- 5 Mayıs 2025
- 65
- 70
- 3
- 32
Maşallah sağlıkla gelsinBen de bugün tam 12 yim
Canım bugün 7+3 üm 12 haftaya kadar fitile devam edicemEvet canım 4 gün fark olabilir dedi bana da doktorumm
Merhaba canım gözün aydın kaç haftalıksın kullandığın ilaçlar ile ilgili tüp bebek doktorun ne dedi
SAT tarihimiz aynıı :)
Benim doktorumun kontrolüna göre 8+6 çıktım dün bugün tam 9 10 gün daha kullanıp bırakabilirsin dediyani ama ultrasonda 4 gün oynayabilir demişti takipli olduğum diğer dokturum o yüzden bi14 gün daha kullanıcam sonra bırakıcamCanım bugün 7+3 üm 12 haftaya kadar fitile devam edicem
11 oldum canımSen kaç haftaliksin şimdi canım?
Demiştim canımDün tahlil yaptırmıştım TSH için kizlar 1.67 çıktı çok şükür demek ki o an anı yükselme olmuş
Teşekkür ederim canım biraz rahatlamıştım senin yazından sonraDemiştim canım
Biraz zor bulunca insan evham yapıyor doğru söylüyorsun rahat olmak gerekiyor zaten elimizden de bit şey geldiği yok teşekkür ederimBu kadar panik yapmayin 5in uzerinde olmadikca buyuk sorunlar olmaz benim de 4.44 tu ilac kullanmama ragmen yavas yavas arttirdi doktorum ayrica iki dahiliye doktoruyla gorustum bu surecte biri uzman biri profesor
İlk gebelik mi canımEvet canım 4 gün fark olabilir dedi bana da doktorumm
Merhaba canım gözün aydın kaç haftalıksın kullandığın ilaçlar ile ilgili tüp bebek doktorun ne dedi
SAT tarihimiz aynıı :)
Yani gebelikten önce dahiliye doktoruna gittim o direkt başlattı, gebelik istiyorsan 2.5 altında tutman lazım dedi bende bırakmadan devam ettim. Sonra endokrin doktoruna gittim detay için ve o da aynısını söyledi hatta düşmedi diye dozu arttırdı. En son kadın doğum doktorum baktı 2,5 olması lazım endokrinle beraber hareket edelim dedi. Eşimin yakın arkadaşı kadın doğum uzmanı o da ayni şekilde 2,5 altında tut ilacı bırakma dedi . Toplam 4 ayrı doktordan bilgi. Ve tiroidim yüksekken başka sağlık problemlerim çıkmıştı ve gebe kalamamıştım. Şimdi çok şükür sesimdeki çatallaşma bile gitti . Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama benim doktor ve yaşanmış tecrübelerim bunlar.Merhaba benimde 3,58 çıktı ama bana ilaç vermediler 10+4 haftalık hamileyim içim içimi diyor endokrin doktoru bir şey yok dedi ama böyle görümce aklıma takılıyor
Benim gebelikten önce de vardı ama şimdi bence daha da koyulaştıKızlarr merhabalargüzel sağlıklı günler diliyoruum ben 11. Haftamdayım ve geçen gün göbek deliğimden aşağıya doğru hamilelik çizgisi denilen çizginin belirginleştiğini fark ettim, nedensiz çok mutlu oldum sizde de var mı merak ettim
Anladım teşekkür ederim tüp bebek tedavisiyle oldu bebeğim o zaman sürekli takip ediyordu doktorum ve 2 civarı çıkıyordu haftaya gittiğimde tekrar doktoruma söylerim inş bir şey olmazYani gebelikten önce dahiliye doktoruna gittim o direkt başlattı, gebelik istiyorsan 2.5 altında tutman lazım dedi bende bırakmadan devam ettim. Sonra endokrin doktoruna gittim detay için ve o da aynısını söyledi hatta düşmedi diye dozu arttırdı. En son kadın doğum doktorum baktı 2,5 olması lazım endokrinle beraber hareket edelim dedi. Eşimin yakın arkadaşı kadın doğum uzmanı o da ayni şekilde 2,5 altında tut ilacı bırakma dedi . Toplam 4 ayrı doktordan bilgi. Ve tiroidim yüksekken başka sağlık problemlerim çıkmıştı ve gebe kalamamıştım. Şimdi çok şükür sesimdeki çatallaşma bile gitti . Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama benim doktor ve yaşanmış tecrübelerim bunlar.
Hmmm gebelikten sonra mı yükseldi. O zaman durum farklı olabilir tabii kiAnladım teşekkür ederim tüp bebek tedavisiyle oldu bebeğim o zaman sürekli takip ediyordu doktorum ve 2 civarı çıkıyordu haftaya gittiğimde tekrar doktoruma söylerim inş bir şey olmaz
Aynı seninle haftamız benimkide olusmaya başladı kontrole gittin mi :)Kızlarr merhabalargüzel sağlıklı günler diliyoruum ben 11. Haftamdayım ve geçen gün göbek deliğimden aşağıya doğru hamilelik çizgisi denilen çizginin belirginleştiğini fark ettim, nedensiz çok mutlu oldum sizde de var mı merak ettim
Evet canım ilk gebelikİlk gebelik mi canım
Bende tam 6.haftada çıktı çok şaşırmıştımKızlarr merhabalargüzel sağlıklı günler diliyoruum ben 11. Haftamdayım ve geçen gün göbek deliğimden aşağıya doğru hamilelik çizgisi denilen çizginin belirginleştiğini fark ettim, nedensiz çok mutlu oldum sizde de var mı merak ettim
Ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde yaptırıcam 1100 TLymiş. 12.haftadan itibaren randevu alınabiliyormuş.Güzel günler diliyorum kızlarFetal dna yaptıracak olan ya da yaptıran var mı aranızda.
Kocaelinde istanbulda nerede yaptırabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?