Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    62
Erkek isminde ates poyraz ruzgar'lar falan cok yaramaz oluyomus
Kiz isimlerinde su sira alya arya mira mina lina falan cok var ya ben oyle seyler istemiyorum o yuzden secmek cok zor
Ya şaka yaptigini söyle lütfen isme göre çocuğun karakteri mi belli olurmuş? Bunlara inanma
Tanidigim bir poyraz var bu arada melek gibi cocuk..

Ben kulağa hoş gelen söylenmesi kolay olan isimleri seviyorum birde anlamı güzel olsun

12+1 de ikili testte öğrendik 2 gün önce bizde erkekmiş. Doktor alışverişe hemen başlamayın 18.haftada detaylı ultrasonda net cevap veririz dedi. Cinsiyetini öğrenen anneler nasıl belirtiler yaşıyorsunuz. Kendime nazar değdirmeyim de benim uyku ve yorgunluk dışında pek bişeyim yok. Ara ara mide bulantısı ve baş ağrısı oluyor sadece. Benim gibi olan var mı aranızda

Her hamilelik farklı tam zıt olanlarda bile cinsiyet aynı olabiliyor ilgisi yok muhtemelen ama benim 13. Haftaya kadar bulantı iştahsızlık her şeyden tiksinme kilo kaybı koku hassasiyeti sadece tuzlu ekşi yeme tatlıdan nefret sık idrara çıkma tüylenmede artış ilk 2 ay sivilcelenme sonrasında ciltte parlama aşırı sakin bir ruh hali rahat uyuyamama sonuç erkek

Geçerli değilmiş benim su azlığı düzelmiş bu arada dün kontrole gittim bol su tüketin
Canım suya ilave olarak havuç tüketimi de çok etkiliyormuş suyu fazlalaştırmak için öyle duydum.
Valla ben 12+6'yım canım ama mide bulantısı baş ağrısı iştahsızlık vs hiç olmadı. Kimilerinin tabiriyle prenses gebelik geçiriyorum allaha şükür aksi olsaydı çalışırken çok zor olurdu. Bu saatten sonra da birşey olmaz herhalde. Cinsiyet de erkek bu arada :)

Benim tanidigim poyraz ruzgar doruk falan hep haylaz
Mesela bi cocuga neden tayfun ismi konur yani dogal afet ismi tabi tercih meselesi
Mesela ateş ismi havali geliyor kulaga ama aslinda pek de guzel degil anlam olarak
Ben isimle insanin enerji uyumuna inaniyorum sahsen ya
Cocugumun adini da hem anlam olarak hem de numerolojiye bakarak koydum akil sayisi vs vs inanmayan var inanan var ben enerjiye inaniyorum sahsen

Tam anlamıyla gebelik belirtilerinin hepsini yaşamışsın canım. Allah kolaylık versin dediğin gibidir. Merak ettim bende

Ayy ne güzel. Evet birde bunlar olsaydı çalışmak zor olurdu. Bende çalışıyorum kusma, mide bulantıları vs. olmasa bile günlük koşuşturmaya yetişemiyorum sürekli yorgun hissetme var. Buna da şükür tabi

Ay evet evet bir de şok sıkıntılı hava merdiven inip çıkacağım zaman on kere düşünüyorum insem mi gerçekten inmem şart mı falan ahahah. Reesmen enerjim yok hiçbir şeyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…