Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
allahım annene acil şifalar versin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahın izniyle bu zorlu hastalık sürecini atlatacaksınız rabbim acil şifalar versin

Kadın doğum doktorum yüksek dedi endokrine yönlendirdi endokrin normal dedi yarın tekrar gideceğim stres oldum umarım geç kalmamışımdır

Eger tiroid hastası degilsen yazmaması normal kafaya göre yazamaz 3 bucuk çok yüksek degil vücut gebelige alıştıkca deger düşer
Yok değilim diğer değerlerimle karşılaştırdı normal aralıkta hep 2 lerde o yüzden yazmayacağım dedi ama herkes bu değerle ilaca başlamış

Yok değilim diğer değerlerimle karşılaştırdı normal aralıkta hep 2 lerde o yüzden yazmayacağım dedi ama herkes bu değerle ilaca başlamış
Dahiliye hemşiresiyim herkesin doktoruna hastasına göre ilaç yazar benimde 3 bucuk oldu sonra düştü doktor bey yazmadı bile ilaç ayrıca tiroid kontrolu ayda bir olur için rahat olsun e nabızdan t3 t4 de bak eger normalse herşey olundadır onemli olan t4 degerin

Diğerleride normal aralıkta çıktı bir sıkıntı yok çok şükür kadın doğum doktorum hafif yüksek ilaç başlarlar diye yönlendirmişti iki hafta sonra kontrole gittiğimde baktırayım o zaman çok teşekkür ederim içim rahatladı

Diğerleride normal aralıkta çıktı bir sıkıntı yok çok şükür kadın doğum doktorum hafif yüksek ilaç başlarlar diye yönlendirmişti iki hafta sonra kontrole gittiğimde baktırayım o zaman çok teşekkür ederim içim rahatladı
Benimde 3.6 ydi doktorum ilaca gerek yok dedi zaten iki hafta sonrada 2.5 oldu boşuna strese girme bence
Yaaaa çok teşekkür ederim diğer kontrolümde giderim tekrar o zaman

güzel dileklerin için kocaman kalpler güzel haberler alalım hep birlikte paylaşmak nasip olsun canım anneler.. inşallah bulantıların kısa zamanda diner daha iyi geçer sürecin. çok geçmiş olsun güç kuvvet diliyorum bulantısı olan tüm annelere
endişe konusu herhalde doğuma kadar bizimle olacak umarım başa çıkmayı öğreniriz, sakinlik de sürecimize dahil olup bizi dengeler
ben de kitaplara bakınıyorum ama daha tam seçim yapmamıştım inceleyeyim teşekkürler paylaşımın için

Bu kadar panik yapmayin 5in uzerinde olmadikca buyuk sorunlar olmaz benim de 4.44 tu ilac kullanmama ragmen yavas yavas arttirdi doktorum ayrica iki dahiliye doktoruyla gorustum bu surecte biri uzman biri profesor

Canım benimde 6+5 olması gerekirken 6+0 çıktı doktorum sorun olmadığını söyledi senin doktorun ne dedi? İleri geri böyle farklar olabiliyormuş galiba
Evet canım 4 gün fark olabilir dedi bana da doktorumm
Merhaba kızlar tüpbebek doktorumda son kontrolümü yaptım kese kalp atışı duyduk çok şükür gebe takibi yapacak doktor arayışındayım istanbul avrupa yakası özel hastane önerisi olan varmı
Merhaba canım gözün aydın kaç haftalıksın kullandığın ilaçlar ile ilgili tüp bebek doktorun ne dedi
35 yaş
2. çocuk
28 Nisan sat
6+2 kese+kalp atışı
SAT tarihimiz aynıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…