Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
Bebek değil canım plesanta aşağıda. O yüzden riskli. Ben yarın başka bir hastaneye randevu aldım farklı bir doktor daha görsün istedim bakalım o ne diyecek

Yanlışlıkla hamile kalırım diye çok korkuyorum Erkek kız belirti farkı varmıydı?
İlk erkekle ikincinin arası bazi farklar vardı mide bulantısı olmuştu ikinci kızdır herhalde diyodum ama hiç alakası yokmus gene erkekmis
sonra bu kızda sivilcelendim saçlarim asiri dokuldu bide çok halsiz ve uykum cok oldu ilk zamanlar bunlarla alakası olduğunu pek dusunmuyodm,
Diğer oğullarmda saçlarım doğumdan sonra dökülüyordu

Günaydın herkese bizde bebekten önce ev taşımaya karar verdik daha büyük bir eve geçiyoruz. Bu sene düğün hamilelik ev değişikliği falan derken bayağı yorucu geçiyor.
Kolay gelsinn bebişle zor oluyor şimdiden halletmek çok mantıklı

Benimde yarın kontrolüm var kızlar 19+0 olcam detaylıyı konuşcaz ona göre randevu alcam bu ay grip idrar yolu enfeksiyonu bir sürü sıkıntı yaşadım bakalım oğluşum iyidir inşallah. Bir de size sormak istediğim başka şey var antibiyotik kullanınca muhtemelen mantar enfeksiyonu oldum bazı antibiyotikler yapıyor bunu ama doğal ne yapabilirim bir ilaç daha kullanmak istemiyorum

Benimde yarın kontrolüm var kızlar 19+0 olcam detaylıyı konuşcaz ona göre randevu alcam bu ay grip idrar yolu enfeksiyonu bir sürü sıkıntı yaşadım bakalım oğluşum iyidir inşallah. Bir de size sormak istediğim başka şey var antibiyotik kullanınca muhtemelen mantar enfeksiyonu oldum bazı antibiyotikler yapıyor bunu ama doğal ne yapabilirim bir ilaç daha kullanmak istemiyorum

Yaaa bilemedim her dönem farklı stresler mi yaratıyoruz kendimize sen kaç haftalıksın
Bende 16 haftalığım plasentam arkada olduğu İcin erken hısetım siz yuruyunce böyle karnınıza ağrı falan girmiyor mu yada böyle olmadık yerlerde kucuk kucuk ağrılar hısetmıyor musunuz yada kıpırtılar

Kızlar benim kafama takılan bir şey var. Göğüslerim zaten fazla büyüdü ve kaşınıyor ama geçen acımaya başladı bi baktım iki göğsümünde altında kahverengi uca doğru çizgiler oluşmuş kırmızımsı morumsu. Sizde de oldu mu doktora mı gitsem bilmiyorum

Çatlak onlar. Kaşıma hiç kaşındıkça yağ sür badger marka öneririm

Sol tarafa yatınca mesela ağrı hissediyorum sertleşiyor arada ağrıyor küçük küçük dediğiniz gibi ama hareket denilince kelebek kanadı şeysi falan geliyor aklıma

Kaçıncı haftasın canım ben hissetmiyorum yaaaa şimdi de bunu kafama takıyorum 18. Haftaya yeni girdim bende
Ben de 17+5 teyim. Bu ikinci gebeliğim olmasına rağmen hala hissetmiyorum. Ben de çok kafama takıyorum bugün kontrolümüz var, inşallah herşey yolundadır ve yine inşallah cinsiyeti görebiliriz

Ben de 17+5 teyim. Bu ikinci gebeliğim olmasına rağmen hala hissetmiyorum. Ben de çok kafama takıyorum bugün kontrolümüz var, inşallah herşey yolundadır ve yine inşallah cinsiyeti görebiliriz
İnşallah canım bizeede haber et içimiz rahatlasın aaaa görürsün baya haftası iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…