- 14 Mayıs 2025
- 227
- 515
- 18
allahım annene acil şifalar versin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahın izniyle bu zorlu hastalık sürecini atlatacaksınız rabbim acil şifalar versinKızlar nereden başlasam bilemedim çok zorlanıyorum ilk hamileliğim midem çok kötü hem çok ağrıyor hem çok bulanıyor dün gece taş yutmuş gibiydim birazda stres var annem kanser hastası dün hastaneye yatırıldı.Sizden ricam annem için dua eder misiniz zaten çok zor geçirdiğim hamileliğim şuan iki kat zorlandı.Bulantı için öneriniz var mı doktorumun verdiği hiç bir işe yaramadı.Herkese sağlıklı günler diliyorum bebişlerinizle beraber
Ben bugün yaptirdim ikili testi 12+3Bu hafta ikili test yaptiracak olan var mı? Niye benim haftamda kimse yok yaberaber strese girelim tek olmuyor
Eger tiroid hastası degilsen yazmaması normal kafaya göre yazamaz 3 bucuk çok yüksek degil vücut gebelige alıştıkca deger düşerKaç haftalık hamilesiniz siz benimde 3.58 e ilaç vermediler hemen yarın bi doktora gideceğim
Kadın doğum doktorum yüksek dedi endokrine yönlendirdi endokrin normal dedi yarın tekrar gideceğim stres oldum umarım geç kalmamışımdır11+3 hafta
Bazılarına ilaç yazilmamiş sizin gibi, bende anlam veremedim, benim doktorum bana direk 2,5 üstunde olmaması gerekiyor diye dozumu yükseltti. Ben yillardir tiroid ilaci kullaniyorum ama, sadece hamilelikte daha düşük seviyelerde olmasi gerekiyormuş işte..
Yok değilim diğer değerlerimle karşılaştırdı normal aralıkta hep 2 lerde o yüzden yazmayacağım dedi ama herkes bu değerle ilaca başlamışEger tiroid hastası degilsen yazmaması normal kafaya göre yazamaz 3 bucuk çok yüksek degil vücut gebelige alıştıkca deger düşer
Dahiliye hemşiresiyim herkesin doktoruna hastasına göre ilaç yazar benimde 3 bucuk oldu sonra düştü doktor bey yazmadı bile ilaç ayrıca tiroid kontrolu ayda bir olur için rahat olsun e nabızdan t3 t4 de bak eger normalse herşey olundadır onemli olan t4 degerinYok değilim diğer değerlerimle karşılaştırdı normal aralıkta hep 2 lerde o yüzden yazmayacağım dedi ama herkes bu değerle ilaca başlamış
Benimde 3.6 ydi doktorum ilaca gerek yok dedi zaten iki hafta sonrada 2.5 oldu boşuna strese girme benceYok değilim diğer değerlerimle karşılaştırdı normal aralıkta hep 2 lerde o yüzden yazmayacağım dedi ama herkes bu değerle ilaca başlamış
Diğerleride normal aralıkta çıktı bir sıkıntı yok çok şükür kadın doğum doktorum hafif yüksek ilaç başlarlar diye yönlendirmişti iki hafta sonra kontrole gittiğimde baktırayım o zaman çok teşekkür ederim içim rahatladıDahiliye hemşiresiyim herkesin doktoruna hastasına göre ilaç yazar benimde 3 bucuk oldu sonra düştü doktor bey yazmadı bile ilaç ayrıca tiroid kontrolu ayda bir olur için rahat olsun e nabızdan t3 t4 de bak eger normalse herşey olundadır onemli olan t4 degerin
Diğerleride normal aralıkta çıktı bir sıkıntı yok çok şükür kadın doğum doktorum hafif yüksek ilaç başlarlar diye yönlendirmişti iki hafta sonra kontrole gittiğimde baktırayım o zaman çok teşekkür ederim içim rahatladıDahiliye hemşiresiyim herkesin doktoruna hastasına göre ilaç yazar benimde 3 bucuk oldu sonra düştü doktor bey yazmadı bile ilaç ayrıca tiroid kontrolu ayda bir olur için rahat olsun e nabızdan t3 t4 de bak eger normalse herşey olundadır onemli olan t4 degerin
Yaaaa çok teşekkür ederim diğer kontrolümde giderim tekrar o zamanBenimde 3.6 ydi doktorum ilaca gerek yok dedi zaten iki hafta sonrada 2.5 oldu boşuna strese girme bence
Rica ederim canımDiğerleride normal aralıkta çıktı bir sıkıntı yok çok şükür kadın doğum doktorum hafif yüksek ilaç başlarlar diye yönlendirmişti iki hafta sonra kontrole gittiğimde baktırayım o zaman çok teşekkür ederim içim rahatladı
güzel dileklerin için kocaman kalplerKızlar işlerim biraz yoğunlu olduğu için mümkün olduğunca burayı okuyorum ama çok fazla yazamadım.
