- 18 Eylül 2016
- 2.055
- 7.321
- 158
Çok sevindim canımKızlar bu sabah ilk randevum vardı, kese ve yolk kesesi göründü10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Üstümden bir dağ kalktı resmen kaç gündür tam olarak hamileliğime inanamadım… günler boyu kese görünür mü, dış gebelik mi, boş gebelik mi diye türlü senaryolar düşündüm ama bugün o hayırlı haberi aldım Rabbime bin şükürler olsun Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahhh
Bu arada en sinir olduğum nokta doktora gebelik haftasını sormamamunuttum… doktorda söylemedi, ultrason kağıdında da yazmıyor. Bi ara doktor kese için 11 mm falan dedi … Uygulamaya bakarsak bugün 5+6 haftalık
Aynen canım benim bakalım bizi neler bekliyorsende paylaş mutlaka kalbim seninle
Sağol kuzum gerçekten o kadar çok kontrol oluyor ki ilk haftalar ve zaman geçmiyor sanki beklemektenBu sabah gittim sağlık ocağına kan verdim yarına kadar çıkarmış bugün çıkmaz dedi.
Keseyi gördüğüm zaman sağlık ocağına telefon edicem gebeliğimi başlatacaklarmış.
Sonra oraya çağıracaklarmış orada da bir muayene olacakmışım.
Fikir olsun sana da
Doktora gittikten sonra sağlık ocağına da uğrarsın.
Kese içinde Pazartesi sabaha bekliyor kadın doğum doktoru. 5+2 olacak pazartesi günü benim.
Erken öğrenmek de bu yüzden kötü işte beklemek çok zor oluyor.
Hayırlı olsun canım benim de 5+4 te gördüm dün keselerimiz benziyorKızlar bu sabah ilk randevum vardı, kese ve yolk kesesi göründü10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Üstümden bir dağ kalktı resmen kaç gündür tam olarak hamileliğime inanamadım… günler boyu kese görünür mü, dış gebelik mi, boş gebelik mi diye türlü senaryolar düşündüm ama bugün o hayırlı haberi aldım Rabbime bin şükürler olsun Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahhh
Bu arada en sinir olduğum nokta doktora gebelik haftasını sormamamunuttum… doktorda söylemedi, ultrason kağıdında da yazmıyor. Bi ara doktor kese için 11 mm falan dedi … Uygulamaya bakarsak bugün 5+6 haftalık
Sağol kuzum gerçekten o kadar çok kontrol oluyor ki ilk haftalar ve zaman geçmiyor sanki beklemektenbende tahlil ve doktor kontrolüne göre giderim sağlık ocağına. Bu arada kan sonucu gece düşebiliyor eNabızdan bakabilirsin aklında olsun
Ay çok heyecanlı pazartesi hemen gelsin
Hayırlı olsun inşallah sonraki randevunda dinlersin kalp atışınıKızlar bu sabah ilk randevum vardı, kese ve yolk kesesi göründü10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Üstümden bir dağ kalktı resmen kaç gündür tam olarak hamileliğime inanamadım… günler boyu kese görünür mü, dış gebelik mi, boş gebelik mi diye türlü senaryolar düşündüm ama bugün o hayırlı haberi aldım Rabbime bin şükürler olsun Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahhh
113 kacinci hafta ve gunde cikti canim?Yaaaa aşırı sevindim senin de gözün aydın umarım sağlıkla ilerler senin betan kaç
Ben cumartesi günü gittim evet 113,7 çıktı artış çok güzel dedi doktor.
Ultrason da baktı tabii ultrasonda bir şey görülmedi ama rahmim temizmiş sıkıntı yokmuş onu öğrenmiş oldum
19 Mayıs'ta çağırdı doktor beni ama ben içim rahat olsun diye yarın sağlık ocağında bir daha kan verip betama bir bakacağım
Ahahha bu kesinlikle ben ogrendigimden beri ise kendimi veremiyorum.Ayy valla sürekli enabizdayim.
Ofiste Doğru dürüst iş yapamadım işler kaldı hep aklım başka yerlerde
Ben de ya ben de surekli uzanim uyuyim yemek yiyim istiyorum. Can erik aseriyordum yurtdisinda oldugumuz halde sevdicegim aldi getirdi sagolsun ilk can erik oldu heheBen sadece aşırı istahliyim ve asla doymuyorumsürekli uyumak istiyorum ama çalışıyorum uyuyamıyorum
Canimmm cok sagol. Etrafiniza ailenize ne zaman soylemek dogru sizce?Ben 10+3teyim normalde Aralık başında doğum ama sizlerin heyecanını görmek duygularımı pekiştiriyor mutlu oluyorum size yardımcı olabilirsem ne mutlu
113 kacinci hafta ve gunde cikti canim?
Hayirli olsun rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Ahahha bu kesinlikle ben ogrendigimden beri ise kendimi veremiyorum.bir artis gorsem icim rahatlayacak bugun 48 saat gecti sabah kan verdim ins artis gorurum beklemedeyim suan her dakka kontrol ediyorum emailimi
Aa super degerler o haldeÇok teşekkür ederim canım adetimden bir gün önce çıktı o sonuç.
Adetimden 3 gün önce de 44,22 çıkmıştı
Haha gerçekten sabretmek çok zor bütün işler bir süre bekleyecek sanırımAyy valla sürekli enabizdayim.
Ofiste Doğru dürüst iş yapamadım işler kaldı hep aklım başka yerlerde
Bende dün öğrendim kaçla öğrendiniz:)Selam kızlar
13 Mayıs'ta hamile olduğumu öğrendim umarım hepimiz sağlıklı hamilelik süreci geçirip yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?