Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kız milletin midesi bulanır benim resmen midem delindi içinde Mariana çukuru açıldı kendimi durduramiyorum sıfır mide bulantısı ay napcam ben yalnız değilim dimi
ahshshdhd of ben de yiyorum valla sadece sabah oluyor bulantı o da tat kaçırmıyor pek keşke dursak

Kizlar istahi deli gibi acik olan var mi?

Benim istahim son bi haftadir baya acik. Ara ara biseyler yiyesim geliyor. Normalde 2 öğün beslenen spor yapan insandim. Simdi 3 ogun yiyorum haliyle fazla hareket etmiyorum doktor uyardigi icin ve son iki haftada 4 kilo aldim. 2 kilo odem olsa. Daha 6 haftaligim istahim beni korkutuyor ama bebis icin umursamiyorum yiyorum protein ve vitamin agirlikli . Sekerle pek arasi olab bi insan degilim Allahtan.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızım için yıllarca uğraştık tedaviyle oldu zaten bende o zor süreçlerden geçtim. Bu nedenle doğal olacağına ihtimal vermemiştim. Eşim de allahtan bir hediye olduğunu düşünüyor ama ben zorlanacağımdan korktuğum için şimdi istemiyordum.

benim de iştah çok açık maalesef… aynı şekilde sporu da bıraktırdı bir süreliğine yandık böyle giderse valla ağzıma bir şey atma isteği var sürekli djfjjf

Benim de iştahım çok açık ve maşesef ben yararlı şeyler de değil paketli ürünler yiyorum kek bisküvi çikolata pasta yani iştahım açık meyve ye kuruyemiş ye onları içim almıyor direkt bu tarz şeyleri yiyorum vicdanım da açıyor ama elimde değil

Ya bende oyleyim sağlıksız olan her şeyi canim istiyor ve sıfır mide bulantısı yaşıyorum iyi mi kötü mü bilemedim ya

Canim ben kimyasal gebelik yasadim iki ay oncesinde dusuk yani. Bebek gelismedi dustu turunamadi ilk hcg 16 idi dustugunde ise 7 idi.
Ilac kullandınız sandım banada gecen boyle bi cümle kurdu doktorumnilac kullanirken hamile kaldim die onu danisacaktim

Acaba hafif tempolu yürüyüş de yasak mı kizlar Dra soran oldu mu aranizda
Canim ben 100 kilodan 73 dustum suan hamileyim kasimdan beri hergun bisiklete bindim egzersiz yaptim 6 haftalik hamileyim dr danistim 12 haftadan sonra hafif tempoda yürür gibi bisiklete binebilirsin suan sadece haif yürü ev islerin bile yeterli zorlama kendini hissedersin yorulduğunu zaten dedi tekrar kilo almak istemiyorum yürüyüş ve ev isi yapıyorum sakin sakin

Kızlar mide bulantınız başladı mı yoksa daha zamanı var mı? Bu konulara çok uzaktık şimdi sizle birlikte öğreniyorum her şeyi

Hemde ne açık sürekli ağzımda bişey var bu işin sonu ne olur hiç kestiremiyorum

Ay bende pkos var kilolu hamiş kaldım 91 kiloyum diyetisyene gidiyorum ilk 4 ay veririz sonra alırız hamile kaldığınız kiloyla doğum olur dedi fakat ben bu yemeyle gidersem bu çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…