Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Doktorunuza Kan sulandırıcıyı neye göre devam edin dedi acaba pıhtılaşma probleminiz mi var tedbir amaçlı mı devam edeceksiniz
Tüp bebek tedavisi gördüm sebepsiz infertiliteydi bizimkisi. Onun haricinde hiçbir problemimiz yoktu ama doktorum sebepsiz infertiliteler gizli minimal pıhtılaşma sebebiyle de olabiliyor doğuma kadar kullanın sezaryen olacak olursanız 1 gün önceden bırakırsınız dedi önlem amaçlı yanii

Doktorum bana 7 haftadan beri gece yatarken 2 tane prilam içmemi söyledi onu kullanıyorum ve ben de işe yaradı.
Ayrıca dedi ki yemeklerinin içine zencefil katmaya çalış toz zencefil olur Taze zencefil olur ılık suyun içine zencefil koyup içebilirmişiz zencefil mide bulantısına iyi geliyormuş.
Havuç ve tuzlu salatalık benim mide bulantıma ayrıca iyi geldi.

Annen için ve senin için acil şifalar diliyorum en kısa zamanda umarım güzel haberler alırsın.

Merhaba kızlar tüpbebek doktorumda son kontrolümü yaptım kese kalp atışı duyduk çok şükür gebe takibi yapacak doktor arayışındayım istanbul avrupa yakası özel hastane önerisi olan varmı

Kızlar işlerim biraz yoğunlu olduğu için mümkün olduğunca burayı okuyorum ama çok fazla yazamadım.

Kaybı olan annelerimizi içtenlikle kucaklıyorum. Allah sizi en kısa zamanda en sağlıklı şekilde tekrar anne yapmayı nasip eder inşallah.
Öncelikle sağlığınız ve psikolojiniz iyi olsun sizin için dua ediyorum.

Bebeğini ilk defa ultrasonda görenler kalp atışını ilk defa duyanlar içinde sağlık ve huzur diliyorum. Umarım buradan hep güzel haberler paylaşırsınız.

Ben de şu an için çok fazla bir gelişme yok en son pıtırcığı 4 Haziran'da gördük. 28 Haziran'da yani bu cumartesi tekrar kontrolümüz var. O gün tam 11 haftalık olacağız muhtemelen doktorumuzla fetal dna'yı vesaire konuşuruz.
7 haftamdan beri yoğun mide bulantılarım olduğu için mide bulantısı ilacına hiç kesmeden devam ediyorum. Aşırı derecede uyku halim var bazen akşam 7'de uyuyakalıyorum sabah 7'ye kadar uyuyorum iş için uyanıyorum. Çok halsizim evde pek bir şey yapamıyorum . Ara ara aklıma kötü düşünceler geliyor cumartesi günü bir an önce gelsin ve doktordan güzel şeyler duyayım diye bekliyorum. Endişeyi kafamdan bir türlü atamadım.

Bebekler için birkaç kitap sipariş vermiştim bugün onlar gelmiş onları okuyup kendime oyalamaya çalışacağım. Size de aşağıya fotoğraflarını bırakıyorum. Sanırım kargoda ulaşmayan daha bir tane daha var.

Eklentiler

• 1000060411.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba benimde 3,58 çıktı ama bana ilaç vermediler 10+4 haftalık hamileyim içim içimi diyor endokrin doktoru bir şey yok dedi ama böyle görümce aklıma takılıyor

Kaç haftalık hamilesiniz siz benimde 3.58 e ilaç vermediler hemen yarın bi doktora gideceğim
11+3 hafta
Bazılarına ilaç yazilmamiş sizin gibi, bende anlam veremedim, benim doktorum bana direk 2,5 üstunde olmaması gerekiyor diye dozumu yükseltti. Ben yillardir tiroid ilaci kullaniyorum ama, sadece hamilelikte daha düşük seviyelerde olmasi gerekiyormuş işte..

Amin inşallah hepimizin rahat keyifle geçirmesini diliyorum hamileliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…