Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Benim 2 hamileliğimde de hiç mide bulantım olmadı .doktorum şanslı grupta oldugumu söyler hep şükür ki bu hamileliğimdede hiç kusmam olmadı

Benim de sağlık sigortam ikili üçlü tarama testlerini karşılıyor ama fetal dna ücretli. Istanbulda mısın peki?

Şuan bende öyleyim normalde benim 12 haftam ultrasonda 10 haftalık bebişim doktor son kontrolde son adet tarihimi değiştirdi 2hafta gerilik var ama gelişimi güzel geç döllenme dedi 6 haftalıktı sonra 3 hafta sonra cagırdı 9 haftalıkken gittim değiştirdi

Muhtemelen bende haftaya gidince ona göre değiştirecek

İzmir’de fetal dna yaptıran olursa bende takipteyim. Bir sonraki randevumda 10+4 olacağız o zaman söyler sanırım doktorum yaptır ya da yaptırma diye. Yönlendirmesine göre yol izlerim bende sanırım.
Ben de izmirdeyim. Doktorum bir sonraki randevudan sonra söyleyeyim dedi. 11+5 olacağım detaylıca bakıp eğer orda bir sorun görünmezse fetal yaptır diyecekmiş. Bazen direkt amniyosentez sıvısına ihtiyaç duyuluyor dedi(Allah korusun tabi). Ben de tamam dedim bir sonraki randevuyu bekliyorum o zaman önerir bir yerler

Bir sonraki randevun ne zaman canım bir de hangi doktora gidiyorsun?

Aynen öyle canım, benimde göğüslerim aynı şekilde hafif şiş onun dışında sıfır belirti diyebilirim. İlk gebeliğim o yüzden tecrübesizimde. Bugün kontrolüm var herşey yolunda derse doktor gerçekten artık bunun normal olduğuna inanacağım :)

Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelin bir şey yoktur bi prenses hamilelik geçiriyoruzdur

Hanımlar merhaba bugün itibariyle 11+6 haftalığız az önce ikili tarama test için iki tüp kan verdim fakat 1 ay sonra çıkacakmış devlet hastanesinde verdim kanı

Hanımlar merhaba bugün itibariyle 11+6 haftalığız az önce ikili tarama test için iki tüp kan verdim fakat 1 ay sonra çıkacakmış devlet hastanesinde verdim kanı
1 ay çok uzun bir süre bende devlet hastanesinde yaptircam cuma günü, çok tedirginim. İstanbulda mi yaptirdin canim? Yinede kontrol et enabizdan belki daha önce çıkar sonuç

1 ay çok uzun bir süre bende devlet hastanesinde yaptircam cuma günü, çok tedirginim. İstanbulda mi yaptirdin canim? Yinede kontrol et enabizdan belki daha önce çıkar sonuç
Bir ay içerisinde çıkar dedi bende şaşırdım özelde ki doktoruma sordum evet dedi o yüzden 11-14. Haftayı geçirmemi önermişti gelecek ayda 12 haftalık olur inşallah güzle sonuç alırız hepimiz

Benim de sağlık sigortam ikili üçlü tarama testlerini karşılıyor ama fetal dna ücretli. Istanbulda mısın peki?

Evet İstanbul'dayım bugün görüştük
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde takipliyim.
Hastanenin fetal DNA ücreti 18.000 liraydı.
Doktor AD genetik laboratuvarından birinin numarasını verdi telefonla bugün fiyat aldım.
Havale ile 16.300 TL fiyat verdiler.
Haftaya salı evime ya da iş yerime gelecekler onu netleştireceğim kan alacaklar. Ödemeyi kan aldıktan sonra yapabiliyormuşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…