hahahabenım de oglum var. ondan önce gorumcemın 2 oglunu resmen ben oynattım buyuttum gıbı olduo kadar kaba saba oyunlar kosmacalardan sonra oturup bebek oynatabılır mıyım acaba dıyorum yapamam neden hıc o potansıyelde görmüyorum kendimi..
Erkekler biraz bizden farklılar kendileri düşünsün dediğimiz şeyler onların detaycılığından uzak bizim gibi ince düşünemiyorlar kötü olduklarından değilYani paylaşmayı düşündüm ama sanki bunu kendisi akıl etse daha tatmin edici olurdu gibi ben söyleyince hak vermesinin bi anlamı yok gibi önceden planlanan bi tatil olsa asla üzülmem rezervasyon vs var diye ama 2 gün önce planlayıp dün gitmeleri biraz içime oturdu gibi
12+2 canim.Kacinci haftada gordunuz
Beni de en mutlu eden şey lunaparktaki avm deki tüüm oyuncaklara binebilecek olmamhahahabak bu aynı ben. Ya ben alismisim hotwheels arabalarla dinazorlarla oynamaya , güreş tutmaya ben nasıl oturup kibar kibar evcilik bebek oynayım … hiç benlik değil çok sıkıcı bence bi kere. ben Superman kaptan Amerika demir adam kadiniyim … Barbie ??? olmazzzz yapamammmm
kahkahaarca guldumhahahabak bu aynı ben. Ya ben alismisim hotwheels arabalarla dinazorlarla oynamaya , güreş tutmaya ben nasıl oturup kibar kibar evcilik bebek oynayım … hiç benlik değil çok sıkıcı bence bi kere. ben Superman kaptan Amerika demir adam kadiniyim … Barbie ??? olmazzzz yapamammmm
Bi haftadan fazla oldu ben de hâlâ atlatamadim cok mutsuzum
Benimki dün belli oldu 12+2 , ama %98 hanim hanimcik bir hanimefendi dedi yani %2 lik tutunduğum bir umut mevcut.kahkahaarca guldumaynı seylerı yasayan bırını gormek ^^ alısırız heralde 0 dan baslayınca yanı daha cınsıyet bellı degıl de yuksek ıhtımal kız gıbı duruyor bu teorilere falan ınanırsam :))
HahahaBeni de en mutlu eden şey lunaparktaki avm deki tüüm oyuncaklara binebilecek olmamEvet oyuncaklara binebilmek için çocuk istedim
ahahah o mutluluga hep eşim dahıl oluyorBeni de en mutlu eden şey lunaparktaki avm deki tüüm oyuncaklara binebilecek olmamEvet oyuncaklara binebilmek için çocuk istedim
Ben hayırlısıyla dünyaya getirirsem 2. Gün go kart pistine gidicemahahah o mutluluga hep eşim dahıl oluyorooff carpısan arabayı cok ozendım bı gun ben kendım oturcam
Yanlış anlamiyorsam senin bir oğlun var ve şu an bir kizin olacak?Ay inanin bilmiyorum. Kızlardan gözüm çok korkuyor valla ne yalan söyleyim. Bende oglumu hiç sallamadım , koyduk yatağa kendisi uyudu hep. Bilmiyorum belki çevremdeki kız çocuk sahipleri gözümü korkuttuğu için , çok agliyorlar çok mızmızlar sallamak istiyorlar hep kucaktalar ne biliyim çok nazlılar…vsAma erkek öylemi, hiç bir extra efor harcamadan büyüyor yavrum resmen kurban olurum kanka gibi takiliyoruz , o da çok dua etti kardeşi olsun diye , ben 3 yılda 3 dusuk yasadim , dünden beri aklıma takılı “ Ama anne ben erkek kardeş sipariş vermiştim siparişler karışmış bunu Allah’a geri gönderelim “ diye dolanıyor ortalıklarda
Eşim bulutların üstünde o ayrı tabi. O en baskından beri kız istemişti oglumuzu bile.
Amin çok teşekkürler, tabi bizimki işin mizahı , Allah sag Salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularımızı hepimizin.Yanlış anlamiyorsam senin bir oğlun var ve şu an bir kizin olacak?Ya ben olsam sevinçten ağlardım kız oldu diye degil, ikinci çocuğum ilkinden farkli diye, çünkü etrafimdaki herkes 2 çocuğum olsun 1 kiz 1 erkek olsun, ikisini yaşayim der. neyse sonuçta kiz da buyutmek zor erkek de buyutmek zor bence, ama onlar hep bebek kalmicakkkkiiii anne-oğul olmak ayrı bir dünya, anne-kız olmak ayrı bir dunya. Nerden biliyorum derseniz kalabalik bir ailemiz var, 13 tane yeğenim var bu arada saglikla gelsin bebişiniz hayirli olsun
Canım inşallah temiz gelir sonuçlarınMerhaba kızlarr bugün fetal dna için kan verdim. İnanılmaz heyecanlıyım var mı başka yaptırann
AminnnAmin çok teşekkürler, tabi bizimki işin mizahı , Allah sag Salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularımızı hepimizin.Ama inanin bilmiyorum yani ben 5 tane çocuğum olsa da hepsini cami gönülden hep erkek olsun istiyorum , bunun sebebi ilk çocuğum erkek ve bana o kadar güzel annelik deneyimleri yaşattı ki … sanirim bu yüzden. Ama dedikleriniz de doğru benim de çevrem hep 1 kız bi oglum olsun daha ne isterim diye dilekte bulunuyorlar bense hep ben sadece erkek istiyorum derdim şimdi anksiyete tavan Allah cümlemizin işini kolaylaştırsın bu annelik serüveninde allahım çok amin
Evet. Hatta ter atıyorum soguk sıcak anlayamadım garip sekılde gecıyor sık olmuyor . Belki haftada 2 . gece de uykumdan uyandım dun. Ter ıcınde kalmısım ama tıtrıyorum üsüyorum falan. Buz gibi esiyor sanki heryer. Hormonal heralde geldi gectı.Hanımlar size arada ateş basması oluyor mu birkaç saniyelik gelip gitme şeklinde
Aniden üşüme veya sıcak basması bendede var ama cok şükür ki kışın tam ortasinda doğum yapicaz insallahEvet. Hatta ter atıyorum soguk sıcak anlayamadım garip sekılde gecıyor sık olmuyor . Belki haftada 2 . gece de uykumdan uyandım dun. Ter ıcınde kalmısım ama tıtrıyorum üsüyorum falan. Buz gibi esiyor sanki heryer. Hormonal heralde geldi gectı.
3. Çocuğun olacaksa hepimizden tecrübeli olmalisin bu konulardaMerhaba ben 10. Haftayim...sat 18 nisan ..37 yaşındayım ...nasip olursa 3. Çocuğum olucak...hangi haftalarda hangi testler yapılıyor...Bebek hareketlerini ne zaman hissederiz... cinsiyet öğrenen oldu mu...kaçıncı haftada belli olur
Ayy ne güzel yaaaaaminik ben hala inanamiyorum bebegkm olduğuna ya sendede oluyor mu garipsiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?