ahshshdhd ofKız milletin midesi bulanır benim resmen midem delindi içinde Mariana çukuru açıldı kendimi durduramiyorum sıfır mide bulantısıay napcam ben yalnız değilim dimi
Kesinlikle değilsinKız milletin midesi bulanır benim resmen midem delindi içinde Mariana çukuru açıldı kendimi durduramiyorum sıfır mide bulantısıay napcam ben yalnız değilim dimi
Tebrikler canimmSon adet tarihi 10 Nisan
Beklenen adet tarihi 11 Mayıs
Tahmini doğum tarihi 16 Ocak
Merhabaa :)
Çoook aminay gerçekten ne benzer :) süreçlerimiz çoook güzel mutlu, sağlıklı geçsin
Çok teşekkür ederimm hoşbuldumTebrikler canimmaramiza hosgeldin!!
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimAh nolur üzülmeyin Allahın size en güzel hediyesi 1,5 senedir bunun için uğraşayan biri olarak söylüyorum çok çok şanslısınız eminim birçok kişi sizin yerinizde olabilmek için ne dualar edip ne gözyaşları döküyodur sağlıklaa kucağınıza alın
Merhaba benim beta hcg 4557. Sat 10 Nisan. Bence yüksek inşallah ikiz değildir ya.Merhb kizlar cogul gebelik yasayan varmi yada beta degerini yuksek ogrenenler
Niy3 kiz tek seferde kurtulrsnMerhaba benim beta hcg 4557. Sat 10 Nisan. Bence yüksek inşallah ikiz değildir ya.
benim de iştah çok açık maalesef… aynı şekilde sporu da bıraktırdı bir süreliğine yandık böyle giderse valla ağzıma bir şey atma isteği var sürekli djfjjfKizlar istahi deli gibi acik olan var mi?
Benim istahim son bi haftadir baya acik. Ara ara biseyler yiyesim geliyor. Normalde 2 öğün beslenen spor yapan insandim. Simdi 3 ogun yiyorum haliyle fazla hareket etmiyorum doktor uyardigi icin ve son iki haftada 4 kilo aldim. 2 kilo odem olsa. Daha 6 haftaligim istahim beni korkutuyor ama bebis icin umursamiyorum yiyorum protein ve vitamin agirlikli . Sekerle pek arasi olab bi insan degilim Allahtan.
Benim de iştahım çok açık ve maşesef ben yararlı şeyler de değil paketli ürünler yiyorum kek bisküvi çikolata pastaKizlar istahi deli gibi acik olan var mi?
Benim istahim son bi haftadir baya acik. Ara ara biseyler yiyesim geliyor. Normalde 2 öğün beslenen spor yapan insandim. Simdi 3 ogun yiyorum haliyle fazla hareket etmiyorum doktor uyardigi icin ve son iki haftada 4 kilo aldim. 2 kilo odem olsa. Daha 6 haftaligim istahim beni korkutuyor ama bebis icin umursamiyorum yiyorum protein ve vitamin agirlikli . Sekerle pek arasi olab bi insan degilim Allahtan.
Ya bende oyleyim sağlıksız olan her şeyi canim istiyor ve sıfır mide bulantısı yaşıyorumBenim de iştahım çok açık ve maşesef ben yararlı şeyler de değil paketli ürünler yiyorum kek bisküvi çikolata pastayani iştahım açık meyve ye kuruyemiş ye onları içim almıyor direkt bu tarz şeyleri yiyorum vicdanım da açıyor ama elimde değil
Ya bende oyleyim sağlıksız olan her şeyi canim istiyor ve sıfır mide bulantısı yaşıyorumiyi mi kötü mü bilemedim ya
Ilac kullandınız sandım banada gecen boyle bi cümle kurdu doktorumnilac kullanirken hamile kaldim die onu danisacaktimCanim ben kimyasal gebelik yasadim iki ay oncesinde dusuk yani. Bebek gelismedi dustu turunamadi ilk hcg 16 idi dustugunde ise 7 idi.
Canim ben 100 kilodan 73 dustum suan hamileyim kasimdan beri hergun bisiklete bindim egzersiz yaptim 6 haftalik hamileyim dr danistim 12 haftadan sonra hafif tempoda yürür gibi bisiklete binebilirsin suan sadece haif yürü ev islerin bile yeterli zorlama kendini hissedersin yorulduğunu zaten dedi tekrar kilo almak istemiyorum yürüyüş ve ev isi yapıyorum sakin sakinAcaba hafif tempolu yürüyüş de yasak mı kizlar Dra soran oldu mu aranizda
Hemde ne açık sürekli ağzımda bişey var bu işin sonu ne olur hiç kestiremiyorumKizlar istahi deli gibi acik olan var mi?
Ay bende pkos var kilolu hamiş kaldım 91 kiloyum diyetisyene gidiyorum ilk 4 ay veririz sonra alırız hamile kaldığınız kiloyla doğum olur dedi fakat ben bu yemeyle gidersem bu çok zorCanim ben 100 kilodan 73 dustum suan hamileyim kasimdan beri hergun bisiklete bindim egzersiz yaptim 6 haftalik hamileyim dr danistim 12 haftadan sonra hafif tempoda yürür gibi bisiklete binebilirsin suan sadece haif yürü ev islerin bile yeterli zorlama kendini hissedersin yorulduğunu zaten dedi tekrar kilo almak istemiyorum yürüyüş ve ev isi yapıyorum sakin sakin
Benim ilk gebelikle 5 den sonra başlamıştı şimdi 7 ye doğru gidiyorum hiç bişey yok bendeKızlar mide bulantınız başladı mı yoksa daha zamanı var mı? Bu konulara çok uzaktık şimdi sizle birlikte öğreniyorum her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?