Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    62
Ben de devlete gidiyorum tam 15+3te öğrendim biliyo musunuz ama bebiş 3 gün önden gidiyordu usgde 15+6ydı yani. Bi de erkek belki ondan da olabilir belki sizin kızdır
Ay bende saglikli olsun da er gec ogrenirim dedim artik ne yapayim ama benimki hic bakmadan boyle bi cevap verdi yani gormeye calisip gorememek degildi

15+3 olmasina ragmen doktor cinsiyet soylemedi cidden devlet hastanesi teroru... Ogrenemeyen bi ben kaldim heralde. Daha bakmadan bidahaki ay soylerim cihazlarimiz eski oldugu icin dedi
Kız dur bende varım cinsiyet için daha gitmedim, garanti olsun diye 16. Haftayı bekledim. Pazartesi günü özele gidicem cihazı iyi diye. 15+5 oldum

Benim hep vardı ama bu kadar değildi lazer gidemediğim için jiletle alıyorum ertesi gün tekrar çıkıyor illallah ettim
Benim sarı tüylerim vardı ama siyahlar çoğaldı lazer gitmiştim çok az tüy vardı ama şimdi alıyorum sonraki günler daha da çoğalıyor insallh doğumdan sonra geçer ayrıca tatlıyı seven ben tiksindim tuzlu ve acı yiyecekler istiyorum değişik duygular yasiyorum

Teşekkür ederim o gün içinde hemen acile gittim böbrek ağrısı pek beklemeye gelmiyor sizin ağrınız yoktur umarım böbreklerinizde
Benim tek şikayetim sirkeli idrar hissi başka bir sikayetim yok ağrı yanma vs yok şükür.Randevuma daha 10 gün var açıkçası acile falan gitmek istemiyorum ama bakalim

Evet benim de aynısı oldu sinir bozucu inşallah geçer yaa bende tatlıyı çok sever sürekli yapardım ilk 2 ay tiksindim yemedim ama sonraki aylarda canım istemeye başladı şimdi ekşi tursu çok yiyorum ama tatlı da canım çekiyor arada. Benim ki ortaya karışık

Çok tatlı isim ama herkes İlay koyuyor ya bu ara. Bi isim instagramda popülerleşince maşallah koymayan kalmıyor
Bende çok fazla koyan yok diye biliyordum aslında daha çok Arya Alya Asya Mira Vera Pera Sare Duru Doğa İnci hep bu isimleri duydum ama bilemiyorum daha zaman var belki buluruz başka isim

Üzülme birsey olmaz İnşaAllah.
Bende 6.Haftadan 11 e kadar prizin içtim kimi zaman bir kimi zaman iki bazen dramimine aldım. Derken şuan ilaçsız idare etmeye çalışıyorum. Üstelik evde iki tane dha çocuk var. İkizlere hamileyim.
Bana da dua edin lütfen okuyan herkesten ricamdır

13.Haftada cinsiyet öğrenen varmı İkizler.
Kızlarım i 14 de öğrendim yarın gideceğim tam 13 oluyorum heyecanlıyım
Dua edin sağlıklı, hayırlı Salih oğullarım olsun
Bir kız bir oğlan da olabilir.
Kızlarım var oğlum da olsa güzel olur ama hersey den önce sağlıklı ve hayırlı kendi ayakları üzerinde duran mutlu bireyler olması için duam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…