Bebek değil canım plesanta aşağıda. O yüzden riskli. Ben yarın başka bir hastaneye randevu aldım farklı bir doktor daha görsün istedim bakalım o ne diyecekKaçıncı haftadasın canım bir risk mi gördü de yasakladı acaba. Bide dönüp dönmemesine bakmak için çok erken değil mi daha ya. Ben geöen 14. Haftada gittiğinde baş aşağıydı iki gün sonra baksak farklı olacak dedi mesela
Bana doktorım 12 kg a kadar ağırlık serbest demiştii
Benim 11 de netleşmişti canım o yüzden ben ufak ufak kıyafet biberon müslin tarzı başladım
Bunu çok kafama taktım anksiyete yaptım hatta…Doktora danıştım.hissetmemek normalmiş üzülmeKaçıncı haftasın canım ben hissetmiyorum yaaaa şimdi de bunu kafama takıyorum 18. Haftaya yeni girdim bende
Yaşim şuan 29, bn sezeryende baglaticam bağlarız dedi eş imzasıyla olmuyor muCeylin yaşin kac? 35ten once tupleri baglamiyorlar diyorlar ben sezeryanda doktora rica edecektim ama en garantisi spiral mi kizlar bilgisi olan var mi
İlk erkekle ikincinin arası bazi farklar vardı mide bulantısı olmuştu ikinci kızdır herhalde diyodum ama hiç alakası yokmus gene erkekmisYanlışlıkla hamile kalırım diye çok korkuyorumErkek kız belirti farkı varmıydı?
Hayırlı olsun canım sonunda öğrenebildin ve gönlünden geçen olduSonuç bir Ceylin geliyormuş çok şükürelini yüzünü bacaklarını kapatmış ama sonradan hareketlendi gorebildik
Kolay gelsinn bebişle zor oluyor şimdiden halletmek çok mantıklıGünaydın herkese bizde bebekten önce ev taşımaya karar verdik daha büyük bir eve geçiyoruz. Bu sene düğün hamilelik ev değişikliği falan derken bayağı yorucu geçiyor.
Çok gençsin ya bağlatma bence dünyanın bin türlü hali var arkadaşım gibi çift koruma yap spiral artı eş korunmasıYaşim şuan 29, bn sezeryende baglaticam bağlarız dedi eş imzasıyla olmuyor mu
Yaaa bilemedim her dönem farklı stresler mi yaratıyoruz kendimize sen kaç haftalıksınBunu çok kafama taktım anksiyete yaptım hatta…Doktora danıştım.hissetmemek normalmiş üzülme
Bende 16 haftalığım plasentam arkada olduğu İcin erken hısetım siz yuruyunce böyle karnınıza ağrı falan girmiyor mu yada böyle olmadık yerlerde kucuk kucuk ağrılar hısetmıyor musunuz yada kıpırtılarYaaa bilemedim her dönem farklı stresler mi yaratıyoruz kendimize sen kaç haftalıksın
19 ben de yazıyor altımda aynı gibiyizYaaa bilemedim her dönem farklı stresler mi yaratıyoruz kendimize sen kaç haftalıksın
Ay yok daha bidaha kazaya karisirm felan Benim yapışıklık var ameliyatlarim.cok uzun sürüyor uyutmuyorlardaÇok gençsin ya bağlatma bence dünyanın bin türlü hali var arkadaşım gibi çift koruma yap spiral artı eş korunması
Sagoll canimm Çok şükürHayırlı olsun canım sonunda öğrenebildin ve gönlünden geçen oldu
Çatlak onlar. Kaşıma hiç kaşındıkça yağ sür badger marka öneririmKızlar benim kafama takılan bir şey var. Göğüslerim zaten fazla büyüdü ve kaşınıyor ama geçen acımaya başladı bi baktım iki göğsümünde altında kahverengi uca doğru çizgiler oluşmuş kırmızımsı morumsu. Sizde de oldu mu doktora mı gitsem bilmiyorum
Sol tarafa yatınca mesela ağrı hissediyorum sertleşiyor arada ağrıyor küçük küçük dediğiniz gibi ama hareket denilince kelebek kanadı şeysi falan geliyor aklımaBende 16 haftalığım plasentam arkada olduğu İcin erken hısetım siz yuruyunce böyle karnınıza ağrı falan girmiyor mu yada böyle olmadık yerlerde kucuk kucuk ağrılar hısetmıyor musunuz yada kıpırtılar
Ben de 17+5 teyim. Bu ikinci gebeliğim olmasına rağmen hala hissetmiyorum. Ben de çok kafama takıyorum bugün kontrolümüz var, inşallah herşey yolundadır ve yine inşallah cinsiyeti görebilirizKaçıncı haftasın canım ben hissetmiyorum yaaaa şimdi de bunu kafama takıyorum 18. Haftaya yeni girdim bende
Eveeet bekleyelim bakalım arkadaşlarım hep 21. Haftada hissetmiş19 ben de yazıyor altımda aynı gibiyiz
İnşallah canım bizeede haber et içimiz rahatlasınBen de 17+5 teyim. Bu ikinci gebeliğim olmasına rağmen hala hissetmiyorum. Ben de çok kafama takıyorum bugün kontrolümüz var, inşallah herşey yolundadır ve yine inşallah cinsiyeti görebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?