Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Benim 9.haftada hicbir sey belli degildi ya ( devlet hastanesi ) haftaya 12.haftamda gidicem insalllah ben de boyle gorebilirim cok merak ediyorum neye benziyor ne yapiyor icerde diye

Ben çok şaşırdım hatta doktorum dedi ki bir hafta sonra tekrar gel bu aralar biraz sık görüşeceğiz bir hafta sonra daha da çok şaşıracaksın

3. Çocuğun olacaksa hepimizden tecrübeli olmalisin bu konularda hayirli olsun saglikla gelsin
sana yardimci olabilmek adına testlerle ilgili internetten buldugum bir görsel birakiyorum
2. Yi doğum yapali 10 sene oldu ....hiçbirsey kalmadi aklımda ... teşekkür ederim

Merhabalar kızlar ben 5 haftalık hamileyim tsh hormon çok yüksek 9 cıktı t4 de tam tersi az çıkmış , bide bugün 1 kahve lekesı çıktı sizde hiç oldu mu? Dün ultrasonda kese vardı 1 hafta sonra kalbi duymaya gelebilirsin dedi hoca

Bende başka İkizlere hamile olan var mı kızlar.
Mide bulantısı ile nasıl baş ediyorsunuz?
Pirizn içiyorum ama yinede var..
Dua bekliyorum

Benimde küçük kızım 10 yaşında. Sağlıkla kavuşalım . Sizde heyecanlı mısınız sanki çok farklı bu kez için ayrı bi kıpırdıyor
Allah tamamına erdirsin...heyecandan ziyade korku var heran birşey olacak kaybedicem diye ..uzun zamandır istiyordum...haftaya bir sıkıntı çıkmazsa ancak o zaman rahatlayacam...ama hala inanamıyorum artık ümidimi kesmiştim...çok sürpriz oldu...çok mutluyum...inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz

Benim 2-3 gundur fazla bir sey yapmamama ragmen kasik agrilarim var sizin de oluyor mu

Ben de cumartesi günkü randevumu değiştirip o yüzden dün gitmiştim.
Neyse ki herşey yolundaydı. İş yerinde klima yüzünden herhalde ağrıyor benim. Belime Hırka bağlamaya başladım. Çünkü idrarda yanmam yok akıntım da yok sadece kasıklarım ağrıyor. Ultrasonda kanama alanı da görünmedi bebek konusunda her şey de yolundaymış.

Benim de içime kız doğuyor.
kız da olsa erkek de olsa çok sevinirim.
Beni de kız korkutmuyor aksine erkek korkutuyor kişiden kişiye değişiyor demek ki

Kızlar ben yarın için çok korkuyorum, yarin ikili testim var, içimdeki endişeyi atamiyorum. Niye böyle olduğuma da anlam veremiyorum. Kan testi sonucuda sanirim hemen cikmiyormus ikili testte… birde onu beklerken full stres olucam. Bazılari bu süreci o kadar güzel atlatıyorki keşke öyle olabilsem

10. Haftadayim ...sol kasigimda bıçak saplanır gibi sızılar oluyor...bu bir sıkıntımidir doktora gitmeli miyim..
Geçen hafta kontrolum vardı 11 haftalikti, aynı agri bendede var solda, doktora detayli anlattim bana yerleşme agrisidir dedi. Kanama yoksa sorun yok dedi. Bu hafta agrim hic yok nerdeyse

Son düzenleme:
Aniden üşüme veya sıcak basması bendede var ama cok şükür ki kışın tam ortasinda doğum yapicaz insallah ben hiç yaz insani değilim, üşümeyi severimm
oglum ocak dogumlu. sezaryen olmustu. evde de hastanede de sıcak ortamdı. ısınmak kolay da sıcaktan kacmak zor. klıma acsan aolmuyor pencereden tutuluyorum.. allahımın lutfu. 2. cocugumda aralık ocak arası olacak nasıpse:))

Canım benim içini ferah tut lütfen. Öncelikle her şey yolunda gidiyorken olumsuz düşüncelere kapılma lütfen. Güzel şeyler düşün,güzel güzel kendine vakit ayır ve güzeli çağır inan tertemiz gelecek sonuçların,yorma bebişini de kendini de

Ben herşeyden korkuyorum biraz sıkıntılı başladı bu hamilelik sürecim...çok istedigim beklediğim halde sevinemedim bile endişelerden..daha öncede düşük yapmıştım onunda etkisi var tabi...heran birşey olacak korkusu ... afedersiniz akıntım olsa hemen bakıyorum kanamami diye...testlere baslamadim daha o zaman neler yasayacam Allah bilir...Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...kalbimize ferahlık versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…