- 23 Şubat 2019
- 337
- 114
- 103
- 34
Benim de sonucum bugün çıktı 542 bana dedi iki günde bir kana bakalim sonra kese için gün belirlerizKızlar ben tüp bebek annesiyim bugün transferimin 10 günü transferimi 7 gününde kan verdiğimde sonucu 108 çıkmıştı doktorumu aradım kan sonucumu söyledim bir daha kan vermene gerek yok dedi ve haftaya cuma kese randevusu verdi sizce Bir daha gidip kan vermeli miyim
Aynı durumdayım ben de ocak ayında kimyasal geçirdim, korkuyorumİki ay önce kimyasal gebelik gecirdim korkuyorum sizce bu sonuç kimyasala döner mi
Beta kaç çıktı sizdeAynı durumdayım ben de ocak ayında kimyasal geçirdim, korkuyorum
Ben salı günü kan verdim en son, sat 9 nisan. Erken verdim yani 58 çıktı. Bir daha cuma günü kan vereceğimBeta kaç çıktı sizde
Çok sevindim bebisi gormene.Cok geçmiş olsun canım sıkma canını kolaylikla geçer inşallah hamileliğinGittim doktora dün canım, bebeğimi kesede gördük, kalp atışı var dedi doktor ama çok ufak olduğu için duyamadık, haftaya gideceğim, kalp atışı için ama kistim varmış iki tane büyükler biraz 2.5 cm genişliğinde doktor bunları takip edeceğiz dedi, ona biraz canım sıkıldı
Maşallah çok sevindim, bizim de öyle olur inşallah, güzel haberler alırızR reyhanruzeaegamze kizlar gönlünüzü ferah tutun güzel dusunun ben 12 ile öğrendim şimdilik güzel gidiyor şükür
Pozitif düşün canim gerçekten her şeyi çok etkiliyorMaşallah çok sevindim, bizim de öyle olur inşallah, güzel haberler alırız
Bebeği besleyecek olan yapı ve kese göründü ama sanırım bebek çok küçük daha görünmedi haftaya tekrar gidicemBize de yazın
hamıleydın dımı? batma gıbı his eğilirken ya da ani bi harekette zonklaması gibi seyler de yasayıp kaydetmıstım bı daha hamıle kalırsam korkmıyım dıye :)) ılk zaman cocuk yerlesırken agrımıs sonra tam gecmıs ara ara rahım genısledıkce agrımıs:)) dun sadece sag tarafımda agrımsı bısı vardı. ama bugun hıc bısı yok:) ben de haftaya cumartesı gidicem kontrole :)Sol kasık ağrısı yaşayan var mı? Üç gündür böyle, dayanılmayacak bir ağrı değil ama hep orda… Doktor randevum 15 mayista o güne kadar bu ağrının sebebini öğrenemicem sanırım. Aklıma olumsuz şeyler geliyor, tek bir tarafta ağrı olması normal gelmedi bana
Bilgi için teşekkürlerhamıleydın dımı? batma gıbı his eğilirken ya da ani bi harekette zonklaması gibi seyler de yasayıp kaydetmıstım bı daha hamıle kalırsam korkmıyım dıye :)) ılk zaman cocuk yerlesırken agrımıs sonra tam gecmıs ara ara rahım genısledıkce agrımıs:)) dun sadece sag tarafımda agrımsı bısı vardı. ama bugun hıc bısı yok:) ben de haftaya cumartesı gidicem kontrole :)
ben bıraz daha rahat takılıyorum sadece kan verdım salı gunu o kadar. haftaya kadar bekleyıp varsa kesesı yolk sac ı gormek nıyetındeyım :) daha kac haftadayım onu bıle kestıremem :) pco var bende ve 1.5 yıldır ılk defa bu ay haftada 1 ılıskı oldu ve hıc de lh falan bakmadım :)) tam da saldıgım ay yanı. o yuzden hıc gun hafta cıkarımı yapamıyorum :)Bilgi için teşekkürlervücut garip tepkiler veriyor insan ne düşüneceğini bilmiyor şu an 5. Haftadayım haftaya keseyi görürüm inşallah. Sen ne durumdasın kese göründü mü? Hakkimizda hayirlisi
Hamilelik zamanımız aynıBebeği besleyecek olan yapı ve kese göründü ama sanırım bebek çok küçük daha görünmedi haftaya tekrar gidicem
Evet şuan bebek için erkenBebeği besleyecek olan yapı ve kese göründü ama sanırım bebek çok küçük daha görünmedi haftaya tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?