- 15 Mayıs 2025
- 136
- 149
- 18
75245 değerle öğrendim siz
Ay inşallahAyyy Regl tarihlerimiz aynı ben bu cumartesi kan vericem onun içinde netleşmeden gruba yazmak istemedim . Kese gozukebilir yarın 1500 kusur olur kanin zaten
Bu kadar stres yapma yaa kendine ve bebeğe zarar verirsin zaten eger nasibi varsa bi şekilde sağlıklı olucak ama nasibi yoksa yapacağım hiçbir şey yok maalesef. Onun için içini ferah tut güzel şeyler olacağına inan . Insallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza alacağızKızlar bugün 4+4 oldum çok istedim bekledim ama bir türlü mutlu olamıyorum önce beta artacak mı kimyasal mı diye stres yaptım sevinemedim betam güzel arttı şimdi dış gebelik olabilir mi keseyi görecek miyim derdindeyim muhtemelen keseyi gördükten sonra da kalp atışı duyulacak mı derdine düsücem stresten uyuyamıyorum egzama çıkarttım resmen siz nasıl rahatlatıyorsunuz kendimizi nolur yardım edin
Çok iyi maşallah
Sağol canım inşallah hepimizin sağlıklı ilerlerGayet güzel
Bende 5+5 bugün canım arada baş dönmesi mide bulantısı regl oladak gibi sancılar oluyorKızlar merhaba bende şuan 5. Haftamdayım ve hiç belirti yaşamadım sizde nasıl/nasıldı durumlar merak ettim
14 yada 15 mayıs gösteriyordu reglim geçmeden aldım bu sonucu yaniÇok iyi maşallahregle var mıydı geçti mi
Amin inşallah bakalım merakla bekleyelim yineİnşallah canım hayirli haberler alırızzzbende 26sına randevu alirim galiba tam 10 gun sonrasi oluyor. Fakat 9 ay boyunca gideceğim bir hastane seçmem gerekiyor henüz karar vermedim, devlet hastanesi olacak. Sen özele mi gidiyorsun? İstanbulda mısın?
Merhaba canım normal gibi görünüyor çok anlamam ama.bebegi ya da kalp atışını duydunuzmu bende 5+4 üm suanKızlar selam keseme bakar mısınız normal mi 5+2 bugün
Evet istanbuldayım anadolu yakasında, zeynep kamil düşündüm aslında ama biraz uzak ben sultanbeyli tarafındayım. Özelde cok masraflı oluyormuş inanilmaz rakamlar duydumAmin inşallah bakalım merakla bekleyelim yineben şuan devlete gidiyorum İstanbuldayım canım, doğum kapsamlı sigorta yaptırmıştım gebelik öncesi onun da bekleme süresi temmuzda doluyo o zamana kadar doğumla ilgili giderler karşılanmıyo temmuzda özele geçicem 2 yer buldum bakalım, devlette de istanbulda zeynep kamili çok iyi diyorlar hatta doğumu tek kişilik odada yapıyormuşsun haziranda bi arkadaşım doğum yapacak o söyledi, doğum normal ise odada yaptırıp direkt orada yatışını yapıyormuşsun bebek falan da yanından gitmiyormuş, herkes tek kişilik odada kalıyormuş, sen istanbulda mısın
Bebeği gördü doktor kalp atışı için 10 gün sonra çağırdıMerhaba canım normal gibi görünüyor çok anlamam ama.bebegi ya da kalp atışını duydunuzmu bende 5+4 üm suan
Canım şöyle düşün eğer bebeğin tutunacağı varsa tutunur nasibi varsa sen ne yaparsan yap doğar, ama dünyaya gelmeyecekse zaten ne yaparsan yap elden bi şey gelmez, vardır bunda da bir hayır diye düşünürsün evet beklemek ve belirsizlik insanı soru işaretlerine sevk ediyo ama veren de alan da Allah o yüzden rahat ol olacağı varsa zaten olacak sen yine de tedbirini al kendini dinlendir ama kötü düşünceleri at kafandan güzel bi diziye başla mesela bu süreçte ben öyle yaptım aklıma bile gelmiyo bazen belirtiler olmasa unutucamKızlar bugün 4+4 oldum çok istedim bekledim ama bir türlü mutlu olamıyorum önce beta artacak mı kimyasal mı diye stres yaptım sevinemedim betam güzel arttı şimdi dış gebelik olabilir mi keseyi görecek miyim derdindeyim muhtemelen keseyi gördükten sonra da kalp atışı duyulacak mı derdine düsücem stresten uyuyamıyorum egzama çıkarttım resmen siz nasıl rahatlatıyorsunuz kendimizi nolur yardım edin
Bende anadolu yakasıEvet istanbuldayım anadolu yakasında, zeynep kamil düşündüm aslında ama biraz uzak ben sultanbeyli tarafındayım. Özelde cok masraflı oluyormuş inanilmaz rakamlar duydum
Ay bende onu diyorum cidden keşke 9-10 haftalıkken öğrenseydimmAy bide çalışıyorum yani çalışmasam delirirdim heralde ona rağmen aklımda sadece bu var rüyalarıma giriyoren son doğumhaneye değil tımarhaneye gidicem gibi keşke diyorum reglim 1 ay gecikince test yapsaydım
Kurban bayramında söyleyeceğiz inşallah 9. Hafta OluyorCanimmm cok sagol. Etrafiniza ailenize ne zaman soylemek dogru sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?