Benim 2 hamileliğimde de hiç mide bulantım olmadı .doktorum şanslı grupta oldugumu söyler hepKendim gibi birilerini görünce içim rahatlıyor ne mide bulantısı ne kusma hiçbir şey yok sadece göğsüm şiş onun dışında hamile olduğumu unutuyorum stres oluyorum sonra bir şey oldu mu diye demek ki böyle gebelikte olabiliyor
Benim de sağlık sigortam ikili üçlü tarama testlerini karşılıyor ama fetal dna ücretli. Istanbulda mısın peki?Ben cumartesi günü kontrole gittiğimde konuşacaktım
Ama içim içime sığmıyor randevumu yarına değiştirdim yarın 10+4 olacağım doktorumla fetal dna'yı da konuşacağız.
Aslında doğum paketimde ikili üçlü tarama testi var ama ben fetal DNA yaptırmayı düşünüyorum.
Kafanın rahat etmesi için imkanında el veriyorsa yaptır canım. Ben İstanbuldayım. Burada sadece hastane önerim olabilir...Ben istemiyordum yaptırmayı ama eşimin ve doktorun ısrarıyla yaptıracağım sanırım. İzmirdeyim kurum önerisi alabilirim
Şuan bende öyleyim normalde benim 12 haftam ultrasonda 10 haftalık bebişim doktor son kontrolde son adet tarihimi değiştirdi 2hafta gerilik var ama gelişimi güzel geç döllenme dedi 6 haftalıktı sonra 3 hafta sonra cagırdı 9 haftalıkken gittim değiştirdiMerhaba kızlar önceki kaybettiğim gebeliğimde hemen buralara gelip heyecanlı heyecanlı takılıyordum ama şimdi biraz temkinli geldim. Şimdi size bişey sorucam. 2 hafta geç döllenme ile hamileyim şu an 9 haftalıkken 7 haftalık ölçüldü. Adetimin geçmesinden de 2 hafta sonra pozitif gördüm zaten. Neyse benim gibi olanınız var mı şimdi teknik olarak ikili test zamanı geliyo ama ben kalp atışını daha geçen hafta duydum. Haftaya tekrar gel dendi o zaman sorucam ama aranızda benim gibi olanınız var mı
Muhtemelen bende haftaya gidince ona göre değiştirecekŞuan bende öyleyim normalde benim 12 haftam ultrasonda 10 haftalık bebişim doktor son kontrolde son adet tarihimi değiştirdi 2hafta gerilik var ama gelişimi güzel geç döllenme dedi 6 haftalıktı sonra 3 hafta sonra cagırdı 9 haftalıkken gittim değiştirdi
Ben de izmirdeyim. Doktorum bir sonraki randevudan sonra söyleyeyim dedi. 11+5 olacağım detaylıca bakıp eğer orda bir sorun görünmezse fetal yaptır diyecekmiş. Bazen direkt amniyosentez sıvısına ihtiyaç duyuluyor dedi(Allah korusun tabi). Ben de tamam dedim bir sonraki randevuyu bekliyorum o zaman önerir bir yerlerİzmir’de fetal dna yaptıran olursa bende takipteyim. Bir sonraki randevumda 10+4 olacağız o zaman söyler sanırım doktorum yaptır ya da yaptırma diye. Yönlendirmesine göre yol izlerim bende sanırım.
Bir sonraki randevun ne zaman canım bir de hangi doktora gidiyorsun?Ben de izmirdeyim. Doktorum bir sonraki randevudan sonra söyleyeyim dedi. 11+5 olacağım detaylıca bakıp eğer orda bir sorun görünmezse fetal yaptır diyecekmiş. Bazen direkt amniyosentez sıvısına ihtiyaç duyuluyor dedi(Allah korusun tabi). Ben de tamam dedim bir sonraki randevuyu bekliyorum o zaman önerir bir yerler
Kendim gibi birilerini görünce içim rahatlıyor ne mide bulantısı ne kusma hiçbir şey yok sadece göğsüm şiş onun dışında hamile olduğumu unutuyorum stres oluyorum sonra bir şey oldu mu diye demek ki böyle gebelikte olabiliyor
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelin bir şey yoktur bi prenses hamilelik geçiriyoruzdurAynen öyle canım, benimde göğüslerim aynı şekilde hafif şiş onun dışında sıfır belirti diyebilirim. İlk gebeliğim o yüzden tecrübesizimde. Bugün kontrolüm var herşey yolunda derse doktor gerçekten artık bunun normal olduğuna inanacağım :)
Benim ilk olunca bide tüp bebekle korkuyorum neden belirti yok diye Allah bağışlasınBenim 2 hamileliğimde de hiç mide bulantım olmadı .doktorum şanslı grupta oldugumu söyler hepşükür ki bu hamileliğimdede hiç kusmam olmadı
Cinsiuet bellimi canımHanımlar merhaba bugün itibariyle 11+6 haftalığızaz önce ikili tarama test için iki tüp kan verdim fakat 1 ay sonra çıkacakmış devlet hastanesinde verdim kanı
1 ay çok uzun bir süreHanımlar merhaba bugün itibariyle 11+6 haftalığızaz önce ikili tarama test için iki tüp kan verdim fakat 1 ay sonra çıkacakmış devlet hastanesinde verdim kanı
listenin başindakiler ortalama 2/3 hafta sonra öğrenir sanırımCinsiuet bellimi canım
Daha cinsiyet için çok küçükCinsiuet bellimi canım
Yok canım demedi doktorumCinsiuet bellimi canım
Bir ay içerisinde çıkar dedi bende şaşırdım özelde ki doktoruma sordum evet dedi o yüzden 11-14. Haftayı geçirmemi önermişti gelecek ayda 12 haftalık olur inşallah güzle sonuç alırız hepimiz1 ay çok uzun bir sürebende devlet hastanesinde yaptircam cuma günü, çok tedirginim. İstanbulda mi yaptirdin canim? Yinede kontrol et enabizdan belki daha önce çıkar sonuç
Sağlık ocağında bir test yaptır bak istersen canım için rahatlar inşallah benimki gibidirÇok mutlu oldum gözünüz aydınbenim 3,5 çıktı ilaç başlamadı bende stres olmuşsun inşallah benimki de düşmüştür
Benim de sağlık sigortam ikili üçlü tarama testlerini karşılıyor ama fetal dna ücretli. Istanbulda mısın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?