- 7 Mayıs 2025
- 278
- 147
- 18
- 25
Ramziye göre kız bebek canımBenim de yorumlar mısmız 7 haftalık karından
Teşekkür ederim canımRamziye göre kız bebek canım
O zaman devlet daha iyiymis arkadasimÖzel gidiyorum bende bişey goremiyorum doktor uzun süre bakmiyor en fazla 4 dk
Beni de 3 hafta sonra 2 Li tarama için çağırdı evet gerçekten her adımı ayrı heyecanlı ama çok tatlı telaşlar gerçekten çok mutluluk yaBende 11 hafta oldum haftaya ikili tarama için gel dedi bekleyeceğim zaman geçmiyor inşallah canım sağlıkla gelsinler
Teşekkür ederim canımRamziye göre kız bebek canım
Çok şükür bu heyecanları yaşatana sağlıkla huzurla kucağımıza alalım üç hafta beklemek stres yapıyor ama sabredeceğizBeni de 3 hafta sonra 2 Li tarama için çağırdı evet gerçekten her adımı ayrı heyecanlı ama çok tatlı telaşlar gerçekten çok mutluluk ya
Ne hissediyorsun annler hisseder genelde
Bakalim birkaç hafta sonra bu yorumu güncellerimAnne hisseder ben inanıyorum bende hep kız hissettim hala öyle yani yoksa erkek olsada sevmicemden degil evlat sonuçta ama işte rahmine düştümü o his geliyor
BakıcazBakalim birkaç hafta sonra bu yorumu güncellerim
11 yada 12 atarsan görünür canımKızlarrr tahmin edecek var mı cinsiyeti. 10 haftalığım
Duygular bu sıra çok inişli çıkışlı canım ben olsam eşime güvenir hiç üzülmeden onun gelmesini beklerdim tabi arada merak olurdu ama özlemle gelen iyi mi nasıldır acaba merakı içini ferah tut sendeKızlar ya 10+4 günlük hamileyim bende eşim bırakıp şehir dışına tatile gitti ben çalışıyorum geçen yıllarda sa giderdi sorun etmezdim ben çalışıyorum diye beni beklemek zorunda değil ama nedense bu sene çok içime oturdu hormonlardan mı bilmiyorum çok üzüldüm siz olsanız naparsınız sorun eder miydiniz üzülür müydünüz ben mi abartıyorum çözemedim
aynı gıbıyız:) ben yaptırmıycam :) sadece usg kontrolu var:) bu cumartesi 12+3 olucam bakalım nasipBu hafta ikili test yaptiracak olan var mı? Niye benim haftamda kimse yok yaberaber strese girelim tek olmuyor
Daha yeni 10 haftalığım. Tekrar muayene 14 haftalıkken gideceğim. O zaman öğrenirim belki :)11 yada 12 atarsan görünür canım
Ben başından belli sorun ederdim eşimin tek başına gitmesi ne biz aileyiz o nereye ben oraya ama siz önceden izin verdiğiniz için bence hormonlardan dolayı tepkilisinizKızlar ya 10+4 günlük hamileyim bende eşim bırakıp şehir dışına tatile gitti ben çalışıyorum geçen yıllarda sa giderdi sorun etmezdim ben çalışıyorum diye beni beklemek zorunda değil ama nedense bu sene çok içime oturdu hormonlardan mı bilmiyorum çok üzüldüm siz olsanız naparsınız sorun eder miydiniz üzülür müydünüz ben mi abartıyorum çözemedim
Ya böyle sanki bırakıp gidip bencillik ediyormuş gibi geliyor tuhaf şekilde hani ailelerimizden farklı şehşrdeyiz bişey olsa ben nasıl ulaşıcam kafasına girdim biraz ondan üzüldüm sanırım hdjdjddDuygular bu sıra çok inişli çıkışlı canım ben olsam eşime güvenir hiç üzülmeden onun gelmesini beklerdim tabi arada merak olurdu ama özlemle gelen iyi mi nasıldır acaba merakı içini ferah tut sende
Yıllık izinkerimiz çok farklı denk geliyor maalesef ve değiştiremiyoruz yani ne ben ne de onun bütün iznini benim işten çıkmamı bekleyerek geçirmesini istemem ama hamileyken de gidilmez gibi geldi ailemiz de yok aynı şehirde bişey olsa Allah’a emanet gibiyizBen başından belli sorun ederdim eşimin tek başına gitmesi ne biz aileyiz o nereye ben oraya ama siz önceden izin verdiğiniz için bence hormonlardan dolayı tepkilisiniz
Ay benim de dün ultrason taraması yaptı cinsiyet tahminim var dedi13 haftaligim haftaya cuma 14 oluyorum devlete gidiyorum doktorum soyler insallah cinsiyeticinsiyet sohbetini hic yapmiyoruz bebis alinmasin die
Kizim var gene kiz hissediyorum galibaNe hissediyorsun annler hisseder genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?