicem sanırım. Aklıma olumsuz şeyler geliyor, tek bir tarafta ağrı olması normal gelmedi bana

hamıleydın dımı? batma gıbı his eğilirken ya da ani bi harekette zonklaması gibi seyler de yasayıp kaydetmıstım bı daha hamıle kalırsam korkmıyım dıye :)) ılk zaman cocuk yerlesırken agrımıs sonra tam gecmıs ara ara rahım genısledıkce agrımıs:)) dun sadece sag tarafımda agrımsı bısı vardı. ama bugun hıc bısı yok:) ben de haftaya cumartesı gidicem kontrole :)

Bilgi için teşekkürler vücut garip tepkiler veriyor insan ne düşüneceğini bilmiyor şu an 5. Haftadayım haftaya keseyi görürüm inşallah. Sen ne durumdasın kese göründü mü? Hakkimizda hayirlisi

Bilgi için teşekkürler vücut garip tepkiler veriyor insan ne düşüneceğini bilmiyor şu an 5. Haftadayım haftaya keseyi görürüm inşallah. Sen ne durumdasın kese göründü mü? Hakkimizda hayirlisi
ben bıraz daha rahat takılıyorum sadece kan verdım salı gunu o kadar. haftaya kadar bekleyıp varsa kesesı yolk sac ı gormek nıyetındeyım :) daha kac haftadayım onu bıle kestıremem :) pco var bende ve 1.5 yıldır ılk defa bu ay haftada 1 ılıskı oldu ve hıc de lh falan bakmadım :)) tam da saldıgım ay yanı. o yuzden hıc gun hafta cıkarımı yapamıyorum :)

Benim 3 gün önce betam 10.78 di bugun 57.11 çıkmış çok şükür büyüyor büyük ihtimal geç döllenme

Bebeği besleyecek olan yapı ve kese göründü ama sanırım bebek çok küçük daha görünmedi haftaya tekrar gidicem
Hamilelik zamanımız aynı benimde 5+6.ben de dün gittim kesenin içinde bebek gorundu salı günü tekrar çağırdı kalp atışının duyulması lazım diye umarım hayırla ilerler

Benimki geç döllenme en az iki hafta sonra anca senin gibi kese veya kalp atışı duyarım sanırım benim için orda olduğunu bilmek çok güzel sonrasan bebeğin boyutuna göre değiştiriyorlar doğum tarihini öyle değilmi bilen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…