Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Çok çok haklısınız inşallah bebişiniz size bütün kolaylıkları beraberinde getirir

Ay bende pkos var kilolu hamiş kaldım 91 kiloyum diyetisyene gidiyorum ilk 4 ay veririz sonra alırız hamile kaldığınız kiloyla doğum olur dedi fakat ben bu yemeyle gidersem bu çok zor
Ben kizima 82 kiloda hamile kaldim 110 kiloda doğurdum normal oldu cok şükür suan 73 düştüm tekrar hamileyim kilo alinir verilir kilonuza üzülmeyin sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi insallah boyumda 155 bu arada kizim 4 kilo doğdu çıkaramazsin dediler çıkardım cok şükür

Ay maşallah ya nasıl çıktı gerçekten , evet yüksek kiloya normal doğum yapamazsın diyorlar ama yaparız inşallah dimi sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi olur inşallah

Ay maşallah ya nasıl çıktı gerçekten , evet yüksek kiloya normal doğum yapamazsın diyorlar ama yaparız inşallah dimi sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi olur inşallah
Olur olur ben son hafta yer felan cok sildim ahudu cayi ictim 40 +3 le doğurdum son ana kadar kanimiza baktilar kiloluyuz die seker varmi die cok şükür ikimizde de seker yoktu kizim 4 kilo doğdu ama nazara geldi valla çırpı gibi kaldı kilo alımı cok yavas burda nazar olacağını sanmiyorum ama yakin cevreden iyi niyetlinin bile nazari degiyor

Evet canım ya nazar çok kötü.Ben bu hamileliğimi sırf o yüzden sakliyorum.Siz naptınız soylyen oldumu yeri gelmişken sorayım herkeseee

Çok sevindim tekrar gitmen iyi olmuş sesli kalp atışı icin ne zaman gelmeni söyledi?

Teşekkür ederim ben de rahatladım gidince 26sında gel dedi biz doğru yoldaymışız tarih konusunda
evet de ben 26sına bulamadım 27 buldum o fazladan bir gün bile benim cok sinirimi bozuyor o yüzden bende günde 5 kere falan Mhrs uygulamasina giriyorum bir gün oncesine yer boşalir da alirim diye bide bu cikti başima… neyse kalp atışını da duyalım hayirlisi ile ve derinden güzel bir oh cekelim

benim de iştah çok açık maalesef… aynı şekilde sporu da bıraktırdı bir süreliğine yandık böyle giderse valla ağzıma bir şey atma isteği var sürekli djfjjf
Benim de oyle yiyorum valla ekmek ve seker harici hamilelikte iyi saglikli olan herseyi

Evet canım ya nazar çok kötü.Ben bu hamileliğimi sırf o yüzden sakliyorum.Siz naptınız soylyen oldumu yeri gelmişken sorayım herkeseee
Sevdiğim arkadaşlarıma ve gorumceme söyledik aileden baska kimsenin haberi yok daha misafirlik vs olursa söylerim die düşünüyorum 3 ay gecene kadar

Sen hangi hastaneye gideceksin, ben ümraniyeden almıştım 26sı için özele gitme ihtimalim yüksek son ana kadar düşünücem eğer iptal edersem sen hızlıca al istersen haber veririm iptal etmeden
Bir de akşam 20.00de bak randevularını iptal edenlerinki açığa çıkıyor

Ben söyledim çoğu kişiye bilmeyenler de çok tabi ama aileler biliyo birkaç yakın akraba biliyo birkaç arkadaş biliyo yani bilmesi gerekenler biliyo aslında

Paketli urunler de yulafli diabetik sekersiz yada ilace sekersiz yemeye calis canim

Ben daha soylemedim kimseye esimden baska. Kalp atisini gorelim ondan sonra dusunecegim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…