Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Sağol canım sanada hayırlı olsun saglikla gelsin insallah alttan muayene ile baktı çünkü asistan değil uzman doktor vardı güvendim, zaten odaya girmeden önce hemşirelere sordum bu konuyu onlarda bu haftalarda alttan bakılır çok yeni olduğu için dedi ve sakincası yok dedi… İçim rahat bir şekilde muayene oldum…
sen sordunmu kaç haftalik hamile olduğunu? Ben sormayı unuttum. Bu arada sende heycandan kalp atışı kimin diye soramadın galiba

Ocak ayı annesi olarak bende aranıza katıldım kızlar SAT 14 Nisandı bugün 4+3 olarak ilerliyoruz bakalımm Pazartesi günü ilk doktor kontrolüm vardı Beta değerim 744 çıktı o zaman keseyi göremedi hafta düşük olduğu için 2 gün sonra tekrar vermemi söyledi dün akşam yine verim 1742 çıktı değerim doktorumla görüştüm degerimin güzel olduğunu söyledi 22 Mayıs'a randevu aldım o zaman 5+3 oluyorum ogün keseyi görebilir mi doktorum?

10 gün sonra çağirdi canım 6+4 te çağirdi yani
Anladım canım… peki gebelik haftan aynı mı doktorun söylediği ile? Mesela benim uygulamaya göre 5+6 hafta ama doktora sormayı unuttum hic bir yerde de yazmiyor. Daha sonra öğrenirim artik…

Görür canım benim 5+4 te gördü

Anladım canım… peki gebelik haftan aynı mı doktorun söylediği ile? Mesela benim uygulamaya göre 5+6 hafta ama doktora sormayı unuttum hic bir yerde de yazmiyor. Daha sonra öğrenirim artik…
Ya benim çok kafam karıştı bu hafta hesabına şimdi benim son adet tarihim 6 nisan dün ultrasonda gebelik haftam 5+4 çıktı neye göre hesaplıyor ultrason

Ya benim çok kafam karıştı bu hafta hesabına şimdi benim son adet tarihim 6 nisan dün ultrasonda gebelik haftam 5+4 çıktı neye göre hesaplıyor ultrason
Emin değilim ama boyutuna göre olması lazım sen telefona uygulama indirip gebelik haftana bakmadın mı? 6 nisan itibari ile hesapladiginda ne cikiyor. Adet döngüsü de onemli

Emin değilim ama boyutuna göre olması lazım sen telefona uygulama indirip gebelik haftana bakmadın mı? 6 nisan itibari ile hesapladiginda ne cikiyor. Adet döngüsü de onemli
Beklenen adetim 6 mayıstı canım ben adete göre dün 5+3 tü ultrasonda 5+4 yazıyor

Kızlar selam, son reglim 15 nisan dün beta verdim 752 çıktı hala inanamıyorum yarın doktora gidicem, kaç haftalıktır yada yarın kese gözükür mü bilgisi olanlardan yorum bekliyorum
Merhaba benim de son reglim 18 Nisan. Dün beta 71,61 çıktı düşük mü ki sizce yarın yine kan vericem

Kaybiniza cok üzüldüm bende 8 haftalik gebe gözüküyorum beta hcgye gore ama kesemde bebek göremedi dr sabah tekrar gideceğim ınsallah sağlıklıdır bebeğim ama değilse süreç nasil işleyecek neler bekliyor beni

tam olarak öyle oldu hiçbir şey soramadım bana da dedi alttan görülür bu haftalarda diye ama cesaret edemedim kabul etmedim tamam dediler 26sına randevu aldım o zaman herhalde görünür diyorum bakalım
İnşallah canım sağlıkla gelsinler biz de sağlığımızı kaybetmeden

İnşallah canım hayirli haberler alırızzz bende 26sına randevu alirim galiba tam 10 gun sonrasi oluyor. Fakat 9 ay boyunca gideceğim bir hastane seçmem gerekiyor henüz karar vermedim, devlet hastanesi olacak. Sen özele mi gidiyorsun? İstanbulda mısın?

Kızlar merhaba bende şuan 5. Haftamdayım ve hiç belirti yaşamadım sizde nasıl/nasıldı durumlar merak ettim

Kızlar selam, son reglim 15 nisan dün beta verdim 752 çıktı hala inanamıyorum yarın doktora gidicem, kaç haftalıktır yada yarın kese gözükür mü bilgisi olanlardan yorum bekliyorum
Ayyy Regl tarihlerimiz aynı ben bu cumartesi kan vericem onun içinde netleşmeden gruba yazmak istemedim . Kese gozukebilir yarın 1500 kusur olur kanin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…