- 18 Mayıs 2025
- 112
- 69
- 13
- 29
İnşallah hiç olmazBenim ilk gebelikle 5 den sonra başlamıştı şimdi 7 ye doğru gidiyorum hiç bişey yok bende
Çok çok haklısınız inşallah bebişiniz size bütün kolaylıkları beraberinde getirirGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimkızım için yıllarca uğraştık tedaviyle oldu zaten bende o zor süreçlerden geçtim. Bu nedenle doğal olacağına ihtimal vermemiştim. Eşim de allahtan bir hediye olduğunu düşünüyor ama ben zorlanacağımdan korktuğum için şimdi istemiyordum.
Bende cok fazla var bas donmesi mide bulantisi uyutmuyor bileKızlar mide bulantınız başladı mı yoksa daha zamanı var mı? Bu konulara çok uzaktık şimdi sizle birlikte öğreniyorum her şeyi
Ben kizima 82 kiloda hamile kaldim 110 kiloda doğurdum normal oldu cok şükür suan 73 düştüm tekrar hamileyimAy bende pkos var kilolu hamiş kaldım 91 kiloyum diyetisyene gidiyorum ilk 4 ay veririz sonra alırız hamile kaldığınız kiloyla doğum olur dedi fakat ben bu yemeyle gidersem bu çok zor
Ay maşallah ya nasıl çıktı gerçekten ,Ben kizima 82 kiloda hamile kaldim 110 kiloda doğurdum normal oldu cok şükür suan 73 düştüm tekrar hamileyimkilo alinir verilir kilonuza üzülmeyin sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi insallah boyumda 155 bu arada kizim 4 kilo doğdu çıkaramazsin dediler çıkardım cok şükür
Olur olur ben son hafta yer felan cok sildim ahudu cayi ictim 40 +3 le doğurdum son ana kadar kanimiza baktilar kiloluyuz die seker varmi die cok şükür ikimizde de seker yoktu kizim 4 kilo doğdu ama nazara geldi valla çırpı gibi kaldı kilo alımı cok yavas burda nazar olacağını sanmiyorum ama yakin cevreden iyi niyetlinin bile nazari degiyorAy maşallah ya nasıl çıktı gerçekten ,evet yüksek kiloya normal doğum yapamazsın diyorlar ama yaparız inşallah dimi sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi olur inşallah
Evet canım ya nazar çok kötü.Ben bu hamileliğimi sırf o yüzden sakliyorum.Siz naptınız soylyen oldumu yeri gelmişken sorayım herkeseeeOlur olur ben son hafta yer felan cok sildim ahudu cayi ictim 40 +3 le doğurdum son ana kadar kanimiza baktilar kiloluyuz die seker varmi die cok şükür ikimizde de seker yoktu kizim 4 kilo doğdu ama nazara geldi valla çırpı gibi kaldı kilo alımı cok yavas burda nazar olacağını sanmiyorum ama yakin cevreden iyi niyetlinin bile nazari degiyor
Çok sevindim tekrar gitmen iyi olmuşKızlar ben dün devlete gitmiştim ultrasonla kese görmüştü ama içini görememişti, bugün de özele gittim meraktan bu arada 5+6dayım, özeldeki doktor ultrasonla baktı keseyi gördü içini de gördü kalp atışı da varmış gösterdi bizesadece erken diye dinleyemedik, haftamla da uyumluymuş şuanlık bi sıkıntı yok Allah size de tez zamanda görmek duymak nasip etsin inşallah buradaki herkes sağlıklı gebelik geçiriyodur dualarım sizinle kızlar
Teşekkür ederim ben de rahatladım gidinceÇok sevindim tekrar gitmen iyi olmuşsesli kalp atışı icin ne zaman gelmeni söyledi?
Bu beta kac +kac ta olculdu canim?Merhaba benim beta hcg 4557. Sat 10 Nisan. Bence yüksek inşallah ikiz değildir ya.
Teşekkür ederim ben de rahatladım gidince26sında gel dedi biz doğru yoldaymışız tarih konusunda
Benim de oyle yiyorum valla ekmek ve seker harici hamilelikte iyi saglikli olan herseyibenim de iştah çok açık maalesef… aynı şekilde sporu da bıraktırdı bir süreliğine yandık böyle giderse valla ağzıma bir şey atma isteği var sürekli djfjjf
Sevdiğim arkadaşlarıma ve gorumceme söyledik aileden baska kimsenin haberi yok dahaEvet canım ya nazar çok kötü.Ben bu hamileliğimi sırf o yüzden sakliyorum.Siz naptınız soylyen oldumu yeri gelmişken sorayım herkeseee
Ben daha bekliyicem kötü bı tecrübem olduğu için daha anama bile söylemedimSevdiğim arkadaşlarıma ve gorumceme söyledik aileden baska kimsenin haberi yok dahamisafirlik vs olursa söylerim die düşünüyorum 3 ay gecene kadar
Ben kac aydir ekmek yemiyordum sabahlari bir iki dilim tam buğday ekmeği yiyorum artık karbonhidrat dengemi koruyorum aksam hafif geciriyorumBenim de oyle yiyorum valla ekmek ve seker harici hamilelikte iyi saglikli olan herseyi
Sen hangi hastaneye gideceksin, ben ümraniyeden almıştım 26sı için özele gitme ihtimalim yüksek son ana kadar düşünücem eğer iptal edersem sen hızlıca al istersen haber veririm iptal etmedenevet de ben 26sına bulamadım 27 buldum o fazladan bir gün bile benim cok sinirimi bozuyor o yüzden bende günde 5 kere falan Mhrs uygulamasina giriyorum bir gün oncesine yer boşalir da alirim diye bide bu cikti başima… neyse kalp atışını da duyalım hayirlisi ile ve derinden güzel bir oh cekelim
Ben söyledim çoğu kişiyeEvet canım ya nazar çok kötü.Ben bu hamileliğimi sırf o yüzden sakliyorum.Siz naptınız soylyen oldumu yeri gelmişken sorayım herkeseee
Paketli urunler de yulafli diabetik sekersiz yada ilace sekersiz yemeye calis canimBenim de iştahım çok açık ve maşesef ben yararlı şeyler de değil paketli ürünler yiyorum kek bisküvi çikolata pastayani iştahım açık meyve ye kuruyemiş ye onları içim almıyor direkt bu tarz şeyleri yiyorum vicdanım da açıyor ama elimde değil
Ben daha soylemedim kimseye esimden baska. Kalp atisini gorelim ondan sonra dusunecegim :))))Evet canım ya nazar çok kötü.Ben bu hamileliğimi sırf o yüzden sakliyorum.Siz naptınız soylyen oldumu yeri gelmişken sorayım herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?