Kaybı olan annelerimizi içtenlikle kucaklıyorum. Allah sizi en kısa zamanda en sağlıklı şekilde tekrar anne yapmayı nasip eder inşallah.
Öncelikle sağlığınız ve psikolojiniz iyi olsun sizin için dua ediyorum.
Bebeğini ilk defa ultrasonda görenler kalp atışını ilk defa duyanlar içinde sağlık ve huzur diliyorum. Umarım buradan hep güzel haberler paylaşırsınız.
Ben de şu an için çok fazla bir gelişme yok en son pıtırcığı 4 Haziran'da gördük. 28 Haziran'da yani bu cumartesi tekrar kontrolümüz var. O gün tam 11 haftalık olacağız muhtemelen doktorumuzla fetal dna'yı vesaire konuşuruz.
7 haftamdan beri yoğun mide bulantılarım olduğu için mide bulantısı ilacına hiç kesmeden devam ediyorum. Aşırı derecede uyku halim var bazen akşam 7'de uyuyakalıyorum sabah 7'ye kadar uyuyorum iş için uyanıyorum. Çok halsizim evde pek bir şey yapamıyorum . Ara ara aklıma kötü düşünceler geliyor cumartesi günü bir an önce gelsin ve doktordan güzel şeyler duyayım diye bekliyorum. Endişeyi kafamdan bir türlü atamadım.
Bebekler için birkaç kitap sipariş vermiştim bugün onlar gelmiş onları okuyup kendime oyalamaya çalışacağım. Size de aşağıya fotoğraflarını bırakıyorum. Sanırım kargoda ulaşmayan daha bir tane daha var.
Sonucu ne zaman cikiyor acabaBen bugün yaptirdim ikili testi 12+3
Bu kadar panik yapmayin 5in uzerinde olmadikca buyuk sorunlar olmaz benim de 4.44 tu ilac kullanmama ragmen yavas yavas arttirdi doktorum ayrica iki dahiliye doktoruyla gorustum bu surecte biri uzman biri profesorYok değilim diğer değerlerimle karşılaştırdı normal aralıkta hep 2 lerde o yüzden yazmayacağım dedi ama herkes bu değerle ilaca başlamış
Sorun olduğunu sanmıyorum hatta bu sayede doğum belki biraz daha erken olurTarihler ve durum aynı önden gidiyor olması sorun yaratır mı bilgin var mı
12+1 benim senin kaçSen kaç haftaliksin şimdi canım?
Evet canım 4 gün fark olabilir dedi bana da doktorummCanım benimde 6+5 olması gerekirken 6+0 çıktı doktorum sorun olmadığını söyledi senin doktorun ne dedi? İleri geri böyle farklar olabiliyormuş galiba
Merhaba canım gözün aydın kaç haftalıksın kullandığın ilaçlar ile ilgili tüp bebek doktorun ne dediMerhaba kızlar tüpbebek doktorumda son kontrolümü yaptım kese kalp atışı duyduk çok şükür gebe takibi yapacak doktor arayışındayım istanbul avrupa yakası özel hastane önerisi olan varmı
SAT tarihimiz aynıı :)35 yaş
2. çocuk
28 Nisan sat
6+2 kese+kalp atışı
11+4 canım12+1 benim senin kaç
Galiba öyle benim 3.63 çıkmıştı tekrar tahlil yaptık 2.80e düşmüş ve ilaç başlanmadıEger tiroid hastası degilsen yazmaması normal kafaya göre yazamaz 3 bucuk çok yüksek degil vücut gebelige alıştıkca deger düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?