Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Bilgi için teşekkürler en iyisi ben zeynep kamilden normal bir randevu alıyım çünkü daha önce gitmedim, gittiğimde detaylı usg yi sorarım

Teşekkür ederim. Az etkilese önemsemem de fazla etkilediği için değiştirmek istiyorum

Feramat kullanıyorum ben daha öncede kullandım gece içiyorum uyumadan

Demir ilacını 3.kez değiştiriyorum hepsi karın ağrısı ishal yapıyor ne yazık ki probiyotik ile birlikte kullanıyorum ama perişan ettiler beni özellikle gyno Ferro

Ben de Allah'ın izniyle havuç suyu sıkıp içtikten sonra artmıştı,tavsiye ederim
Rabbim sifa versin her ne yer içerseniz

sağol canımm inşallah sağlıkla gelsin bebelerimiz

canım 11 haftalık görüntümü gönderdim nub’a göre bakar mısın yazdım
Yaa ben de 11 haftayı gönderdim Nuba göre yorumlar mısın yazdım kız dedi bakalım yarım bizim doktor kontrolümüz bilecek mi acaba ben aşırı erkek hissediyorum

Belli oldu muuuuu

Demir ilacını 3.kez değiştiriyorum hepsi karın ağrısı ishal yapıyor ne yazık ki probiyotik ile birlikte kullanıyorum ama perişan ettiler beni özellikle gyno Ferro
Trendyolda Solgarın yorumlarını okudum. Mideyi rahatsız etmediğini söylüyorlar. Doktora danışıp onu deneyeceğim.

Oglumda zorla icirtti doktor. İshal oluyorum dedikçe normal normal dedi illa onu icirtti. Ne içersen iç bagiesaklarini bozucak zaten dedi. Millet kabız oluyor ben ishalle karın ağrısıyla bogusmustum. Yine de kansiz kansız sezaryen oldum bı ise de yaramadı.. Allah yardımcın olsun bana bu sefer ne vericek bakalım kontrolde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…