Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar ya 10+4 günlük hamileyim bende eşim bırakıp şehir dışına tatile gitti ben çalışıyorum geçen yıllarda sa giderdi sorun etmezdim ben çalışıyorum diye beni beklemek zorunda değil ama nedense bu sene çok içime oturdu hormonlardan mı bilmiyorum çok üzüldüm siz olsanız naparsınız sorun eder miydiniz üzülür müydünüz ben mi abartıyorum çözemedim

Duygular bu sıra çok inişli çıkışlı canım ben olsam eşime güvenir hiç üzülmeden onun gelmesini beklerdim tabi arada merak olurdu ama özlemle gelen iyi mi nasıldır acaba merakı içini ferah tut sende

Ben başından belli sorun ederdim eşimin tek başına gitmesi ne biz aileyiz o nereye ben oraya ama siz önceden izin verdiğiniz için bence hormonlardan dolayı tepkilisiniz

Ya böyle sanki bırakıp gidip bencillik ediyormuş gibi geliyor tuhaf şekilde hani ailelerimizden farklı şehşrdeyiz bişey olsa ben nasıl ulaşıcam kafasına girdim biraz ondan üzüldüm sanırım hdjdjdd

Ben başından belli sorun ederdim eşimin tek başına gitmesi ne biz aileyiz o nereye ben oraya ama siz önceden izin verdiğiniz için bence hormonlardan dolayı tepkilisiniz
Yıllık izinkerimiz çok farklı denk geliyor maalesef ve değiştiremiyoruz yani ne ben ne de onun bütün iznini benim işten çıkmamı bekleyerek geçirmesini istemem ama hamileyken de gidilmez gibi geldi ailemiz de yok aynı şehirde bişey olsa Allah’a emanet gibiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…