Benimde öyle kokuya çok kötü değilim yinede hersey yiyebiliyorum bulantı var biraz ama bulantı gibide değil Bi değişik migdemi üsütmüsüm gibi Bi değişik.aslinda sizinle instegram da flan takiptesebiliriz isterseniz insan aynı şeyleri yaşadığı kişilerle duygularinı paylasabiliyor bu konuyu ben herkesle paylaşamıyorum isteğini bile insan çekiniyor başkasına söylemeye insanlarda farklı Bi algı var yani
Doktora göster istersen canım bi o zaman gerçi lenf şişmesi demişsin bir şey olmaz da insan yinede tedirgin oluyorBendeki geçecek gibi değil ya. Üniversite zamanı lazer yaptırdığımda da böyle olmuştu korkup doktpra gitmiştim. Doktor baktı muayene etti birley bulamadı sonra memiklere baktı orda zararsız küçük küçük fibrokistler buldu. Koltuk altın da lazerden dolayı uyarıldığı için lenfler şişmiş olabilir geçer demişti.
Ohh masallah hayırla gelsin bebeklerimizmerhaba kızlarkaç gündür giremedim hiç nasılsınız inşallah keyifler yerindedir
fetal dna sonucumuzu cumartesi aldık pastamızı yaptırdık akşamına da öğrendik bebeğimiz erkekmişerkek annelerine katıldım ben de bir gözüm korktu ama sağlıklı olsunlar önemli olan o bu arada chatgbt bildi, grok yanıldı, çin takvimi yanıldı, ekşi yiyordum hep djjdsj o da tutmadı, ananem kelle çektim erkek demişti sjdjd o tuttu, bir de bekarken yüzük teorisi yapmıştı bir arkadaşım ilki erkek demişti o da tuttu
Ay hayırlı uğurlu olsun gerçekten erkek senesi mi oldu ne oldu yamerhaba kızlarkaç gündür giremedim hiç nasılsınız inşallah keyifler yerindedir
fetal dna sonucumuzu cumartesi aldık pastamızı yaptırdık akşamına da öğrendik bebeğimiz erkekmişerkek annelerine katıldım ben de bir gözüm korktu ama sağlıklı olsunlar önemli olan o bu arada chatgbt bildi, grok yanıldı, çin takvimi yanıldı, ekşi yiyordum hep djjdsj o da tutmadı, ananem kelle çektim erkek demişti sjdjd o tuttu, bir de bekarken yüzük teorisi yapmıştı bir arkadaşım ilki erkek demişti o da tuttu
16 dan sonra hepimizin ki netlescek inşaallahAy hayırlı uğurlu olsun gerçekten erkek senesi mi oldu ne oldu yabenim daha 2 hafta var öğrenmek için yüzük kız diyor ekşi yiyorum chatgpt kız diyor ama son ultrasonda erkek gibi dedi ortalık çok karışık
Nuba göre kız gibi geldi11+5 ten bir görüntü de ben yollayayım bakalımteori falan hiç anlamıyorum. Tahminlerinizi alayım
amin canım inşallahOhh masallah hayırla gelsin bebeklerimiz
Grubun adını değişip Ocak anneleri değil de erkek anaları yapalım daha uyumlu olucak gibi
sağol canımm valla öyle oldu kız haberini ben veririm diyordum bu kadar erkeğin arasına ama olmadıAy hayırlı uğurlu olsun gerçekten erkek senesi mi oldu ne oldu yabenim daha 2 hafta var öğrenmek için yüzük kız diyor ekşi yiyorum chatgpt kız diyor ama son ultrasonda erkek gibi dedi ortalık çok karışık
Cok iyidir annesiBende dr kontrolüne geldim kızlar ilk defa bu kadar arayı açmış oldum 4,5 hafta oldu görmeyeli bakalım nasıl minik erkek
Allah gonlunuzdekini hayırla versin valla 3 sene çocuk baskısı ve stresi çekmiş biri olarak çok iyi anlıyorum.Allah gonlunuzdekiyle ağzınizı tatlandirsinMaşallah hepinize benimde iki kızım var hayırlısı ile sağlıklı ve Salih bunlar ikizlerim erkek olursa çok sevinirim Rabbım en güzelini bilir. Kız olursa da kız evlat bam başka sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter
Ama şu Toplum baskısı yokmu
Zaten 3. Gebelik ikiz olduğunu öğrenince sülale tarafından epey dalga konusu oldum
Kiz da olursa eminim vah vah derler oysaki Allah bilir veren Allah
İkizlerim ve benim için dua bekliyorum
Amin çok teşekkür ederim sizinde inşallahAllah gonlunuzdekini hayırla versin valla 3 sene çocuk baskısı ve stresi çekmiş biri olarak çok iyi anlıyorum.Allah gonlunuzdekiyle ağzınizı tatlandirsin
Tatlımm sağlıkla gelsin oğluşunmerhaba kızlarkaç gündür giremedim hiç nasılsınız inşallah keyifler yerindedir
Kızlar bu arada benim Fetal DNA sonucum çıkmışş :) Allaha şükür hiçbir sorun yokk
Oldu ama kağıda yazılı pasta ve süs malzemelerini ayarladım bugün kağıdı göstere göstereYarın cinsiyet partisiyle öğrenicezz kısmetsee kimse bilmiyor olacaak
O kadar çokmu sürüyormuş yaBen hem özele hem de zeynep kamile gidiyorum, zeynep kamilde 20-24 haftalarda doppler ultrason yapıyorlar ama tabi özeldeki gibi değil 30 40 dk sürüyormuş gidenlerden duyduğum kadarıyla gelişime vs bakıyorlar ama renkli değil özeller renkli yapıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?