Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Canım ben Kartal Lutfi Kirdara gidicem, sonuna kadar insallah orda takip edilmek istiyorum… aa akşam da bakayım o zaman bulabilirim sagol

Ben daha soylemedim kimseye esimden baska. Kalp atisini gorelim ondan sonra dusunecegim :))))
Ya bence 3 ayı beklemek çok ideal ama tabii herkesin kendi tercihi.Ben ilkini çok erken söyledim daha kontrole bile gitmemiştim sonra bebeğimi kaybettim.Aci bı tecrübe oldu.Simdi hem hamileliğim keyifli geçiyor hemde biseyden çekinmeden rahatça ilerliyorum şimdilik bakalım

Evet canım ya nazar çok kötü.Ben bu hamileliğimi sırf o yüzden sakliyorum.Siz naptınız soylyen oldumu yeri gelmişken sorayım herkeseee
Ben 10 hafta olmadan soylemem diyordum ama keseyi görür gormez en yakinlarima söyledim aileme arkadaslarima cünkü o kadar heycan verici ki icinde tutamiyorsun galiba sonuçta ilk gebelik benim icin… allah nazarlardan saklasin saglikla kucagimiza alalim hepimizz icin

Amin canım çok iyi anlıyorum seni ama işte bazen de içinde tutasin geliyor sır gibi saklamak istiyorsun ah bu analık çok garip çok

Evet canım ya nazar çok kötü.Ben bu hamileliğimi sırf o yüzden sakliyorum.Siz naptınız soylyen oldumu yeri gelmişken sorayım herkeseee
Ben annem yakın arkadaşım birde ablama söyledim geri kalana söylemedik. İlk hamileliğimde hemen söyledik illa sebep o değildir ama nazar var sağolsun eşimin aile kalabalık annesine desen en olmadık insan bile duyuyor kötü sonla bitti o yüzden bu sefer söylemiyoruz 3 aydan sonra anca

Ben sanirim 10uncu haftada soylerim annelerimize ve babalarimiza.

Kalp atisi hcg kacken goruluyor kizlar?

Kalp atisi duymak icin kullanilan cihazi pek onermiyor doktorlar 3uncu ay oncesi duymayiverin sadece gormeniz yeterli diyorlar ben buna okeyim yani gorsem yeter. Sizce ne zaman gorulur ?

Sali tekrar kan vermeyi dusunuyorum.
30 mayisa kadar nasi beklicem ben yaa randevuyu o zamana verdi doktor 6+5 olacagim o gun. Bugun 5+0 im

Ya kalp atisi goremezsek diye oyle korkuyorum ki feci korkuyorum

Ilk gebeligim..

Bir onceki kimyasali zaten doktorlar gebelikten pek saymiyo

Beta hakkında bilgim yok ben 2 kere dengeli yükselişten sonra vermedim ama 6+1 de kalbi gördük. Benimde dr 4.çü aydan sonra kalbi dinlemek daha doğru dedi sadece izledik bizle Rabbim sizlere de nasip etsin görmeyi ve hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı

Kesinlikle değişti, ben de öyle kaçta yatarsam yatayım sabah 5-6-7 gibi ayaktayım akşam 9da da yatınca bu böyle gece 12de yatınca da
ay inşallah geçicidir hiç sevmiyorum erken uyanmayı bide daha kese ve kalp atışına gitmedim ben. sabahın köründe uyanınca zamanda geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…