Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83

Doktora göster istersen canım bi o zaman gerçi lenf şişmesi demişsin bir şey olmaz da insan yinede tedirgin oluyor

merhaba kızlar kaç gündür giremedim hiç nasılsınız inşallah keyifler yerindedir
fetal dna sonucumuzu cumartesi aldık pastamızı yaptırdık akşamına da öğrendik bebeğimiz erkekmiş erkek annelerine katıldım ben de bir gözüm korktu ama sağlıklı olsunlar önemli olan o bu arada chatgbt bildi, grok yanıldı, çin takvimi yanıldı, ekşi yiyordum hep djjdsj o da tutmadı, ananem kelle çektim erkek demişti sjdjd o tuttu, bir de bekarken yüzük teorisi yapmıştı bir arkadaşım ilki erkek demişti o da tuttu

Ohh masallah hayırla gelsin bebeklerimiz

Grubun adını değişip Ocak anneleri değil de erkek anaları yapalım daha uyumlu olucak gibi

Ay hayırlı uğurlu olsun gerçekten erkek senesi mi oldu ne oldu ya benim daha 2 hafta var öğrenmek için yüzük kız diyor ekşi yiyorum chatgpt kız diyor ama son ultrasonda erkek gibi dedi ortalık çok karışık

16 dan sonra hepimizin ki netlescek inşaallah

sağol canımm valla öyle oldu kız haberini ben veririm diyordum bu kadar erkeğin arasına ama olmadı
shdhsh bakalım senin ki ne olacak merakla bekliyorum

Maşallah hepinize benimde iki kızım var hayırlısı ile sağlıklı ve Salih bunlar ikizlerim erkek olursa çok sevinirim Rabbım en güzelini bilir. Kız olursa da kız evlat bam başka sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter
Ama şu Toplum baskısı yokmu
Zaten 3. Gebelik ikiz olduğunu öğrenince sülale tarafından epey dalga konusu oldum
Kiz da olursa eminim vah vah derler oysaki Allah bilir veren Allah
İkizlerim ve benim için dua bekliyorum

Allah gonlunuzdekini hayırla versin valla 3 sene çocuk baskısı ve stresi çekmiş biri olarak çok iyi anlıyorum.Allah gonlunuzdekiyle ağzınizı tatlandirsin

Tatlımm sağlıkla gelsin oğluşun

Kızlar bu arada benim Fetal DNA sonucum çıkmışş :) Allaha şükür hiçbir sorun yokk

Oldu ama kağıda yazılı pasta ve süs malzemelerini ayarladım bugün kağıdı göstere göstere Yarın cinsiyet partisiyle öğrenicezz kısmetsee kimse bilmiyor olacaak

Canım sonucun temiz çıkmış gözün aydın bugün senin cinsiyet haberini bekliyoruz o zaman

O kadar çokmu sürüyormuş ya Ben galiba detayli usg yi zeynep kamilde yaptiricam… ama öncesinde hastaneye gidip normal muayene olup yeşil alana kayıt actirmak gerekiyormuş. Konu hakkında bilgin var mı?

Merhaba kızlar ben de ocak sonu veya şubat başı görünüyor doğum iki gruba da giriyorum 11 haftalık cinsiyet nedir sizce

Eklentiler

• IMG_20250716_151311~2.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…