Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Aklinizdaki isimleri yazin kizlar yav digerlerimize de fikir olsun nasilsa bambaska yerlerdeyiz birsey olmaz

Benden size kızım olursa adı hazır Burçe söylenişi sert gibi ama anlamı da güzel Türkçe bir isim erkek olursa rahmetli babamın ismi olan Mehmet yanına da Aras düşünüyorum

Aslında kız ismi için daha çok seçenek olmasına rağmen ne kız ne erkek isim seçemedim çok zor bir karar bence çok popüler bir isim olmasını istemiyorum, gerçekten şu sıralar çevremdeki çocukların adı hep aynı çok farklı da isim olmasını istemiyorum ben bu kadar kriterle muhtemelen isimsiz kalacağım

Canım bana kız işaretlermisin netleşti

Biz de kız istiyoruz ama etrafımızdaki kuzenler hamile olanlar ve doğuranlar kız olunca bı erkek bize vurur diye düşünüyoruz hahaha

Peki ne hissediyordun cinsiyeti öğrenmeden önce ben inanılmaz erkek hissediyorum, öyle ki hatta eminim resmen erkek olduğuna, doktor kız derse şaşıracağım o derece (ama kız istiyorummmm)
Bende kız hissediyordum ilk günden beri hep kız diyordum hatta doktor erkek dediginde şoka girdim gerçekten ama dün renkliye girdim işte akşam parti yaptım kız çıkınca delirdik eşimle sevinçten

Ayyy çevrem erkek diyor kendi hislerim erkek diyor ama gönül kız istiyor 12. Haftada yüksek ihtimal erkek dedi değişmez bencede erkek isim düşünmedim ama kızın ismi hazırdı
Aynı ben çevremdekiler de erkek diyor (annem hariç) inşallah bu kontrolde öğrenirim ben de cinsiyeti yarın doktora gideceğiz

Ayyy çevrem erkek diyor kendi hislerim erkek diyor ama gönül kız istiyor 12. Haftada yüksek ihtimal erkek dedi değişmez bencede erkek isim düşünmedim ama kızın ismi hazırdı
Valla ben kendimi erkege hazırlamıstım allah var ama tabi kız çocuk başka ne bilim hep kızım olsun dedim ama en önemli saglık saglıklı olsunlarda

Aynı ben çevremdekiler de erkek diyor (annem hariç) inşallah bu kontrolde öğrenirim ben de cinsiyeti yarın doktora gideceğiz
Ay hadi inş gönlümüzdeki en hayırlı şekilde olur bende bugün tüp bebek doktoruma gideceğim belki söyler oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…