Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kız milletin midesi bulanır benim resmen midem delindi içinde Mariana çukuru açıldı kendimi durduramiyorum sıfır mide bulantısı ay napcam ben yalnız değilim dimi
Beeeennn.zaten kilolu hamile kaldım.5 haftaligim doymak bilmiyorum resmen.hamilr kalmadan önce asla bu kadar yemiyirdum.midem kaziniyor sürekli

Hamileliğin nasıl geçti canım.bende 5 haftaligim 75 kiloyum nefesim daralıyor arada.sende de oluyormuydu

Kızlarrrr sat16 Nisan yarına doktor randevum var. Benimle benzer tarih olup doktora giden var mı bebişinizi gördünüz müüüüüü

Maalesef bende bilmiyorum. Sonlandırmayı bile düşündüm ama yapamam tabi.
Benim de 9 yaşında ve 3,5 yaşında iki oğlum var. ve 4 tane de kaybım var. Son kaybimi Eylül ayında yaşadım. 4 aydır adet düzensizliği yaşıyordum doktora gittiğimde artık yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını menopoza girme döneminde olduğumu söyledi. Ben de artık çocuk düşünmediğimi iletmiştim kendisine. Kilo fazlalığım olduğu için menopoz öncesi kilo kontrolünü sağlamak açısından diyetisyene başlamistim. Spor diyet derken her şey yolunda gidiyordu. Nisan ayında hastalanmam gerekirken yine hastalanmadım çok da üstünde durmadım. Sağlık ocağına kan testi vermeye gittiğimde doktorumu ilettim o da Beta bakalım eğer yoksa tarsulal hap yazarız dedi. Sürpriz ben hamileymişim o kadar şaşırdım ne yapacağımı bilemedim ki ama nasip böyleymiş umarım hepimiz için her şey yolunda gider

Selam kızlar bugün kalp atışını duymaya gittik daha yeni olusmus 1 hafta geri doktor son adet tarıhle alakası yok bana güven dedi çok az gelıyor kalp atışı dedim daha yeni birsey olmaz dedi haftaya sağlık ocağında kan ver dedi hayırlısı ıle devam eder insallh hepımizin

kızlar sizinde uyku düzeniniz değişti mi ya sabahın köründe uyanıyorum geç yatmama rağmen üstelik daha 4+3üm
Ahh yalnız değilmişim inanılmaz kötü ya gecenin köründe yatıyorum sabahın köründe kalkıyorum hiç sevmiyorum erken kalkmayı bende zorluyor bu durum ya. 5+2 yım bende ama daha gitmedim doktora siz gibi yarin bir kan vereceğim duruma göre randevu alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…