- 5 Mayıs 2025
- 56
- 65
- 3
- 32
Yaaaa çok sevindim inşallah bizim bebislerimizde önce sağlıklı sonra kolay bebisler olurBen çok beğeniyorum arkadaşımın kızının ismi kız çok pozitif kolay bir bebek oldu isimlerin karakter üzerinde etkisi olduğuna inananlardanım
Sana kesin soylerlerrr aman bebislerimiz saglikli olsun da ne yapalim artik biraz beklicezKız dur bende varımcinsiyet için daha gitmedim, garanti olsun diye 16. Haftayı bekledim. Pazartesi günü özele gidicem cihazı iyi diye. 15+5 oldum
Anladım inşallah iyi olursunuz bu süreçte enfeksiyonunuz çıkmazBenim tek şikayetim sirkeli idrar hissi başka bir sikayetim yok ağrı yanma vs yok şükür.Randevuma daha 10 gün var açıkçası acile falan gitmek istemiyorum ama bakalim
Erkek gibi sanki canimBelli degil cnm 15 +1 haftam doktor söylemedi 10 gün sonra gel 4 lu tarama yapicam o zaman söylerim dedi devlet hastahanesinde ultrasyon görüntüsü vermedi fotoğraf çektim
Bazi isimleri desteklemiyorDenedim şimdi ama bir şey çıkmıyor anlamadım ben mi yapamadım
Akil fikir puani falan varDenedim burcum kova cikti
Çocuğun ebced burcunu mu hesaplıyor kız da balık , erkek de kova çıktıBazi isimleri desteklemiyor
Yeğenimin adı 2.5yasinda öyle tatlı akıllı ki maşallah miniminnos bir hanimefendi ilayİsim olarak İlay düşünüyoruz nasıl sizce kizlar
Şükret o havaya buralar 48 dereceKızlar yemek yapma motivasyonunuzu nerden buluyorsunuz?istanbuldayım an itibariyle 38 derece.
Buz gibi havaları, kalın pijamaları battaniyeleri o kadar çok özledim ki anlatamam
Bu sıcaklar ne zaman bitiyordu ağustos sonumu
Ahaha oyle birsey karisik ama daha cok akil fikir puani onemliymisÇocuğun ebced burcunu mu hesaplıyor kız da balık , erkek de kova çıktı
Oglan dedi de pipiyi gordum demedikten sonra inanmam sahsen ben:)))kızlar dun kontrolum vardı :)) oglumuzun bacakları kolları elleri cok guzel olusmus gelisiyor falan dedi... aaaa erkek mi dedim bilmiyor muydun dedi.malum olacak zaar:) amayıne de 20. haftada ne soylersem o olsun sımdıden hazırlık falan yapa dedı:)) bı oglum daha olacak nasipse:)) yanılmadıysa
gormus gorunuyor dedıOglan dedi de pipiyi gordum demedikten sonra inanmam sahsen ben:)))
Dank diye soylenir mi yahugormus gorunuyor dedıoof off ben belkı supiz olsun ıstedım yahu
hı hı devlet hastanesı ay dur atıcam :Dank diye soylenir mi yahu
Foto verdi mi
Bak bakim görünüyor mu bişey:)))Dank diye soylenir mi yahu
Foto verdi mi
Yuzustu duruyor ayol nasil gordu hayretBak bakim görünüyor mu bişey:)))
takla atıyordu coccuk bana verdıgı poz bu :))Yuzustu duruyor ayol nasil gordu hayret
Ay bana da pat diye erkek bebek demistigormus gorunuyor dedıoof off ben belkı supiz olsun ıstedım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?