Hayırlı olsun gebeliginiz bence beta değeriniz gayet güzel hiç sıkıntı yapmayın kendinize bu şekilde devam ederse artış cuma kese bile görme ihtimaliniz varKızlar cuma doktora gideceğim bugğn tekrar kan verdim pazartesi 787 olan beta bugün 2709 olmuş sat 13 Nisan neden bu kadar çok artmış olabilir bi sorun olabilir mi sevinsem mi korksam mı bilemedim
Amin kuzum umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Hepimiz içinYaaaa aşırı sevindim senin de gözün aydın umarım sağlıkla ilerler senin betan kaç
Ben cumartesi günü gittim evet 113,7 çıktı artış çok güzel dedi doktor.
Ultrason da baktı tabii ultrasonda bir şey görülmedi ama rahmim temizmiş sıkıntı yokmuş onu öğrenmiş oldum
19 Mayıs'ta çağırdı doktor beni ama ben içim rahat olsun diye yarın sağlık ocağında bir daha kan verip betama bir bakacağım
Karından denemedi bile direkt vajinal baktıKarından mı gözüktü kese cnm senin
5+4 haftalıksın cnm ultrasyon kâğıdın öyle dior
Benimkinede alttan baktı ama kaç haftalık olduğu yazmıyor ultrasyon kâğıdında ama seninkinde bebiş gözüküyor tektas gibi duruyor hayırlısı olsun bakalımKarından denemedi bile direkt vajinal baktı
Benim gittiğimde 4+5 haftalık olduğumu söylemişti direk karından baktı 10 gün sonrada kalp için çağırmıştı sizin peki kese boyutunu söyledi mi ultrason kağıdında göremedim onuKarından denemedi bile direkt vajinal baktı
Sağol canım kesenin görüntüsü normal mi doktor dedi bebek oluşmuş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdıKarından mı gözüktü kese cnm senin
5+4 haftalıksın cnm ultrasyon kâğıdın öyle dior
Bilginiz var mı bilmiyorum ama tektaş şeklindeki yapı için yolk sac beslenme kesesi deniyor diye okumuştum bebekte o şekilde mi gözükecek peki ben daha görmedimBenimkinede alttan baktı ama kaç haftalık olduğu yazmıyor ultrasyon kâğıdında ama seninkinde bebiş gözüküyor tektas gibi duruyor hayırlısı olsun bakalım
Evet çok güzel tek taş gibi gözüküyor zaten hayırlısı ıle al kucagınaSağol canım kesenin görüntüsü normal mi doktor dedi bebek oluşmuş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Bnde görmedim yolk sac oldu mu bebek vardır 10 gün sonra oda gözükür yada bır hafta sonraBilginiz var mı bilmiyorum ama tektaş şeklindeki yapı için yolk sac beslenme kesesi deniyor diye okumuştum bebekte o şekilde mi gözükecek peki ben daha görmedim
Olmana gerek yok masallh güzel benim alttan baktı kese gözüktü çok ufak bakalım 4166 olduğu halde karından gözükmedi bende Salı günü gidicem bakalım hayırlısı kafana takmaÇok sağolun çok tedirgin oluyorum
Ben gebelikten 3 ay önce kadın doğuma gitmiştim gebelik düşündüğüm için, folidoce vermişti 3 aydır kullanıyorum, bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı
Sağol canım inşallah sağlıklı olur hepimizinOlmana gerek yok masallh güzel benim alttan baktı kese gözüktü çok ufak bakalım 4166 olduğu halde karından gözükmedi bende Salı günü gidicem bakalım hayırlısı kafana takma
Amin cnm inşallahSağol canım inşallah sağlıklı olur hepimizin
Tabii öyle bir süreç yaşayacaksan haftaya vermen daha mantıklı kuzum beni de haberdar etAmin kuzum umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Hepimiz içinsonuçların için çok sevindim gerçekten insan inanmak istemiyor şu anda hala şaşkın oluyorsun ben henüz kan vermedim biraz kan alma süreçlerim sancılı maalesef kan tuttuğu için haftaya vermeyi düşünüyorum bir kaç kere aynı süreci yaşamamak için. Kan sonucuma göre de randevu alacağım bende bakalım
Ben sadece aşırı istahliyim ve asla doymuyorumKızlar şükredinbenim bat öncesinden beri hafif hafif bulantım vardı 4. Haftadan beri de devam ediyo gitgide artıyor gibi gece bi anda bulantı ile uyanıyorum şuan bile bulantım var hafif hafif
Ben bugün gördüm canım keseyi son adet tarihim 6 nisan kalp atışı için 10 gün sonra çağırdıHanımlar keseyi ve kalp atışı ne zaman gördünüz ben 5+2 oldum salı günü randevum var
Al bendede o kadar nefes alamıyorum o kadar yiyorum bide ara sıra hafif bulantı hissi geliyor senin ne kadarlikBen sadece aşırı istahliyim ve asla doymuyorumsürekli uyumak istiyorum ama çalışıyorum uyuyamıyorum
Benimde 7 nisan doktorum şuan şehir dışında dün görünür demişti gidemedim doktor yok diye . Salı ya kaldı o zaman gelecekBen bugün gördüm canım keseyi son adet tarihim 6 nisan kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?