Benim 9.haftada hicbir sey belli degildi ya ( devlet hastanesi ) haftaya 12.haftamda gidicem insalllah ben de boyle gorebilirim cok merak ediyorum neye benziyor ne yapiyor icerde diye
2. Yi doğum yapali 10 sene oldu ....hiçbirsey kalmadi aklımda ... teşekkür ederim3. Çocuğun olacaksa hepimizden tecrübeli olmalisin bu konulardahayirli olsun saglikla gelsin
sana yardimci olabilmek adına testlerle ilgili internetten buldugum bir görsel birakiyorum
Benimde küçük kızım 10 yaşında. Sağlıkla kavuşalım . Sizde heyecanlı mısınız sanki çok farklı bu kez için ayrı bi kıpırdıyor2. Yi doğum yapali 10 sene oldu ....hiçbirsey kalmadi aklımda ... teşekkür ederim
Benimde aynı. Önceki gün sordum rahmin genişliyor bu tip ağrılar çok normal dedi10. Haftadayim ...sol kasigimda bıçak saplanır gibi sızılar oluyor...bu bir sıkıntımidir doktora gitmeli miyim..
Allah tamamına erdirsin...heyecandan ziyade korku var heran birşey olacak kaybedicem diye ..uzun zamandır istiyordum...haftaya bir sıkıntı çıkmazsa ancak o zaman rahatlayacam...ama hala inanamıyorum artık ümidimi kesmiştim...çok sürpriz oldu...çok mutluyum...inşallah sağlıkla kucağımıza alirizBenimde küçük kızım 10 yaşında. Sağlıkla kavuşalım . Sizde heyecanlı mısınız sanki çok farklı bu kez için ayrı bi kıpırdıyor
İnşallah öyledir...Allah herkese sağlık sıhhat versinBenimde aynı. Önceki gün sordum rahmin genişliyor bu tip ağrılar çok normal dedi
Benim 2-3 gundur fazla bir sey yapmamama ragmen kasik agrilarim var sizin de oluyor mu
Kızlar oylum var kendimi o kadar erkek annesi olmak için dünyaya geldim diye inanmisimki , dün rutin muayenede doktor cinsiyetini ogrenmwk istiyor musun çok net gösteriyor dedi , tabi dedim erkek diye kendimden emin bi şekilde, sonra adam annesi hazır ol bu kez hanım hanimcik bir hanımefendi geliyor dedi, ben dünden beri şok ! Kız çocuk nasıl büyür nasıl yaparım diye panik atak durumdayım , aklımda ergen ergen sorular%98 dedi kız , ben yine de şu %2 lik yanilma payına mı tutunsam. şaka bir yana saflıkla gelsin hepsi ama kız olması beni çok korkutuyor ciddi anlamda bilmiyorum neden.
Salı günü vereceğim sanırım ben deMerhaba kızlarr bugün fetal dna için kan verdim. İnanılmaz heyecanlıyım var mı başka yaptırann
İnşallah.. doğuda olduğumuz için İstanbul a kargo ile gidecek kan. Atatşehir genetik ismi siz hangi firmayı düşüyorsunuz?Canım inşallah temiz gelir sonuçlarınhangi firma ile çalıştın. Bende 10 gün sonra vereceğim de
Geçen hafta kontrolum vardı 11 haftalikti, aynı agri bendede var solda, doktora detayli anlattim bana yerleşme agrisidir dedi. Kanama yoksa sorun yok dedi. Bu hafta agrim hic yok nerdeyse10. Haftadayim ...sol kasigimda bıçak saplanır gibi sızılar oluyor...bu bir sıkıntımidir doktora gitmeli miyim..
Ben henüz firma bilmiyorum,araştırma aşamasındayım.İnşallah.. doğuda olduğumuz için İstanbul a kargo ile gidecek kan. Atatşehir genetik ismi siz hangi firmayı düşüyorsunuz?
Ücreti ne kadardır pekiİnşallah.. doğuda olduğumuz için İstanbul a kargo ile gidecek kan. Atatşehir genetik ismi siz hangi firmayı düşüyorsunuz?
oglum ocak dogumlu. sezaryen olmustu. evde de hastanede de sıcak ortamdı. ısınmak kolay da sıcaktan kacmak zor. klıma acsan aolmuyor pencereden tutuluyorum.. allahımın lutfu. 2. cocugumda aralık ocak arası olacak nasıpse:))Aniden üşüme veya sıcak basması bendede var ama cok şükür ki kışın tam ortasinda doğum yapicaz insallahben hiç yaz insani değilim, üşümeyi severimm
Canım benim içini ferah tut lütfen. Öncelikle her şey yolunda gidiyorken olumsuz düşüncelere kapılma lütfen. Güzel şeyler düşün,güzel güzel kendine vakit ayır ve güzeli çağırKızlar ben yarın için çok korkuyorum, yarin ikili testim var, içimdeki endişeyi atamiyorum. Niye böyle olduğuma da anlam veremiyorum. Kan testi sonucuda sanirim hemen cikmiyormus ikili testte… birde onu beklerken full stres olucam. Bazılari bu süreci o kadar güzel atlatıyorki keşke öyle olabilsem
Ben herşeyden korkuyorum biraz sıkıntılı başladı bu hamilelik sürecim...çok istedigim beklediğim halde sevinemedim bile endişelerden..daha öncede düşük yapmıştım onunda etkisi var tabi...heran birşey olacak korkusu ... afedersiniz akıntım olsa hemen bakıyorum kanamami diye...testlere baslamadim daha o zaman neler yasayacam Allah bilir...Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...kalbimize ferahlık versin ...Kızlar ben yarın için çok korkuyorum, yarin ikili testim var, içimdeki endişeyi atamiyorum. Niye böyle olduğuma da anlam veremiyorum. Kan testi sonucuda sanirim hemen cikmiyormus ikili testte… birde onu beklerken full stres olucam. Bazılari bu süreci o kadar güzel atlatıyorki keşke öyle olabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?