Sağlık ocağında kan verdim, tekrar kan vermene gerek yok dediler, yani bundan sonra doktor muayenesini bekleyeceğim ama hangi gün gitmeliyim bebeği de görebilmek için bilmiyorum. Haftaya gitsem görünür mü kiİki günde iki katı olması önemli
Google den hekimim yanımda yaz oraya git HCG hesaplamadan test yaptığın saatleri tarihi soruyor oradan yaz net birşey söylüyorSağlık ocağında kan verdim, tekrar kan vermene gerek yok dediler, yani bundan sonra doktor muayenesini bekleyeceğim ama hangi gün gitmeliyim bebeği de görebilmek için bilmiyorum. Haftaya gitsem görünür mü ki
Artışın iyi bana göreSağlık ocağında kan verdim, tekrar kan vermene gerek yok dediler, yani bundan sonra doktor muayenesini bekleyeceğim ama hangi gün gitmeliyim bebeği de görebilmek için bilmiyorum. Haftaya gitsem görünür mü ki
Bilmiyordum bak çok iyi oldu bu çok teşekkür ederimGoogle den hekimim yanımda yaz oraya git HCG hesaplamadan test yaptığın saatleri tarihi soruyor oradan yaz net birşey söylüyor
5 6 haftalarda görünür diyorlar ama bilmiyorum ben de 5+5 oluyorum randevu gününde bakalım görünecek miSağlık ocağında kan verdim, tekrar kan vermene gerek yok dediler, yani bundan sonra doktor muayenesini bekleyeceğim ama hangi gün gitmeliyim bebeği de görebilmek için bilmiyorum. Haftaya gitsem görünür mü ki
Biri erken gebelik testi diğeri normal kaset test, ben de bugün her ikisiyle de yaptım erken gebelik testi kopkoyu iki çizgi çıkarırken kaset test açık pembe çıkardı. Endişe etme, hep aynı markayla test yap öyle takip et koyulaşmayıKizlar ben tüp bebekle haalmile kaldım pembe olan test 8 günün diğer test 12. Günün testi sizce koyulaşma olması gerekiyomudu 8.gun gün kan verdim 108 çıktı doktorum birdaha vermene gerek yok dediEki Görüntüle 3589546 Eki Görüntüle 3589549
Kaçıncı haftadasinizSağlık ocağında kan verdim, tekrar kan vermene gerek yok dediler, yani bundan sonra doktor muayenesini bekleyeceğim ama hangi gün gitmeliyim bebeği de görebilmek için bilmiyorum. Haftaya gitsem görünür mü ki
Kaçıncı haftadasiniz
Ben 4nci haftada gittim doktora .kese gördü bebek görmedi her hafta gittim bebek görmedi bu arada devlete gidiyorum . Hem ultrason hem vajina görmedi . Büyük ultrasona gönderdi gene gormedi kanama vs olursa hemen gel felan dedi gönderdi beni .artık 7nci haftada kendimi kürtaja ruhen hazırladım ümitsiz bir şekilde gittim . O gün kalp atışı duydum şükürSon regl tarihime göre 4+4
İnşallah, biraz araştırdım 6. Haftada gitmek uygun gibi geldi öyle yapcam daha erken gidersem dediğiniz gibi stres olurumBen 4nci haftada gittim doktora .kese gördü bebek görmedi her hafta gittim bebek görmedi bu arada devlete gidiyorum . Hem ultrason hem vajina görmedi . Büyük ultrasona gönderdi gene gormedi kanama vs olursa hemen gel felan dedi gönderdi beni .artık 7nci haftada kendimi kürtaja ruhen hazırladım ümitsiz bir şekilde gittim . O gün kalp atışı duydum şükürdoktora neden bu kadar stresli geçti dedim oda normal bir şekilde olabilir bazen geç döllenme olur dedi
Elhamdülillah şimdi herşey yolunda 11nci haftadayim ilk haftalar kese olur bebek olmaz kalp atışı duyana kadar stres olursunuz hiç olmayın hep iyi guzel olacak öyle düşünün
Aynen öyle ben dayanamadım her hafta gittim kendime stres yaptım boş yere . 6 7 en mantıklı haftaİnşallah, biraz araştırdım 6. Haftada gitmek uygun gibi geldi öyle yapcam daha erken gidersem dediğiniz gibi stres olurum
Evet ben de öyle düşünüyorum, 7ye kadar bekleyemem muhtemelen ama 6da gidicemAynen öyle ben dayanamadım her hafta gittim kendime stres yaptım boş yere . 6 7 en mantıklı hafta
Bende de var sadece solda… bazen daha şiddetli bazen çok hafif derecede. Benim randevum 15 mayısta. Benim beklenen adet tarihim 2 mayıstı. Yarın güzel haberler alırsın inşallah, sonucu buraya da yazmayı unutmaKızlar anneler gününüz kutlu olsun
Yarın doktor randevum var perşembe hcg 28 çıkmıştı.sol kasığımdaki ağrı artıyo sanki normalmi yaşayan varmı gecikmenin 2. Günündeyim
Senin baya geçmiş ne güzel gittiğinde netleşmiş olur kese görünür heralde.içimi rahatlattın biraz teşekkür ederimBende de var sadece solda… bazen daha şiddetli bazen çok hafif derecede. Benim randevum 15 mayısta. Benim beklenen adet tarihim 2 mayıstı. Yarın güzel haberler alırsın inşallah, sonucu buraya da yazmayı unutma
Rica ederim umarım saglikli gebelik olurSenin baya geçmiş ne güzel gittiğinde netleşmiş olur kese görünür heralde.içimi rahatlattın biraz teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?