- 30 Temmuz 2025
- 144
- 72
- 13
- 29
Bende dün sordum siyah profilli cinsiyet sayfasına erkek dedi diğer ücretsiz olan kız demistiBanada biri kıza biri erkeğe benzetti
Yaa oylemiBende dün sordum siyah profilli cinsiyet sayfasına erkek dedi diğer ücretsiz olan kız demisti
Benim instegram yokAynen canim ucretsiz_cinsiyet_tahmini yaz 2 tane cikiyo zaten
At bana ben sorayimBenim instegram yok
İnşallah seninde bir oğlun olurYa hayırlı olsun neguzel rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin benimde kizlarim var bende Bi oğlum olsun istiyorum rabbim nasip ederse
Ee hayırlı olsunÇok sevindim ben demiştim ama.
Evet doğru bildi. Siyah olan değil diğeriDogru mu bildi peki hangi sayfaya sormustunuz profili siyah olan sayfami
Bana siyah olan ücretsiz sayfa ve bir tane de renkli olan ücretsiz sayfa var . İkisi de kız dedi ama erkek çıktı neden sadece benim yanlış çıktı yaHayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsunlar da.
Ücretsiz tahmin yapan bana erkek dedi bugün. Soranlar kesinleşince bi yazsın bakalım yanılabiliyor mu
Nasil kiz dediler yavBana siyah olan ücretsiz sayfa ve bir tane de renkli olan ücretsiz sayfa var . İkisi de kız dedi ama erkek çıktı neden sadece benim yanlış çıktı ya
Amin amin Allah razı olsunİnşallah seninde bir oğlun olurCook Cook aminn
Siyah olana sormusmuydunuzEvet doğru bildi. Siyah olan değil diğeri
12.haftadayim yarın kontrol var soylermi bilmiyorum da soracağım bakalimSormadım. Sizin ne zaman belli olacak. Allah gönlünüze göre versin
Aminn inşallahSormadım. Sizin ne zaman belli olacak. Allah gönlünüze göre versin
Evet evet o da video istedi kız diyorum dediNasil kiz dediler yav
Hadi biri yanilsa neyse de
Bana renkli olan direkt kiz dedi
Siyahli olan video var mi dedi malesef dedim kiza benziyor dedi
Kaçıncı haftadasın canım bir risk mi gördü de yasakladı acaba. Bide dönüp dönmemesine bakmak için çok erken değil mi daha ya. Ben geöen 14. Haftada gittiğinde baş aşağıydı iki gün sonra baksak farklı olacak dedi meselaMerhaba canım. Benim doktorumda bu kontrolde aynısını söyledi ilişki yasak ağır iş yapma ağır kaldırma yasak. Bunlara dikkat etmemi söyledi. İlerleyen haftalarda dönebilirmiş doğuma yakın dönmezse sezeryan olur dedi.
Bana doktorım 12 kg a kadar ağırlık serbest demiştiiBen de de oldu. Kedim çok sinirlendirmişti. 7 8 kilo kediyi aldım dolabın üstüne koyayım diye kaldırdım. Boşluğuma geldi sinirle. Bebek tarafında cart diye yırtılma oldu gibi bi acı. Üç gün ağrıdı. Sancıdı. Ama kan leke vs olmadı. Tabi benim aklım gitti. Acili aradık gelelim diye. Kanama yoksa gelmeyin dedi.
Benim 11 de netleşmişti canım o yüzden ben ufak ufak kıyafet biberon müslin tarzı başladımKizlar cinsiyeti belli olup alisveris yapanlar oldu mu doktor kiz gibi gorunuyo ama degisebilir de dedi bizde biseyler almak istiyoruz babymallda indirim var ama emin olamadim
Gecenlerde bende de olmustu hareketlerini hissrtmeye baslafim sonraHanımlar merhaba bir kaç gündür karnımda batma ağrı oluyor bebek büyüdüğü için oluyor heralde aynı durumda olan var mı
Tamam cnm.At bana ben sorayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?