Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Bu kadar stres yapma yaa kendine ve bebeğe zarar verirsin zaten eger nasibi varsa bi şekilde sağlıklı olucak ama nasibi yoksa yapacağım hiçbir şey yok maalesef. Onun için içini ferah tut güzel şeyler olacağına inan . Insallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza alacağız

Amin inşallah bakalım merakla bekleyelim yine ben şuan devlete gidiyorum İstanbuldayım canım, doğum kapsamlı sigorta yaptırmıştım gebelik öncesi onun da bekleme süresi temmuzda doluyo o zamana kadar doğumla ilgili giderler karşılanmıyo temmuzda özele geçicem 2 yer buldum bakalım, devlette de istanbulda zeynep kamili çok iyi diyorlar hatta doğumu tek kişilik odada yapıyormuşsun haziranda bi arkadaşım doğum yapacak o söyledi, doğum normal ise odada yaptırıp direkt orada yatışını yapıyormuşsun bebek falan da yanından gitmiyormuş, herkes tek kişilik odada kalıyormuş, sen istanbulda mısın

Evet istanbuldayım anadolu yakasında, zeynep kamil düşündüm aslında ama biraz uzak ben sultanbeyli tarafındayım. Özelde cok masraflı oluyormuş inanilmaz rakamlar duydum

Canım şöyle düşün eğer bebeğin tutunacağı varsa tutunur nasibi varsa sen ne yaparsan yap doğar, ama dünyaya gelmeyecekse zaten ne yaparsan yap elden bi şey gelmez, vardır bunda da bir hayır diye düşünürsün evet beklemek ve belirsizlik insanı soru işaretlerine sevk ediyo ama veren de alan da Allah o yüzden rahat ol olacağı varsa zaten olacak sen yine de tedbirini al kendini dinlendir ama kötü düşünceleri at kafandan güzel bi diziye başla mesela bu süreçte ben öyle yaptım aklıma bile gelmiyo bazen belirtiler olmasa unutucam kendini strese sokma tadını çıkarmaya çalış zaten belirtilerin falan başlayınca bunları düşünmeye fırsatın olmayacak

Evet istanbuldayım anadolu yakasında, zeynep kamil düşündüm aslında ama biraz uzak ben sultanbeyli tarafındayım. Özelde cok masraflı oluyormuş inanilmaz rakamlar duydum
Bende anadolu yakası bana da uzak kalıyo ümraniyeden devam ediyorum ama pek beğenmedim belki zeynep kamile dönerim zaten kaç kez gidicem bilmiyorum, malesef öyle fiyatları duydukça ben de şokeyim, benim planlıydı gebelik öncesinde araştırdım falan derken ocakta 40 bin tlye yaptırdım sezaryen normal doğum yatış muayene testler falan hepsini karşılayacak inşallah kullanmak nasip olur

Ay bide çalışıyorum yani çalışmasam delirirdim heralde ona rağmen aklımda sadece bu var rüyalarıma giriyor en son doğumhaneye değil tımarhaneye gidicem gibi keşke diyorum reglim 1 ay gecikince test yapsaydım

Ay bende onu diyorum cidden keşke 9-10 haftalıkken öğrenseydimm

Merhaba hanımlar araniza yeni katildim bende ocak annesi olucam insallh Rabbım isteyen herkese nasip etsin benim 4. Gebeliğim 9 yıl aradan sonra
9 Nisan son adet tarihim Aile hekimliginde kan testi verdim BHCG 193 çıkmış sonucum iyimi

Kızlarrrre dayanamadım bugün yine kan testi verdim.
9 Mayıs 21

12 Mayıs 99.5

15 Mayıs 387.68

Sizler de bebişlerinizi görmeye başlayınca çok heyecanlanıyorum ve sabırsızlabıyorum.
Son adet tarihim 16 Nisandı. Değerlerim de bu şekilde. Sizce doktora ne zaman gitmeliyim keseyi görmeden dönmek istemem. Şu an 4+1 deyim.

Merhaba inşallah ben de Ocak anneleri içinde olacağım salı gunu 29 ile öğrendim doktorum bir sürü kan testi istedi onları verdim kaçıncı haftada kese görünüyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…