Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Canım sonucun temiz çıkmış gözün aydın bugün senin cinsiyet haberini bekliyoruz o zaman
Sağolasın canım benim şükür güzel haberleri aldık dün. Evet bu akşam parti var kısmetse bakalım cinsiyeti de öğreneceğiz. Tüm akrabaların erkek dediği bebişim şaşırtacak mı bakalım bizii Muhakkak akşama yazarım hemen buraya girip

Kızlar bugün ilk ultrasonuma girdim. Bebiş yan profil durduğu için cinsiyet göremedi ama çıkıntı olmadığı için kız olabilir ancak kesin değil dedi. Görüntü atıyorum yorumlayabilen varsa beklerim

Eklentiler

• 1000106715.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000106714.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 63
Selam arkadaşlar dün 12+2 cinsiyet için çoooook erken denen bebitommm çeşitli teorilerden anlayan arkadaşlarıma selam vermek istedik 1 ay sonraki kontrolüme kadar kendimi avutayım bari

Eklentiler

• 5a5e94a5-ec37-4ff9-b0ad-5325518e4a3b.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 67
  • 6973fb7d-994a-428a-be58-a2d2abbe843d.webp
    25 KB · Görüntüleme: 60
  • 4f71173b-c6f8-42a2-809f-e6025233943b.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 60
Ay çooook heyecanlı ya maşallah

O kadar çokmu sürüyormuş ya Ben galiba detayli usg yi zeynep kamilde yaptiricam… ama öncesinde hastaneye gidip normal muayene olup yeşil alana kayıt actirmak gerekiyormuş. Konu hakkında bilgin var mı?
Ben normal randevu aldım muayene oldum sonra bana bi kağıt verdi ikili tarama ve detaylı için nasıl bi randevu alıcam diye başlıklar yazıyordu sadece kağıdı atarım istersen, o alanların seçilmesi gerektiğini söylediler sonra ikili için o şekilde randevu aldım ama öncesinde gitmek gerekli mi bilmiyorum onu yani bana bi alan falan açmadılar diye düşünüyorum kadın doğumun alt başlıklarından o alanlara alınıyor olması lazım, uzun sürmesi aslında iyi yani detaylı bakıyorlar sadece renk yok ama özelde bazı doktorlar sana da izletiyor flash disk vs verip videosunu verenler de var ama bunlarda bazen ultrason görüntüsü bile vermiyorlar diyenleri duydum bazıları da ultrason verilmişti demiş zeynep kamil için gidersek görücez bakalım

Bugün 12+6 günlüğüm kontrolüm vardı bebek 13+1 günlük çıktı kalp atısı hareketleri iyi ama suyu az sınır da dedi ve moralim çok bozuldu bol şu iç ve tatlı ye dedi. Perinatoloji ye gözükmeni tavsiye ederim dedi. 29 una randevu aldım ama moralim bozuldu bu haftada böyle olup sonra dan artar mı

Renk_ ahengi Hesabım Reyhan yılmaz çevirel valla benim bulantım azaldı baya benimki böyle açlık hissi gibi birşey yiyince geçiyor

Canım chat gptye hangi haftayı gönderdin de bildi?

Siz yine de doktora gozukun ama bol havuc yiyin havuc suyu icin suyu artiriyor

Merhaba kızlar bugün bende kontrole gittim erkek olduğunu öğrendim Sat tarihimde değişti 5 Nisan yapıldı önde gittiği için. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah miniklerimizi
genelde Kaç gün önde gidiyordu da güncelleme yaptılar canım

Bol bol marul ve karpuzun beyaz kısmını yiyin faydasını çok görürsünüz benim son haftalarda suyum azalmıştı. Bu şekilde yaptım 1 haftada faydasını gördüm

Merhaba kızlar. Demir takviyesi kullanıp da memnun kalan var mı? Varsa hangisi? Doktor bana vegaferon fort yazdı ama çok fazla mide bulantısı ishal ve karın ağrısı yapıyor. Daha önce Ferro sanol kullanmıştım o da benzer bi etki yapmıştı.

Bana feramat verdi kullandım bitmek üzere memnun musun diye sordu doktorum, sıkıntı yoktu tekrar ondan yazdı çok eskiden ferro sanol kullandım ama onda da farklı bi etki yoktu isterseniz doktora söyleyin belki farklı bi şey verir, ama bağırsakların çalışmasını biraz değiştiriyor yani ben de ishal gibi farklıyım da çok önemsemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…