Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Rabbim ferahlık versin. Inşallah hayırla nasip etsin

Ay bunu yeni gördüm yarın keseye koş
:) koscaktım da bari bidaha kan verim dedim oglumda kan da veremeden kese gormustum ilk bhcg 6+6 da olculmustu sacma sapan ayıp olmasın bı olcelım dedıydı heralde :) bunda tam tahlilli gideyım demiştim :))

Kızlar siz bu süreçte sürekli dinlenip yatanlardan misiniz? Acaba öyle mi yapmak gerekiyor Aklıma garip garip sorular geliyor doğal olarak sonuçta ilk gebelik Ben mesela 3 gündür temizlik yapıyorum, kendimi çok yormadan evdeki tüm dolaplar raflar çekmeceler hepsi boşaltılıp siliniyor, hemde her oda için. Ve tek başıma… Kesinlikle ağır kaldırmıyorum ve yüksek yerlere çıkmıyorum ama onun dışındaki her işi yapıyorum, silme süpürme dahil. Şimdi iyiyken yapmak istedim aradan çıksın diye. Ayrıca bu süreçte ev hanımı olmayıp tüm gün ayakta duran çalışan annelerde var yani herkes yatamaz heralde…

Son düzenleme:
Malesef ben çalışan kesimdenim ve dinlenmek ne mümkün hem ev işi hem iş tabi saat 21.00da pilim bitiyor o ayrı bir konu ama yerinde olsam dinlenirdim kendimi yormazdım. Yine iş yapacaksam yavaş yavaş yapardım

Malesef ben çalışan kesimdenim ve dinlenmek ne mümkün hem ev işi hem iş tabi saat 21.00da pilim bitiyor o ayrı bir konu ama yerinde olsam dinlenirdim kendimi yormazdım. Yine iş yapacaksam yavaş yavaş yapardım
Kolay gelsin evet yavaş yavaş yapıyorum günlere böldüm, yoksa 3 gün sürmezdi temizlik

Bence yavaş yavaş kendini yormadan yapılmalı diye düşünüyorum.Risk yoksa süreç doğal geçirilmeli.Yoksa direk bebeğe odaklaniyoruz odak noktamız orası olunca da vesveseler halay çekiyor bende

Canimm naptın güzel haberlerle gel bize

Gittim doktora dün canım, bebeğimi kesede gördük, kalp atışı var dedi doktor ama çok ufak olduğu için duyamadık, haftaya gideceğim, kalp atışı için ama kistim varmış iki tane büyükler biraz 2.5 cm genişliğinde doktor bunları takip edeceğiz dedi, ona biraz canım sıkıldı

Kızlar ben tüp bebek annesiyim bugün transferimin 10 günü transferimi 7 gününde kan verdiğimde sonucu 108 çıkmıştı doktorumu aradım kan sonucumu söyledim bir daha kan vermene gerek yok dedi ve haftaya cuma kese randevusu verdi sizce Bir daha gidip kan vermeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…