Rabbim ferahlık versin. Inşallah hayırla nasip etsinHanımlar ben regl oldum. Rabbim hepinizin bebeklerine sağlık versin. Benim adım Hilal. Dualarınıza benide ekleyin. Allah'a emanet olun. Bir süre buraya girmemeyi düşünüyorum. Hamile kalırsam yazarım inşAllah.
Ay bunu yeni gördüm yarın keseye koşSonucum acıklanmıs. Bhcg 2715 İnsallah güzelce ilerlesin
:) koscaktım da bari bidaha kan verim dedim oglumda kan da veremeden kese gormustum ilk bhcg 6+6 da olculmustu sacma sapan ayıp olmasın bı olcelım dedıydı heralde :) bunda tam tahlilli gideyım demiştim :))Ay bunu yeni gördüm yarın keseye koş
Çok sevindim yarın da ben gidiyorum hayırlısıyla 5+5 olacak görünür inşallah benim deMerhaba evet gördük çok şükürkarından göründü 5+4 şuan dedi doktor
senınkı acıklandı mı e nabızı kontrol et gece de acıklanabılıyor :)Ay bunu yeni gördüm yarın keseye koş
Daha verme ayol milleti oyalama:) koscaktım da bari bidaha kan verim dedim oglumda kan da veremeden kese gormustum ilk bhcg 6+6 da olculmustu sacma sapan ayıp olmasın bı olcelım dedıydı heralde :) bunda tam tahlilli gideyım demiştim :))
Milyorrrrlarca kez baktımsenınkı acıklandı mı e nabızı kontrol et gece de acıklanabılıyor :)
Ahahahah ay gece gece ne guldum . Daha kucuktur yolk bari görünsün yaDaha verme ayol milleti oyalama
Malesef ben çalışan kesimdenim ve dinlenmek ne mümkün hem ev işi hem işKızlar siz bu süreçte sürekli dinlenip yatanlardan misiniz? Acaba öyle mi yapmak gerekiyorAklıma garip garip sorular geliyor doğal olarak sonuçta ilk gebelik Ben mesela 3 gündür temizlik yapıyorum, kendimi çok yormadan evdeki tüm dolaplar raflar çekmeceler hepsi boşaltılıp siliniyor, hemde her oda için. Ve tek başıma… Kesinlikle ağır kaldırmıyorum ve yüksek yerlere çıkmıyorum ama onun dışındaki her işi yapıyorum, silme süpürme dahil. Şimdi iyiyken yapmak istedim aradan çıksın diye. Ayrıca bu süreçte ev hanımı olmayıp tüm gün ayakta duran çalışan annelerde var yani herkes yatamaz heralde…
Kolay gelsinMalesef ben çalışan kesimdenim ve dinlenmek ne mümkün hem ev işi hem iştabi saat 21.00da pilim bitiyor o ayrı bir konu ama yerinde olsam dinlenirdim kendimi yormazdım. Yine iş yapacaksam yavaş yavaş yapardım
Bence yavaş yavaş kendini yormadan yapılmalı diye düşünüyorum.Risk yoksa süreç doğal geçirilmeli.Yoksa direk bebeğe odaklaniyoruz odak noktamız orası olunca da vesveseler halay çekiyor bendeKızlar siz bu süreçte sürekli dinlenip yatanlardan misiniz? Acaba öyle mi yapmak gerekiyorAklıma garip garip sorular geliyor doğal olarak sonuçta ilk gebelik Ben mesela 3 gündür temizlik yapıyorum, kendimi çok yormadan evdeki tüm dolaplar raflar çekmeceler hepsi boşaltılıp siliniyor, hemde her oda için. Ve tek başıma… Kesinlikle ağır kaldırmıyorum ve yüksek yerlere çıkmıyorum ama onun dışındaki her işi yapıyorum, silme süpürme dahil. Şimdi iyiyken yapmak istedim aradan çıksın diye. Ayrıca bu süreçte ev hanımı olmayıp tüm gün ayakta duran çalışan annelerde var yani herkes yatamaz heralde…
Canimm naptın güzel haberlerle gel bizeGünaydın, ben de yarın doktora gideceğim, ilk randevum, kalp atışı duymak için erken olabilir ama gidip görmek istiyorum
O vesveseler halaydan çıkamıyor adetaBence yavaş yavaş kendini yormadan yapılmalı diye düşünüyorum.Risk yoksa süreç doğal geçirilmeli.Yoksa direk bebeğe odaklaniyoruz odak noktamız orası olunca da vesveseler halay çekiyor bende
Canimm naptın güzel haberlerle gel bize
Bize de yazınÇok sevindim yarın da ben gidiyorum hayırlısıyla 5+5 olacak görünür inşallah benim de
Hayırlısı olsun rabbim inşallah en güzel zamanda nasip edecektirBeybiler hayırlı doğumlar size. Benkm kan negatif çıktı.
Amin rabbim isteyene yıllardır bekleyene benden önce versin. Var benim bi çocuğum zaten. Bu da acaba yapsak mı diye bi denemeydi bu ay.Hayırlısı olsun rabbim inşallah en güzel zamanda nasip edecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?