Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Her işi becerir kendi yapar. Yardım kabul etmez. İNat. Keçi işte. Ama marifetli bence bıdaha oğlak kaldırır bünyem :)) miss:)
Bende bari bu yesil ela falan olsun istiyorum tabi once saglik da
Yine oglak burcu geliyor yav bi kendi anlastigim burc olduramadim sdghj

Valla memnunum.İzmir şehir hastanesi Kadın doğumda Azra Arıcı ya , perinatolojide Atalay Ekin e gidiyorum. Her sorumu yanıtlıyorlar yeteri kadarda ilgileniyorlar

ayyy tebrikler sağlıkla gelsin güzel kız
Çok teşekkür ediyorum canım beniim
sağlıkla gelsin canım

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah bende dün doktora gittim 14 haftalık olmuşum. Yüzde yüz kız bebek hissederken doktorum erkek olduğunu söyledi hatta detaylı ultrason baktı ve yüzde yüz dedi. Pipi fotoğrafı da verdi ama internette okuyorum cinsiyette yanılanlar çok oluyormuş sizce değişir mi? Foto da atayım anlayanlar bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_2330.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 58
Sana yazdım canım akıntılarım sanıyorum dur bakalım doktora yüzde yüz inanma arkadaşıma 5.ayına kadar erkek deyip sonra kız dediler kızı oldu
Ay ona sasiyorum yahu nasil erkek diyip kiz oluyor valla bu doktorlari anlamak mumkun degil
Bazilari isinin ehli oluyor 10 haftalikken ne dediyse o cikiyor bazilari da goremiyor malesef

Rahim büyümesi bence normal benimde belime agrı çok girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…