Ay inşallah canım çök teşekkür ederimmÇok sevindim canımgerçekten bu süreç öyle bir süreç ki sürekli görmek hissetmek istiyor insan bence haftaya duyulma ihtimali yüksek inşallah bebişinin kalp atışını beklemeden duyarsın
Evettt benziyorHayırlı olsun canım benim de 5+4 te gördüm dün keselerimiz benziyor
10 gün sonra çağirdi canım 6+4 te çağirdi yaniEvettt benziyorhayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebişin kalp atışı için ne zaman gideceksin?
Sağol canımHayırlı olsun inşallah sonraki randevunda dinlersin kalp atışınıbu arada alttan muayene ile mi baktılar, herkese aynı soruyu soruyorum ama bugün ben gittim alttan baktırmak istemedim o yüzden sadece kese gördük bi de ultrason bakarken kalp sesi açtı ama o benim kalp sesim mi yoksa keseden mi geliyordu bilmiyorum doktor ona bi şey demedi ben de anlayamadım
Anladım canım… peki gebelik haftan aynı mı doktorun söylediği ile? Mesela benim uygulamaya göre 5+6 hafta ama doktora sormayı unuttum10 gün sonra çağirdi canım 6+4 te çağirdi yani
Görür canım benim 5+4 te gördüOcak ayı annesi olarak bende aranıza katıldım kızlarSAT 14 Nisandı bugün 4+3 olarak ilerliyoruz bakalımm Pazartesi günü ilk doktor kontrolüm vardı Beta değerim 744 çıktı o zaman keseyi göremedi hafta düşük olduğu için 2 gün sonra tekrar vermemi söyledi dün akşam yine verim 1742 çıktı değerim doktorumla görüştüm degerimin güzel olduğunu söyledi 22 Mayıs'a randevu aldım o zaman 5+3 oluyorum ogün keseyi görebilir mi doktorum?
Ya benim çok kafam karıştı bu hafta hesabına şimdi benim son adet tarihim 6 nisan dün ultrasonda gebelik haftam 5+4 çıktı neye göre hesaplıyor ultrasonAnladım canım… peki gebelik haftan aynı mı doktorun söylediği ile? Mesela benim uygulamaya göre 5+6 hafta ama doktora sormayı unuttumhic bir yerde de yazmiyor. Daha sonra öğrenirim artik…
İnşallah canımGörür canım benim 5+4 te gördü
Emin değilim ama boyutuna göre olması lazımYa benim çok kafam karıştı bu hafta hesabına şimdi benim son adet tarihim 6 nisan dün ultrasonda gebelik haftam 5+4 çıktı neye göre hesaplıyor ultrason
Beklenen adetim 6 mayıstı canım ben adete göre dün 5+3 tü ultrasonda 5+4 yazıyorEmin değilim ama boyutuna göre olması lazımsen telefona uygulama indirip gebelik haftana bakmadın mı? 6 nisan itibari ile hesapladiginda ne cikiyor. Adet döngüsü de onemli
Merhaba benim de son reglim 18 Nisan. Dün beta 71,61 çıktı düşük mü ki sizce yarın yine kan vericemKızlar selam, son reglim 15 nisan dün beta verdim 752 çıktı hala inanamıyorum yarın doktora gidicem, kaç haftalıktır yada yarın kese gözükür mü bilgisi olanlardan yorum bekliyorum
Herkesin artışı farklı olabilir kendinizi başkalarıyla kıyaslayıp stres yapmayınMerhaba benim de son reglim 18 Nisan. Dün beta 71,61 çıktı düşük mü ki sizce yarın yine kan vericem
Kaybiniza cok üzüldüm bende 8 haftalik gebe gözüküyorum beta hcgye gore ama kesemde bebek göremedi dr sabah tekrar gideceğim ınsallah sağlıklıdır bebeğim ama değilse süreç nasil işleyecek neler bekliyor beniMerhabalar, tüm anneler sağlıkla bebelerini kucaklarına alır inşallah tamda anneler gününde anne olmak isteyenlerinde duaları kabul olursat 27 Mart ben çok erken öğrendim zaten takip ediyordum ovülasyon testi ile adet tarihime kadar ovülasyon silik çizgi çıktı internette ovülasyon ile öğrenen görmüştüm bende onlardan birisiyim erken gebelik testi ile silik çizgiyi gördüm tabi yinede adet tarihimi beklemek istedim fakat adet tarihimde kahverengi lekelenmeler beni tedirgin etti hemen randevü ile Dr gittim 4+3 çok erken ultrasonta gözükmedi kan verdim değerim 261 çıktı adetim bir gün gecikmişti bu arada, tekrar gel demişti dün gittim sat göre 6+1 fakat Vajinal ultrason ile sadece keseyi görebildik haftaya tekrar gelmemi söyledi inşallah bebeğimi görebilirim bu sefer önceli kaybım boş gebelikle sonlanmıştı 2 buçuk aylık düşmüştü kalp atışı varken 1 ay sonra boş gebelik olduğunu öğrenmiştik Rabbim herkese hayırlısını güzelini kolayını nasip etsin inşallah
Gayet güzelBeklenen adetim 6 mayıstı canım ben adete göre dün 5+3 tü ultrasonda 5+4 yazıyor
Sağol canımsanada hayırlı olsun saglikla gelsin insallah alttan muayene ile baktı çünkü asistan değil uzman doktor vardı güvendim, zaten odaya girmeden önce hemşirelere sordum bu konuyu onlarda bu haftalarda alttan bakılır çok yeni olduğu için dedi ve sakincası yok dedi… İçim rahat bir şekilde muayene oldum…
sen sordunmu kaç haftalik hamile olduğunu? Ben sormayı unuttum. Bu arada sende heycandan kalp atışı kimin diye soramadın galiba
İnşallah canım hayirli haberler alırızzztam olarak öyle oldu hiçbir şey soramadım bana da dedi alttan görülür bu haftalarda diye ama cesaret edemedim kabul etmedim tamam dediler 26sına randevu aldım o zaman herhalde görünür diyorum bakalım
İnşallah canım sağlıkla gelsinler biz de sağlığımızı kaybetmeden
45 değerle öğrendim sizBende dün öğrendim kaçla öğrendiniz:)
Ayyy Regl tarihlerimiz aynı ben bu cumartesi kan vericem onun içinde netleşmeden gruba yazmak istemedim . Kese gozukebilir yarın 1500 kusur olur kanin zatenKızlar selam, son reglim 15 nisan dün beta verdim 752 çıktı hala inanamıyorum yarın doktora gidicem, kaç haftalıktır yada yarın kese gözükür mü bilgisi olanlardan yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?