Bilgi için teşekkürlerBen normal randevu aldım muayene oldum sonra bana bi kağıt verdi ikili tarama ve detaylı için nasıl bi randevu alıcam diye başlıklar yazıyordu sadece kağıdı atarım istersen, o alanların seçilmesi gerektiğini söylediler sonra ikili için o şekilde randevu aldım ama öncesinde gitmek gerekli mi bilmiyorum onu yani bana bi alan falan açmadılar diye düşünüyorum kadın doğumun alt başlıklarından o alanlara alınıyor olması lazım, uzun sürmesi aslında iyi yani detaylı bakıyorlar sadece renk yokama özelde bazı doktorlar sana da izletiyor flash disk vs verip videosunu verenler de var ama bunlarda bazen ultrason görüntüsü bile vermiyorlar diyenleri duydum bazıları da ultrason verilmişti demiş zeynep kamil için gidersek görücez bakalım
Rica ederimBilgi için teşekkürleren iyisi ben zeynep kamilden normal bir randevu alıyım çünkü daha önce gitmedim, gittiğimde detaylı usg yi sorarım
Teşekkür ederim. Az etkilese önemsemem de fazla etkilediği için değiştirmek istiyorumBana feramat verdi kullandım bitmek üzere memnun musun diye sordu doktorum, sıkıntı yoktu tekrar ondan yazdı çok eskiden ferro sanol kullandım ama onda da farklı bi etki yoktu isterseniz doktora söyleyin belki farklı bi şey verir, ama bağırsakların çalışmasını biraz değiştiriyor yani ben de ishal gibi farklıyım da çok önemsemedim
Teşekkür ederim evet elimden geldiğince tüketmeye çalısıyorumSiz yine de doktora gozukun ama bol havuc yiyin havuc suyu icin suyu artiriyor
Ya çok teşekkür ederim bilmiyordum deneyecem inşallah fayda ederBol bol marul ve karpuzun beyaz kısmını yiyin faydasını çok görürsünüz benim son haftalarda suyum azalmıştı. Bu şekilde yaptım 1 haftada faydasını gördüm
Nub a göre kızSelam arkadaşlar dün 12+2 cinsiyet için çoooook erken denen bebitommmçeşitli teorilerden anlayan arkadaşlarıma selam vermek istedik 1 ay sonraki kontrolüme kadar kendimi avutayım bari
Feramat kullanıyorum ben daha öncede kullandım gece içiyorum uyumadanMerhaba kızlar. Demir takviyesi kullanıp da memnun kalan var mı? Varsa hangisi? Doktor bana vegaferon fort yazdı ama çok fazla mide bulantısı ishal ve karın ağrısı yapıyor. Daha önce Ferro sanol kullanmıştım o da benzer bi etki yapmıştı.
Demir ilacını 3.kez değiştiriyorum hepsi karın ağrısı ishal yapıyor ne yazık ki probiyotik ile birlikte kullanıyorum ama perişan ettiler beni özellikle gyno FerroMerhaba kızlar. Demir takviyesi kullanıp da memnun kalan var mı? Varsa hangisi? Doktor bana vegaferon fort yazdı ama çok fazla mide bulantısı ishal ve karın ağrısı yapıyor. Daha önce Ferro sanol kullanmıştım o da benzer bi etki yapmıştı.
Ben de Allah'ın izniyle havuç suyu sıkıp içtikten sonra artmıştı,tavsiye ederimBugün 12+6 günlüğüm kontrolüm vardı bebek 13+1 günlük çıktı kalp atısı hareketleri iyi ama suyu az sınır da dedi ve moralim çok bozuldu bol şu iç ve tatlı ye dedi. Perinatoloji ye gözükmeni tavsiye ederim dedi. 29 una randevu aldım ama moralim bozuldu bu haftada böyle olup sonra dan artar mı
Benim de genelde 4 gün falan önde ondan sormuştum1 hafta öndeydi canım geçen haftalarda yaptılar güncellemeyi şuan uyumlu yeni tarih ile
Yaa ben de 11 haftayı gönderdim Nuba göre yorumlar mısın yazdım kız dedi bakalım yarım bizim doktor kontrolümüz bilecek mi acaba ben aşırı erkek hissediyorumsağol canımm inşallah sağlıkla gelsin bebelerimiz
canım 11 haftalık görüntümü gönderdim nub’a göre bakar mısın yazdım
Belli oldu muuuuuSağolasın canım benim şükür güzel haberleri aldık dün. Evet bu akşam parti var kısmetse bakalım cinsiyeti de öğreneceğiz. Tüm akrabaların erkek dediği bebişim şaşırtacak mı bakalım biziiMuhakkak akşama yazarım hemen buraya girip
Trendyolda Solgarın yorumlarını okudum. Mideyi rahatsız etmediğini söylüyorlar. Doktora danışıp onu deneyeceğim.Demir ilacını 3.kez değiştiriyorum hepsi karın ağrısı ishal yapıyor ne yazık ki probiyotik ile birlikte kullanıyorum ama perişan ettiler beni özellikle gyno Ferro
ay hadi merakla bekliyoruz güzel haberleriniYaa ben de 11 haftayı gönderdim Nuba göre yorumlar mısın yazdım kız dedi bakalım yarım bizim doktor kontrolümüz bilecek mi acaba ben aşırı erkek hissediyorum
12 gram olmasın. Kaç haftalıkOğluşum 121 gr olmuş
Oglumda zorla icirtti doktor. İshal oluyorum dedikçe normal normal dedi illa onu icirtti. Ne içersen iç bagiesaklarini bozucak zaten dedi. Millet kabız oluyor ben ishalle karın ağrısıyla bogusmustum. Yine de kansiz kansız sezaryen oldum bı ise de yaramadı.. Allah yardımcın olsun bana bu sefer ne vericek bakalım kontrolde.Demir ilacını 3.kez değiştiriyorum hepsi karın ağrısı ishal yapıyor ne yazık ki probiyotik ile birlikte kullanıyorum ama perişan ettiler beni özellikle gyno Ferro
Çok teşekkür ederim bir tek siz yazmışsınızNuba göre kız gibi geldi
Ay bende de tam tersi kabızlık yapıyor.çol geçmiş olsunDemir ilacını 3.kez değiştiriyorum hepsi karın ağrısı ishal yapıyor ne yazık ki probiyotik ile birlikte kullanıyorum ama perişan ettiler beni özellikle gyno Ferro
Tebrikler canım.hayırlarla,güzelliklerle gelsin oğluşunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?