- 17 Aralık 2024
- 60
- 57
- 3
- 28
Tamam o zaman canım inşallah bulursunCanım ben Kartal Lutfi Kirdara gidicem, sonuna kadar insallah orda takip edilmek istiyorum… aa akşam da bakayım o zaman bulabilirim sagol
Beeeennn.zaten kilolu hamile kaldım.5 haftaligim doymak bilmiyorum resmen.hamilr kalmadan önce asla bu kadar yemiyirdum.midem kaziniyor sürekliKız milletin midesi bulanır benim resmen midem delindi içinde Mariana çukuru açıldı kendimi durduramiyorum sıfır mide bulantısıay napcam ben yalnız değilim dimi
Hamileliğin nasıl geçti canım.bende 5 haftaligim 75 kiloyum nefesim daralıyor arada.sende de oluyormuyduBen kizima 82 kiloda hamile kaldim 110 kiloda doğurdum normal oldu cok şükür suan 73 düştüm tekrar hamileyimkilo alinir verilir kilonuza üzülmeyin sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi insallah boyumda 155 bu arada kizim 4 kilo doğdu çıkaramazsin dediler çıkardım cok şükür
ayy çok heyecanlı ben cuma gününe randevu aldım güzel haberlerini bekliyoruzKızlarrrr sat16 Nisan yarına doktor randevum var. Benimle benzer tarih olup doktora giden var mı bebişinizi gördünüz müüüüüü
Benimde 15 nisan, keseyi dün gördükKızlarrrr sat16 Nisan yarına doktor randevum var. Benimle benzer tarih olup doktora giden var mı bebişinizi gördünüz müüüüüü
Yaaa bende görürüm inşallah yarın. Bebişi görmek için ne zamana randevu verdiBenimde 15 nisan, keseyi dün gördük
İnşallah canımm bebişlerimizi görmek için beklemesi çok zor değil mi yaaayy çok heyecanlı ben cuma gününe randevu aldım güzel haberlerini bekliyoruz
normalmiş hatta daha ilerli haftalarda da oluyomuş bende de var bazen korkutuyor beni kanamam mı var acaba diyeKızlar 5-6 haftalarda şeffaf akıntı normal mi
31 mayıs :)Yaaa bende görürüm inşallah yarın. Bebişi görmek için ne zamana randevu verdi
Ya dimi sürekli kontrol ediyorumnormalmiş hatta daha ilerli haftalarda da oluyomuş bende de var bazen korkutuyor beni kanamam mı var acaba diye
Aynı ben ama midem de bulanıyor mide yanmam da varBeeeennn.zaten kilolu hamile kaldım.5 haftaligim doymak bilmiyorum resmen.hamilr kalmadan önce asla bu kadar yemiyirdum.midem kaziniyor sürekli
Bende 62 kilo yum nefes darlığı bendede varHamileliğin nasıl geçti canım.bende 5 haftaligim 75 kiloyum nefesim daralıyor arada.sende de oluyormuydu
Ay az önce aynısını dusundum içimde kurt var sanki sürekli kemiriyor beniBeeeennn.zaten kilolu hamile kaldım.5 haftaligim doymak bilmiyorum resmen.hamilr kalmadan önce asla bu kadar yemiyirdum.midem kaziniyor sürekli
Benim de 9 yaşında ve 3,5 yaşında iki oğlum var. ve 4 tane de kaybım var. Son kaybimi Eylül ayında yaşadım. 4 aydır adet düzensizliği yaşıyordum doktora gittiğimde artık yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını menopoza girme döneminde olduğumu söyledi. Ben de artık çocuk düşünmediğimi iletmiştim kendisine. Kilo fazlalığım olduğu için menopoz öncesi kilo kontrolünü sağlamak açısından diyetisyene başlamistim. Spor diyet derken her şey yolunda gidiyordu. Nisan ayında hastalanmam gerekirken yine hastalanmadım çok da üstünde durmadım. Sağlık ocağına kan testi vermeye gittiğimde doktorumu ilettim o da Beta bakalım eğer yoksa tarsulal hap yazarız dedi. Sürpriz ben hamileymişim o kadar şaşırdım ne yapacağımı bilemedim ki ama nasip böyleymiş umarım hepimiz için her şey yolunda giderMaalesef bende bilmiyorum. Sonlandırmayı bile düşündüm ama yapamam tabi.
Yaaa bende görürüm inşallah yarın. Bebişi görmek için ne zamana randevu verdi
çok zorr tüm aklım cuma gününde kıpır kıpırımİnşallah canımm bebişlerimizi görmek için beklemesi çok zor değil mi yaa
Ahh yalnız değilmişim inanılmaz kötü ya gecenin köründe yatıyorum sabahın köründe kalkıyorum hiç sevmiyorum erken kalkmayı bende zorluyor bu durum ya. 5+2 yım bende ama daha gitmedim doktora siz gibi yarin bir kan vereceğim duruma göre randevu alicamkızlar sizinde uyku düzeniniz değişti mi ya sabahın köründe uyanıyorum geç yatmama rağmenüstelik daha 4+3üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?