Tüp bebek tedavisi gördüm sebepsiz infertiliteydi bizimkisi. Onun haricinde hiçbir problemimiz yoktu ama doktorum sebepsiz infertiliteler gizli minimal pıhtılaşma sebebiyle de olabiliyor doğuma kadar kullanın sezaryen olacak olursanız 1 gün önceden bırakırsınız dedi önlem amaçlı yaniiDoktorunuza Kan sulandırıcıyı neye göre devam edin dedi acaba pıhtılaşma probleminiz mi var tedbir amaçlı mı devam edeceksiniz
Hosgeldin ikiz minnoslarin saglikla gelsinlerKızlar selamlarrrr Şubat annelerindeydim ama benim bebikolar ikiz o yüzden burda yerimi almaya geldim
Devlete mı gidiyorsun? Hayirli haberler alalim insallahBen haftaya Salı yapıtırıcam canım 13.haftam oluyor anca o güne alabildim randevu
Kızlar nereden başlasam bilemedim çok zorlanıyorum ilk hamileliğim midem çok kötü hem çok ağrıyor hem çok bulanıyor dün gece taş yutmuş gibiydim birazda stres var annem kanser hastası dün hastaneye yatırıldı.Sizden ricam annem için dua eder misiniz zaten çok zor geçirdiğim hamileliğim şuan iki kat zorlandı.Bulantı için öneriniz var mı doktorumun verdiği hiç bir işe yaramadı.Herkese sağlıklı günler diliyorum bebişlerinizle beraber
Ben varım Fetal yapılan çarşamba günüBu hafta ikili test yaptiracak olan var mı? Niye benim haftamda kimse yok yaberaber strese girelim tek olmuyor
Evet şehir hastanesine gidiyorumDevlete mı gidiyorsun? Hayirli haberler alalim insallah
Medikal Park Gaziosmanpaşa Fatih Şahin Bey'den aşırı memnunumMerhaba kızlar tüpbebek doktorumda son kontrolümü yaptım kese kalp atışı duyduk çok şükür gebe takibi yapacak doktor arayışındayım istanbul avrupa yakası özel hastane önerisi olan varmı
Evet o doktpru duymuştum ben avcılar tarafındayım sanırım bana uzakMedikal Park Gaziosmanpaşa Fatih Şahin Bey'den aşırı memnunum
Medipol mega hastanelerini de bir araştır anne Bebek dostu olarak çok övülüyor. Umarım içine sinen bir yere denk gelirsin en kısa zamanda.Evet o doktpru duymuştum ben avcılar tarafındayım sanırım bana uzak
Ben yaptiricam persembeBu hafta ikili test yaptiracak olan var mı? Niye benim haftamda kimse yok yaberaber strese girelim tek olmuyor
Evet gebelikte tsh sınırı 2,5 muş benim de tiroid ilacimin dozunu yükselttiler geçen hafta. Ben yillardir kullaniyorum tiroid ilacini
Merhaba benimde 3,58 çıktı ama bana ilaç vermediler 10+4 haftalık hamileyim içim içimi diyor endokrin doktoru bir şey yok dedi ama böyle görümce aklıma takılıyorBende 1 yıldır düzenli hiç bırakmadan kullanıyorum gebelikte 2.5 olması gerektiği için benim 3 diye 100lük başladı endokrin doktorum ve hiç korkma bu bi ilaç bile değil hiç bir yan etkisi olamaz sadece tiroid hormonlarının hızlı çalışmasına yardım eden takviye gibidir dedi 2 ayrı doktor da
Kaç haftalık hamilesiniz siz benimde 3.58 e ilaç vermediler hemen yarın bi doktora gideceğimEvet gebelikte tsh sınırı 2,5 muş benim de tiroid ilacimin dozunu yükselttiler geçen hafta. Ben yillardir kullaniyorum tiroid ilacini
11+3 haftaKaç haftalık hamilesiniz siz benimde 3.58 e ilaç vermediler hemen yarın bi doktora gideceğim
İkili testi çarşamba yaptırcamBen varım Fetal yapılan çarşamba günü
Sen kaç haftaliksin şimdi canım?İkili testi çarşamba yaptırcam
Amin inşallahben de 9+0 ım her hamiş kendine özel geçirirmiş bu süreci benim bulantılar 6. hafta başladı ikiz diye mi acaba erkenden başladı dün çok kötü oldum bugün de sanki boğazımda bir şey var kusmakla kusmamak arasında gidip geliyorum hep çok şanslısınız maşallah diyelim böyle devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?