- 7 Kasım 2019
- 6.400
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.968
- 198
Bende bari bu yesil ela falan olsun istiyorum tabi once saglik da
Yine oglak burcu geliyor yav bi kendi anlastigim burc olduramadim sdghj
Evet caliskan ciddi falandirlar annem de oglakHer işi becerir kendi yapar. Yardım kabul etmez. İNat. Keçi işte. Ama marifetli bence bıdaha oğlak kaldırır bünyem :)) miss:)
Hahahaha benimde tahmini 15 Ocak erkek mi oluyor yaaa oğlaj erkeği nasıl olur acep ben teraziyim inş suratsız olmazBende bari bu yesil ela falan olsun istiyorum tabi once saglik da
Yine oglak burcu geliyor yav bi kendi anlastigim burc olduramadim sdghjk
Ay öyle deme en sevdiğim en karakterli burç oğlaktır (kendi burcum diye demiyorumHer işi becerir kendi yapar. Yardım kabul etmez. İNat. Keçi işte. Ama marifetli bence bıdaha oğlak kaldırır bünyem :)) miss:)
Valla memnunum.İzmir şehir hastanesi Kadın doğumda Azra Arıcı ya , perinatolojide Atalay Ekin e gidiyorum. Her sorumu yanıtlıyorlar yeteri kadarda ilgileniyorlarCanım şehir hastanesinden memnun musun ben özel doktora gidiyorum ama ikili taramaya 2500 lira vermekte ne bileyim ya çok geldi. İkili taramayı devlet hastanesinde yaptırıcam. En azından şu tetkikleri yaptırabileceğim güvenilir bir doktor arıyorum.
Sana yazdım canım akıntılarım sanıyorum dur bakalım doktora yüzde yüz inanma arkadaşıma 5.ayına kadar erkek deyip sonra kız dediler kızı olduKime diyon bunu
ayyy tebrikler sağlıkla gelsin güzel kızSelam kızlar fetal dna sonucum geldi şükür temiz. Cinsiyet belli oldu bir kızım olacak inşallah2 haftadır şehir dışındayım kontrole gitmiyorum her şey yolunda mı acaba diye anksiyeteli tarafım hep evhamlıydı bu haber beni bir iki gün evhamımdan uzaklaştırır herhalde . Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Gönlümüzden çok kız geçiyordu kucağımıza almak nasip olsun
aegamze beni kız olarak güncelleyebiliriz
sağlıkla gelsin canımÇok teşekkür ediyorum canım beniim
Teşekkür ederim inşallahhh hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinayyy tebrikler sağlıkla gelsin güzel kız
Aynen oglak oluyor suratsiz demeyelim de yilisik degil herkese gulmez gulecegi kisileri bilir artisttir birazHahahaha benimde tahmini 15 Ocak erkek mi oluyor yaaa oğlaj erkeği nasıl olur acep ben teraziyim inş suratsız olmaz
Ay ona sasiyorum yahu nasil erkek diyip kiz oluyor valla bu doktorlari anlamak mumkun degilSana yazdım canım akıntılarım sanıyorum dur bakalım doktora yüzde yüz inanma arkadaşıma 5.ayına kadar erkek deyip sonra kız dediler kızı oldu
Rahim büyümesi bence normal benimde belime agrı çok girerKizlar 14.haftadayim dunden beri ilk defa bel agrisi sikayeti yasiyorum hatta gece agri sag tarafima karnima kadar yayildi 1 dk falan yatakta donemedim kitlendim resmen sonra cok sukur normale dondu sizde de oldu mu boyle bi durum biraz korktum ( kahverengi akintilarim baya azalmisti cok sukur )
Bio oil cil bakım yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Benim karnım bayağı büyüdüğü için erkenden başladımKizlar çatlak kremlerine basladiniz mi başladıysanız ne kullanıyorsunuz
Ben de bio oil kullanıyorum duştan sonra sürüyorum ya da akşam yatarken şuan sık kullanmıyorumKizlar çatlak kremlerine basladiniz mi başladıysanız ne kullanıyorsunuz
Benimde dünden beri sağ kaşığıma bıçak saplanır gibi sürekli ağrı giriyor dinlendikçe azaldı ama tabi arada bir yine oluyor rahim büyüdüğü için mi bilemiyorumRahim büyümesi bence normal benimde belime agrı çok girer
Gidip hastaneden raporu almak mı gerekiyor nasıl oluyor banada 15 gün
Aynı doktora randevu aldı gitti. Ama büyükşehirde bazen aynı doktor denk gelmiyor. Kim denk gelirse ona da alabilirsin dediler banaGidip hastaneden raporu almak mı gerekiyor nasıl oluyor banada 15 gün sonra dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?