Oğlumun adı sakin güya ama 3.5 yaşında düz duvara tırmanıyorErkek isminde ates poyraz ruzgar'lar falan cok yaramaz oluyomus
Kiz isimlerinde su sira alya arya mira mina lina falan cok var ya ben oyle seyler istemiyorum o yuzden secmek cok zor
Geçerli değilmişYok aslında tam tersi 98 kg ile hamile kaldım
Evet erkekBebeğiniz erkekmi
5 Mayısta evlendik o gün kalmışım. 13. hafta içindeyim. 12+5 bebişim. Sağolun allah bekleyen herkese nasip etsin.Kac haftalik bebeginizz ay ne guzel hemen hamile kalmissiniz
Kiz sankiKızlar bizde doktordan gekdik şimdi benim bebitomunda cinsiyetine bakar mısınız?
Ya şaka yaptigini söyle lütfenErkek isminde ates poyraz ruzgar'lar falan cok yaramaz oluyomus
Kiz isimlerinde su sira alya arya mira mina lina falan cok var ya ben oyle seyler istemiyorum o yuzden secmek cok zor
MaşallahKızlar bizde doktordan gekdik şimdi benim bebitomunda cinsiyetine bakar mısınız?
Demedi canım ya zorladım ama görsem niye söylemeyim dedi. Bugün ikili tarama için gitmiştik 5 ağustos’ta muayenem var yine o zaman söyler artık umarım. Sen nuba göre baktın değil mi?Kiz sanki
Doktor birsey demedi mi
Teşekkürler içinden erkek mi geçti canım?MaşallahErkek mi acaba
Her hamilelik farklı tam zıt olanlarda bile cinsiyet aynı olabiliyor12+1 de ikili testte öğrendik 2 gün önce bizde erkekmiş. Doktor alışverişe hemen başlamayın 18.haftada detaylı ultrasonda net cevap veririz dedi. Cinsiyetini öğrenen anneler nasıl belirtiler yaşıyorsunuz. Kendime nazar değdirmeyim de benim uyku ve yorgunluk dışında pek bişeyim yok. Ara ara mide bulantısı ve baş ağrısı oluyor sadece. Benim gibi olan var mı aranızda
Ay benimkine benzettim nub kısmınıTeşekkürler içinden erkek mi geçti canım?
Canım suya ilave olarak havuç tüketimi de çok etkiliyormuş suyu fazlalaştırmak için öyle duydum.Geçerli değilmişbenim su azlığı düzelmiş bu arada dün kontrole gittim bol su tüketin
Valla ben 12+6'yım canım ama mide bulantısı baş ağrısı iştahsızlık vs hiç olmadı. Kimilerinin tabiriyle prenses gebelik geçiriyorum allaha şükür aksi olsaydı çalışırken çok zor olurdu. Bu saatten sonra da birşey olmaz herhalde. Cinsiyet de erkek bu arada :)12+1 de ikili testte öğrendik 2 gün önce bizde erkekmiş. Doktor alışverişe hemen başlamayın 18.haftada detaylı ultrasonda net cevap veririz dedi. Cinsiyetini öğrenen anneler nasıl belirtiler yaşıyorsunuz. Kendime nazar değdirmeyim de benim uyku ve yorgunluk dışında pek bişeyim yok. Ara ara mide bulantısı ve baş ağrısı oluyor sadece. Benim gibi olan var mı aranızda
Benim tanidigim poyraz ruzgar doruk falan hep haylazYa şaka yaptigini söyle lütfenisme göre çocuğun karakteri mi belli olurmuş? Bunlara inanma
Tanidigim bir poyraz var bu arada melek gibi cocuk..
Ben kulağa hoş gelen söylenmesi kolay olan isimleri seviyorum birde anlamı güzel olsun
Evet nubu duz gibi geldi bana canimDemedi canım ya zorladım ama görsem niye söylemeyim dedi. Bugün ikili tarama için gitmiştik 5 ağustos’ta muayenem var yine o zaman söyler artık umarım. Sen nuba göre baktın değil mi?
Tam anlamıyla gebelik belirtilerinin hepsini yaşamışsın canım. Allah kolaylık versinHer hamilelik farklı tam zıt olanlarda bile cinsiyet aynı olabiliyorilgisi yok muhtemelen ama benim 13. Haftaya kadar bulantı iştahsızlık her şeyden tiksinme kilo kaybı koku hassasiyeti sadece tuzlu ekşi yeme tatlıdan nefret sık idrara çıkma tüylenmede artış ilk 2 ay sivilcelenme sonrasında ciltte parlama aşırı sakin bir ruh hali rahat uyuyamama sonuç erkek
Ayy ne güzel. Evet birde bunlar olsaydı çalışmak zor olurdu. Bende çalışıyorum kusma, mide bulantıları vs. olmasa bile günlük koşuşturmaya yetişemiyorum sürekli yorgun hissetme var. Buna da şükür tabiCanım suya ilave olarak havuç tüketimi de çok etkiliyormuş suyu fazlalaştırmak için öyle duydum.
Valla ben 12+6'yım canım ama mide bulantısı baş ağrısı iştahsızlık vs hiç olmadı. Kimilerinin tabiriyle prenses gebelik geçiriyorum allaha şükür aksi olsaydı çalışırken çok zor olurdu. Bu saatten sonra da birşey olmaz herhalde. Cinsiyet de erkek bu arada :)
Ay evet evet bir de şok sıkıntılı hava merdiven inip çıkacağım zaman on kere düşünüyorum insem mi gerçekten inmem şart mı falan ahahah. Reesmen enerjim yok hiçbir şeyeeAyy ne güzel. Evet birde bunlar olsaydı çalışmak zor olurdu. Bende çalışıyorum kusma, mide bulantıları vs. olmasa bile günlük koşuşturmaya yetişemiyorum sürekli yorgun hissetme var. Buna da şükür tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?