Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Yuzde seksen kromozom anomalisi dedi doktor yani sağlıklı bir bebek amaa her sey yolunda giderken bilmiyorum inanamıyorum ya da inanmak istemiyorum
Aynı şeyi yaşıyoruz inan.. 3 gün oldu hala doktorun kalp atışı alamıyorum dediği anı yaşıyorum her nefes alışımda. Her sabah uyandığımda ilk aklıma gelen şey bu oluyor. İlk kez böyle büyük bir acıyla sınanıyorum o kadar zor ki. Keşke bize net bir sebep söyleyebilseler. Benim ki de sağlıksız olduğu için vücut erken dönemde sonlandırıyor dedi.

Kaç haftalıksın canım
Canım bugün ultrasonda 8+6 çıktı her gidişimde normal olması gerekenden bir tık daha fazla gün atlıyor prpgestan iğneyi kesti estrofemi kesti duphostanı kesti. Progestan fitili 10 gün kullan kes dedi vitaminini değiştirdi. Şuan enox kan sulandırıcı ve coraspirin doğuma kadar devam edecek

Kızlar benimde bugün kontrol vardı 10 hafta 5 günlük olduk elhamdurillah kendinizi kasmayın rahat olun

Ohh tabi sen gordun rahat olun demesi kolay şaka bi yana çok sevindim aramızda 1 hafta bile yok. Ne zaman cagirdi seni ikili test icin?

Ya ne güzel sende görmüşsün bugün bebişinisaglikla gelsin seni ne zaman cagirdi ikili teste?

Kızlar selamlarrrr Şubat annelerindeydim ama benim bebikolar ikiz o yüzden burda yerimi almaya geldim
Hoşgeldiiiiiiin

Doğum yapınca şoka girecekler listesindeyiz aslında,belirti olmadan bebek gelince bizim psikolojik işimiz o zaman başlayacak sanırım. Ya da hafta erken :) :)
Ben 9+0 oldum bugün.
ben de 9+0 ım her hamiş kendine özel geçirirmiş bu süreci benim bulantılar 6. hafta başladı ikiz diye mi acaba erkenden başladı dün çok kötü oldum bugün de sanki boğazımda bir şey var kusmakla kusmamak arasında gidip geliyorum hep çok şanslısınız maşallah diyelim böyle devam edin

Canım ben son kez gittim tüp bebek doktoruma burda devam etmiycrm evime uzak. Başka takipli olduğum doktor var o da daha birşey demedi 5 temmuzda onda randevum ama 12.-13. Haftalarda olmuyor mu ki.

Canım ben son kez gittim tüp bebek doktoruma burda devam etmiycrm evime uzak. Başka takipli olduğum doktor var o da daha birşey demedi 5 temmuzda onda randevum ama 12.-13. Haftalarda olmuyor mu ki.
O zaman doktorun 5 temmuzda sana ne zaman gelecegini söyler sanırım. Ama dediğin gibi 12.hafta iyidir ikili test için… 11 haftada yaptiranda var.

Bulantılardan başım kalkmıyor benimde içmesem ne olacak acaba vah halime. Bugün sağlık ocağındaki doktoruma yazdırabilir miyim diye sordum ilacımı daha cevap yazmamış. Devlet karşılıyor mu bulantı ilaçlarını bilen var mı?

Ben de 6+5 şuan ve 1 haftadır deli gibi mide bulantım var hatta 3 kilo verdim bile dediğiniz gibi kusmuyorum ama iştahım da yok hiç. Ben de acaba ikizler diye mi bu kadar erken başladı diye düşünüyorum valla

Karşılıyor canım sağlık ocağındaki doktorlar da yazıyor bence gidince uzun süreli yazdır ben öyle yapıyorum

Doktorunuza Kan sulandırıcıyı neye göre devam edin dedi acaba pıhtılaşma probleminiz mi var tedbir amaçlı mı devam edeceksiniz

Kızlar nereden başlasam bilemedim çok zorlanıyorum ilk hamileliğim midem çok kötü hem çok ağrıyor hem çok bulanıyor dün gece taş yutmuş gibiydim birazda stres var annem kanser hastası dün hastaneye yatırıldı.Sizden ricam annem için dua eder misiniz zaten çok zor geçirdiğim hamileliğim şuan iki kat zorlandı.Bulantı için öneriniz var mı doktorumun verdiği hiç bir işe yaramadı.Herkese sağlıklı günler diliyorum bebişlerinizle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…