Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Hayırlı olsun Gıtsen de su an kese gorunmeyecegınden bence haftaya gitmen daha mantıklı:)

Kızlar gebelik belirtileriniz nedir? özellikle ilk haftalarda (5-6-7)? İnternete yazınca o kadar çok şey çıkıyor ki, ama hepsini yaşayan yoktur heralde. Bende kasık ağrısı var kalçama ve bacağıma kadar iniyor ve gün içinde ara ara devam ediyor. Kasık ağrısı beni endişelendiriyor cünkü 5 gündür devam ediyor. 15 mayısta kese için randevum var o güne kadar hep kafamda kuruyorum.

Bugün adet günümdü şuan deli gibi bacak ağrım var bundan öncesi yani 10 gün önce başlayan mide bulantısı mide yanması baş dönmesi bütün belirtileri yaşıyorum şimdi birde uyku eklendi halsiz hissediyorum kendimi bu küçük haylaz biraz yorucak beni ama canı sağolsun

Bende aşırı halsizlik var normalde gece 2 3e kadar uykum gelmezdi şuan uykulu gözlerle yazıyorum ve sabah 7-8den sonra uykum kaçıyor normalde asla uyanamazdım erken de yatamıyorum bu arada yatsam da hemen dalamıyorum ama yorgunum yani, midem bulanıyor özellikle bugün aşırı bulantım oldu neredeyse istifra etme derecesine geldim bilmiyorum şuan erken gibi ama başım da fena ağrıdı, sağ tarafımda en başından beri hep orada bi ağrı batma gibi durumlar oluyo, bazen de sanki orada bi kas atması gibi bi şeyler hissediyorum aniden bi şey oluyo gibi, belim de genelde sağ taraftan ağrıyo biraz hareket ettiysem bel ağrısı başlıyo hemen, çikolata düşkünü birisi olarak şuan tatlı çeşitlerinden aşırı tiksindim, bunlar dışında belirtim yok

Benim kasık ağrısı dışında adetten farklı henüz hiç belirtim olmadı. Bir tek beyaz akıntı var. Kasık ağrısı da çok hafif olduğu için adet ağrısından ayırdım normalde daha fazla ağrım olurdu. Diğer belirtiler her ay yaşadığım şeyler göğüs hassasiyeti vs. Henüz bulantı da olmadı koku hassasiyeti de veya iştahta herhangi bir değişiklik. Belki ilerleyen haftalarda durum değişir tabi bilemiyorum.

benim battan 6 gün öncesinde başlayıp hala devam eden karın ve kasık ağrılarım olabiliyor halsizlik fazlaasıyla var şişkinlik ve kabızlık var ayıptır söylemesi biraz bile ayakta kalınca belim sırtım ağrımaya başlıyor nefes nefese kalıyorum en ufak ev işinde bile benimkiler böyle

bir de deli gibi açılan iştah ( çok şükür mide bulantısından iyidir )

Kızlar ilk kez bu ay gebe değilim dedim çünkü belirtiler hep adet öncesi ile aynıydı ve bir kez değerlendirdim diyebilirim.. test yaparken bile dedim hamile olmadığımı öğreneyim en azından adeti beklerim pozitif on saniyede çıktı. Ama sonuç adet olmadım inanın bu ay hiç gebelik den umutlu degildim.

Sizlerle burda aynı aylara denk gelmek güzel aynı belirtileri mi yaşıyoruz bilmek güzel

Benimde sürekli bı açlık hissi var bel kasik ağrısı nefes nefese kalma .kasık ağrısı bazen korkutuyor beni doktor sonuçları takip ediyor bugünkü sonucum akşam e nabizdan ben baktım doktor görmedi daha. Siz keseyi beta kaç Ken gördünüz

Çok gün farkı da yok aslında aramızda benim 9 nisan. Değerin çok iyi geldi de o yüzden merak ettim benim 286. Acaba 2 gün sonra o seviyelere ulaşır mı bilemedim
Bugün mü yaptın testi ben 28 günde bı adet oluyorum oda fark eder. Bu ay 5 Mayıs'ta olmam gerekiyordu 7 sinde test yaptım 542
9 unda test 1000 çıktı

Bugün mü yaptın testi ben 28 günde bı adet oluyorum oda fark eder. Bu ay 5 Mayıs'ta olmam gerekiyordu 7 sinde test yaptım 542
9 unda test 1000 çıktı
Evet testi bugün yaptım, bende pcos var ama uzun zamandır tedavi oluyorduk, şu an 28 günde bir olmasa da 30-35 gün ortalama döngüm, net bir bat yok yani ama ovulasyon testiyle yumurtlama dönemimi takip ediyorum ve 24 nisanda pik olmuştu. 3 gün önce 58 çıkmıştı bugün 286

Çok gün farkı da yok aslında aramızda benim 9 nisan. Değerin çok iyi geldi de o yüzden merak ettim benim 286. Acaba 2 gün sonra o seviyelere ulaşır mı bilemedim

Bence normal ilerlemiş pazartesi 600 lerde olmasi lazım adet döngünde uzun geç döllenme olmuştur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…