Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Dün tahlil yaptırmıştım TSH için kizlar 1.67 çıktı çok şükür demek ki o an anı yükselme olmuş

Evet canım 4 gün fark olabilir dedi bana da doktorumm

Merhaba canım gözün aydın kaç haftalıksın kullandığın ilaçlar ile ilgili tüp bebek doktorun ne dedi

SAT tarihimiz aynıı :)
Canım bugün 7+3 üm 12 haftaya kadar fitile devam edicem

Canım bugün 7+3 üm 12 haftaya kadar fitile devam edicem
Benim doktorumun kontrolüna göre 8+6 çıktım dün bugün tam 9 10 gün daha kullanıp bırakabilirsin dediyani ama ultrasonda 4 gün oynayabilir demişti takipli olduğum diğer dokturum o yüzden bi14 gün daha kullanıcam sonra bırakıcam

Bu kadar panik yapmayin 5in uzerinde olmadikca buyuk sorunlar olmaz benim de 4.44 tu ilac kullanmama ragmen yavas yavas arttirdi doktorum ayrica iki dahiliye doktoruyla gorustum bu surecte biri uzman biri profesor
Biraz zor bulunca insan evham yapıyor doğru söylüyorsun rahat olmak gerekiyor zaten elimizden de bit şey geldiği yok teşekkür ederim

Güzel günler diliyorum kızlar Fetal dna yaptıracak olan ya da yaptıran var mı aranızda.
Kocaelinde istanbulda nerede yaptırabiliriz.

Kızlarr merhabalar güzel sağlıklı günler diliyoruum ben 11. Haftamdayım ve geçen gün göbek deliğimden aşağıya doğru hamilelik çizgisi denilen çizginin belirginleştiğini fark ettim, nedensiz çok mutlu oldum sizde de var mı merak ettim

Merhaba benimde 3,58 çıktı ama bana ilaç vermediler 10+4 haftalık hamileyim içim içimi diyor endokrin doktoru bir şey yok dedi ama böyle görümce aklıma takılıyor
Yani gebelikten önce dahiliye doktoruna gittim o direkt başlattı, gebelik istiyorsan 2.5 altında tutman lazım dedi bende bırakmadan devam ettim. Sonra endokrin doktoruna gittim detay için ve o da aynısını söyledi hatta düşmedi diye dozu arttırdı. En son kadın doğum doktorum baktı 2,5 olması lazım endokrinle beraber hareket edelim dedi. Eşimin yakın arkadaşı kadın doğum uzmanı o da ayni şekilde 2,5 altında tut ilacı bırakma dedi . Toplam 4 ayrı doktordan bilgi. Ve tiroidim yüksekken başka sağlık problemlerim çıkmıştı ve gebe kalamamıştım. Şimdi çok şükür sesimdeki çatallaşma bile gitti . Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama benim doktor ve yaşanmış tecrübelerim bunlar.

Benim gebelikten önce de vardı ama şimdi bence daha da koyulaştı göbekten aşağıda kız yukarıdan erkek diyorlar görücez

Anladım teşekkür ederim tüp bebek tedavisiyle oldu bebeğim o zaman sürekli takip ediyordu doktorum ve 2 civarı çıkıyordu haftaya gittiğimde tekrar doktoruma söylerim inş bir şey olmaz

Anladım teşekkür ederim tüp bebek tedavisiyle oldu bebeğim o zaman sürekli takip ediyordu doktorum ve 2 civarı çıkıyordu haftaya gittiğimde tekrar doktoruma söylerim inş bir şey olmaz
Hmmm gebelikten sonra mı yükseldi. O zaman durum farklı olabilir tabii ki

Aynı seninle haftamız benimkide olusmaya başladı kontrole gittin mi :)

Bende tam 6.haftada çıktı çok şaşırmıştım

Güzel günler diliyorum kızlar Fetal dna yaptıracak olan ya da yaptıran var mı aranızda.
Kocaelinde istanbulda nerede yaptırabiliriz.
Ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde yaptırıcam 1100 TLymiş. 12.haftadan itibaren randevu alınabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…