Benim tek şikayetim sirkeli idrar hissi başka bir sikayetim yok ağrı yanma vs yok şükür.Randevuma daha 10 gün var açıkçası acile falan gitmek istemiyorum ama bakalim
Belli degil cnm 15 +1 haftam doktor söylemedi 10 gün sonra gel 4 lu tarama yapicam o zaman söylerim dedi devlet hastahanesinde ultrasyon görüntüsü vermedi fotoğraf çektim
Kızlar yemek yapma motivasyonunuzu nerden buluyorsunuz? istanbuldayım an itibariyle 38 derece.
Buz gibi havaları, kalın pijamaları battaniyeleri o kadar çok özledim ki anlatamam
Bu sıcaklar ne zaman bitiyordu ağustos sonumu
Kızlar yemek yapma motivasyonunuzu nerden buluyorsunuz? istanbuldayım an itibariyle 38 derece.
Buz gibi havaları, kalın pijamaları battaniyeleri o kadar çok özledim ki anlatamam
Bu sıcaklar ne zaman bitiyordu ağustos sonumu
kızlar dun kontrolum vardı :)) oglumuzun bacakları kolları elleri cok guzel olusmus gelisiyor falan dedi... aaaa erkek mi dedim bilmiyor muydun dedi. malum olacak zaar:) amayıne de 20. haftada ne soylersem o olsun sımdıden hazırlık falan yapa dedı:)) bı oglum daha olacak nasipse:)) yanılmadıysa
kızlar dun kontrolum vardı :)) oglumuzun bacakları kolları elleri cok guzel olusmus gelisiyor falan dedi... aaaa erkek mi dedim bilmiyor muydun dedi. malum olacak zaar:) amayıne de 20. haftada ne soylersem o olsun sımdıden hazırlık falan yapa dedı:)) bı oglum daha olacak nasipse:)) yanılmadıysa
Evet benim de aynısı oldu sinir bozucu inşallah geçer yaa bende tatlıyı çok sever sürekli yapardım ilk 2 ay tiksindim yemedim ama sonraki aylarda canım istemeye başladı şimdi ekşi tursu çok yiyorum ama tatlı da canım çekiyor arada. Benim ki ortaya karışık