Sağolasın canım benim şükür güzel haberleri aldık dün. Evet bu akşam parti var kısmetse bakalım cinsiyeti de öğreneceğiz. Tüm akrabaların erkek dediği bebişim şaşırtacak mı bakalım biziiCanım sonucun temiz çıkmış gözün aydınbugün senin cinsiyet haberini bekliyoruz o zaman
Ay çooook heyecanlı ya maşallahSağolasın canım benim şükür güzel haberleri aldık dün. Evet bu akşam parti var kısmetse bakalım cinsiyeti de öğreneceğiz. Tüm akrabaların erkek dediği bebişim şaşırtacak mı bakalım biziiMuhakkak akşama yazarım hemen buraya girip
İnşallah teşekkürlerValla bacak arası boş gibi kız gibi görünüyor ama
Ben normal randevu aldım muayene oldum sonra bana bi kağıt verdi ikili tarama ve detaylı için nasıl bi randevu alıcam diye başlıklar yazıyordu sadece kağıdı atarım istersen, o alanların seçilmesi gerektiğini söylediler sonra ikili için o şekilde randevu aldım ama öncesinde gitmek gerekli mi bilmiyorum onu yani bana bi alan falan açmadılar diye düşünüyorum kadın doğumun alt başlıklarından o alanlara alınıyor olması lazım, uzun sürmesi aslında iyi yani detaylı bakıyorlar sadece renk yokO kadar çokmu sürüyormuş yaBen galiba detayli usg yi zeynep kamilde yaptiricam… ama öncesinde hastaneye gidip normal muayene olup yeşil alana kayıt actirmak gerekiyormuş. Konu hakkında bilgin var mı?
Renk_ ahengi Hesabım Reyhan yılmaz çevirel valla benim bulantım azaldı baya benimki böyle açlık hissi gibi birşey yiyince geçiyorBenimde öyle kokuya çok kötü değilim yinede hersey yiyebiliyorum bulantı var biraz ama bulantı gibide değil Bi değişik migdemi üsütmüsüm gibi Bi değişik.aslinda sizinle instegram da flan takiptesip görüşebiliriz
Canım chat gptye hangi haftayı gönderdin de bildi?merhaba kızlarkaç gündür giremedim hiç nasılsınız inşallah keyifler yerindedir
fetal dna sonucumuzu cumartesi aldık pastamızı yaptırdık akşamına da öğrendik bebeğimiz erkekmişerkek annelerine katıldım ben de bir gözüm korktu ama sağlıklı olsunlar önemli olan o bu arada chatgbt bildi, grok yanıldı, çin takvimi yanıldı, ekşi yiyordum hep djjdsj o da tutmadı, ananem kelle çektim erkek demişti sjdjd o tuttu, bir de bekarken yüzük teorisi yapmıştı bir arkadaşım ilki erkek demişti o da tuttu
Siz yine de doktora gozukun ama bol havuc yiyin havuc suyu icin suyu artiriyorBugün 12+6 günlüğüm kontrolüm vardı bebek 13+1 günlük çıktı kalp atısı hareketleri iyi ama suyu az sınır da dedi ve moralim çok bozuldu bol şu iç ve tatlı ye dedi. Perinatoloji ye gözükmeni tavsiye ederim dedi. 29 una randevu aldım ama moralim bozuldu bu haftada böyle olup sonra dan artar mı
Kiz gibiSelam arkadaşlar dün 12+2 cinsiyet için çoooook erken denen bebitommmçeşitli teorilerden anlayan arkadaşlarıma selam vermek istedik 1 ay sonraki kontrolüme kadar kendimi avutayım bari
genelde Kaç gün önde gidiyordu da güncelleme yaptılar canımMerhaba kızlar bugün bende kontrole gittim erkek olduğunu öğrendim Sat tarihimde değişti 5 Nisan yapıldı önde gittiği için. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah miniklerimizi
1 hafta öndeydi canım geçen haftalarda yaptılar güncellemeyi şuan uyumlu yeni tarih ilegenelde Kaç gün önde gidiyordu da güncelleme yaptılar canım
Bol bol marul ve karpuzun beyaz kısmını yiyin faydasını çok görürsünüz benim son haftalarda suyum azalmıştı. Bu şekilde yaptım 1 haftada faydasını gördümBugün 12+6 günlüğüm kontrolüm vardı bebek 13+1 günlük çıktı kalp atısı hareketleri iyi ama suyu az sınır da dedi ve moralim çok bozuldu bol şu iç ve tatlı ye dedi. Perinatoloji ye gözükmeni tavsiye ederim dedi. 29 una randevu aldım ama moralim bozuldu bu haftada böyle olup sonra dan artar mı
sağol canımm inşallah sağlıkla gelsin bebelerimizTatlımm sağlıkla gelsin oğluşun
canım 11 haftalık görüntümü gönderdim nub’a göre bakar mısın yazdımCanım chat gptye hangi haftayı gönderdin de bildi?
Bana feramat verdi kullandım bitmek üzere memnun musun diye sordu doktorum, sıkıntı yoktu tekrar ondan yazdı çok eskiden ferro sanol kullandım ama onda da farklı bi etki yoktu isterseniz doktora söyleyin belki farklı bi şey verir, ama bağırsakların çalışmasını biraz değiştiriyor yani ben de ishal gibi farklıyım da çok önemsemedimMerhaba kızlar. Demir takviyesi kullanıp da memnun kalan var mı? Varsa hangisi? Doktor bana vegaferon fort yazdı ama çok fazla mide bulantısı ishal ve karın ağrısı yapıyor. Daha önce Ferro sanol kullanmıştım o da benzer bi etki yapmıştı.
Bende aşırı meraklıyım zaman geçsin de ilk buraya yazacağımsağol canımm valla öyle oldu kız haberini ben veririm diyordum bu kadar erkeğin arasına ama olmadı
shdhsh bakalım senin ki ne olacak merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?