Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Çok sevindim canım gerçekten bu süreç öyle bir süreç ki sürekli görmek hissetmek istiyor insan bence haftaya duyulma ihtimali yüksek inşallah bebişinin kalp atışını beklemeden duyarsın

Aynen canım benim bakalım bizi neler bekliyor sende paylaş mutlaka kalbim seninle

Bu sabah gittim sağlık ocağına kan verdim yarına kadar çıkarmış bugün çıkmaz dedi.
Keseyi gördüğüm zaman sağlık ocağına telefon edicem gebeliğimi başlatacaklarmış.
Sonra oraya çağıracaklarmış orada da bir muayene olacakmışım.
Fikir olsun sana da
Doktora gittikten sonra sağlık ocağına da uğrarsın.
Kese içinde Pazartesi sabaha bekliyor kadın doğum doktoru. 5+2 olacak pazartesi günü benim.
Erken öğrenmek de bu yüzden kötü işte beklemek çok zor oluyor.

Sağol kuzum gerçekten o kadar çok kontrol oluyor ki ilk haftalar ve zaman geçmiyor sanki beklemekten bende tahlil ve doktor kontrolüne göre giderim sağlık ocağına. Bu arada kan sonucu gece düşebiliyor eNabızdan bakabilirsin aklında olsun

Ay çok heyecanlı pazartesi hemen gelsin

Hayırlı olsun canım benim de 5+4 te gördüm dün keselerimiz benziyor

Eklentiler

• IMG_3583.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 55

Ayy valla sürekli enabizdayim.
Ofiste Doğru dürüst iş yapamadım işler kaldı hep aklım başka yerlerde

Hayırlı olsun inşallah sonraki randevunda dinlersin kalp atışını bu arada alttan muayene ile mi baktılar, herkese aynı soruyu soruyorum ama bugün ben gittim alttan baktırmak istemedim o yüzden sadece kese gördük bi de ultrason bakarken kalp sesi açtı ama o benim kalp sesim mi yoksa keseden mi geliyordu bilmiyorum doktor ona bi şey demedi ben de anlayamadım

113 kacinci hafta ve gunde cikti canim?

Hayirli olsun rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Ayy valla sürekli enabizdayim.
Ofiste Doğru dürüst iş yapamadım işler kaldı hep aklım başka yerlerde
Ahahha bu kesinlikle ben ogrendigimden beri ise kendimi veremiyorum. bir artis gorsem icim rahatlayacak bugun 48 saat gecti sabah kan verdim ins artis gorurum beklemedeyim suan her dakka kontrol ediyorum emailimi

Ben sadece aşırı istahliyim ve asla doymuyorum sürekli uyumak istiyorum ama çalışıyorum uyuyamıyorum
Ben de ya ben de surekli uzanim uyuyim yemek yiyim istiyorum. Can erik aseriyordum yurtdisinda oldugumuz halde sevdicegim aldi getirdi sagolsun ilk can erik oldu hehe

Ben 10+3teyim normalde Aralık başında doğum ama sizlerin heyecanını görmek duygularımı pekiştiriyor mutlu oluyorum size yardımcı olabilirsem ne mutlu
Canimmm cok sagol. Etrafiniza ailenize ne zaman soylemek dogru sizce?

Kızlar selam, son reglim 15 nisan dün beta verdim 752 çıktı hala inanamıyorum yarın doktora gidicem, kaç haftalıktır yada yarın kese gözükür mü bilgisi olanlardan yorum bekliyorum

2 sene önce yine bu zaman hamileydim beta 400lerdeyken yolk kesesi bile gözükmüştü ama düşük yaptım

Ahahha bu kesinlikle ben ogrendigimden beri ise kendimi veremiyorum. bir artis gorsem icim rahatlayacak bugun 48 saat gecti sabah kan verdim ins artis gorurum beklemedeyim suan her dakka kontrol ediyorum emailimi

Umarım güzel bir sonuç alırsın ben de sürekli yenileyip duruyorum
Meraktan çatlayacağım yani
Keşke erken öğrenmeseydim diyorum şimdi de
Öncesinde de gün aşırı test yapıp duruyordum kendim kaşındım yani

Çok teşekkür ederim canım adetimden bir gün önce çıktı o sonuç.
Adetimden 3 gün önce de 44,22 çıkmıştı
Aa super degerler o halde tebrikler
Ins hepimiz bebislerimize saglikla kavusuruz asiri mutlu ama evhamli bir surecten geciyoruz

Kızlar bugün 4+4 oldum çok istedim bekledim ama bir türlü mutlu olamıyorum önce beta artacak mı kimyasal mı diye stres yaptım sevinemedim betam güzel arttı şimdi dış gebelik olabilir mi keseyi görecek miyim derdindeyim muhtemelen keseyi gördükten sonra da kalp atışı duyulacak mı derdine düsücem stresten uyuyamıyorum egzama çıkarttım resmen siz nasıl rahatlatıyorsunuz kendimizi nolur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…