- 20 Ocak 2021
- 2.304
- 2.836
- 83
- 27
Maşallah. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizeBen dün 11 saat yolculuk yaptım hiç bir şey de olmadı canım için rahat olsun
tebrik ederim sizi deTebrik ederim :) ben de perşembe günü öğrendim hamile olduğumu henüz kontrole gitmedim ama adet sancısı gibi bir ağrı var kasıklarda hiç geçmeyen ve dediğiniz gibi akıntı devam ediyor.. inşallah her şey yolundadır ilk çocuğunuz mu
Ah canım benzer durumdayız benim birisi 8 yaş birisi 2,5 yaşında aynı ne yapacağımı bilmiyorumHerkese merhabalar sevgili anne adayları. Gruba beni de ekler misiniz? Sat 10 Nisan beta hcg 4557. 4+5 günlük. Asla beklediğim bir gebelik değildi öğrendiğim günden beridir ağlıyorum çünkü kızım henüz 9 aylık. Hakkımızda hayırlısı diyeyim.
Bol bol temiz hava al canım olmamıştır Allahın İzniyle bende kortizonlu göz damlası kullanıyorum salı dr u arayacağımArkadaşlar az önce banyoyu yikarken camasir suyuyla baya bi hasır neşir oldum..Hatta su an burnumda kokusu var.. Sonradan dank etti nasil boyle bir sey yaptim diye.. cok pisman oldum..Bi zarari olmamıştır değil mi
Canim ben kimyasal gebelik yasadim iki ay oncesinde dusuk yani. Bebek gelismedi dustu turunamadi ilk hcg 16 idi dustugunde ise 7 idi.Kimyasal geçmişiniz nedir ilac mi kullandınız
Ne testleri canim bunlar??Prodoctor ve avox testi kızlar adı var bence normal 25₺ ye aldığım test daha koyu çıkardı avox incecik
Aminn canim benim cok sagolDuyabilirsin ben 6+6da dun duydum çok şükürdr un karar verir ama kabini dinlemek bebegi yoran bir uygulamaymış hazir hissederse dener ben cok duygulandim 2 .bebegim olmasina rağmen darısı sana inşallah
Canim ben kimyasal gebelik yasadim mart ayinda, dusuk yani. Bebek gelismedi dustu tutunamadi ilk hcg 16 idi dustugunde ise 7 idi. Ilac kullanmadim bu talihsiz olayi yasadiktan sonra korunmadik oyle devam ettik ve sonrasinda kanamalarim oldu ara ara tekrar hamile olabilecegimi hic dusunmemistim kaybima uzulurken rabbim yuzume bakti tekrar hamile kaldim ilk betam 280 cikti sonra 675 suan iyi ilerliyoruz cok sukurCanim ben kimyasal gebelik yasadim iki ay oncesinde dusuk yani. Bebek gelismedi dustu turunamadi ilk hcg 16 idi dustugunde ise 7 idi.
tebrik ederim sizi deevet ilk bebiş hayırlısıysa :) iki yıl olacak evleneli geçen ay düşünmeye başlamıştık yavaştan bu ay haberini aldık o yüzden şaşkın bir şekilde konuyla ilgili yazılanları okuyorum :)) ve inşallah, sizin de mi ilk?
tebrik ederim sizi deevet ilk bebiş hayırlısıysa :) iki yıl olacak evleneli geçen ay düşünmeye başlamıştık yavaştan bu ay haberini aldık o yüzden şaşkın bir şekilde konuyla ilgili yazılanları okuyorum :)) ve inşallah, sizin de mi ilk?
Kızlar çok şanslısınız, ben de iki yıldır evliyim pcos olduğu için bu işin kolay olmayacağını biliyorduk ve 2 yıldır deniyorduk, 2 ay önce benim de kimyasal gebeliğim oldu. Şimdi de inşallah sağlıklı bir gebelik elde ettikAynı şeyleri yaşıyoruz çok şaşırdımbizim de yazın 2 yıl olacak evleneli artık düşünsek mi dedik isteyince hemen olmama ihtimalini de hesaba katarak sizin gibi bi iki ay içinde hamilelik haberini aldım ben de hem heyecanlı hem tedirginim
2600 de kese göründü 16 bin civarında bebek. Geç döllenme benimki bir
Ah nolur üzülmeyin Allahın size en güzel hediyesi 1,5 senedir bunun için uğraşayan biri olarak söylüyorum çok çok şanslısınız eminim birçok kişi sizin yerinizde olabilmek için ne dualar edip ne gözyaşları döküyodur sağlıklaa kucağınıza alınHerkese merhabalar sevgili anne adayları. Gruba beni de ekler misiniz? Sat 10 Nisan beta hcg 4557. 4+5 günlük. Asla beklediğim bir gebelik değildi öğrendiğim günden beridir ağlıyorum çünkü kızım henüz 9 aylık. Hakkımızda hayırlısı diyeyim.
Maalesef bende bilmiyorum. Sonlandırmayı bile düşündüm ama yapamam tabi.Ah canım benzer durumdayız benim birisi 8 yaş birisi 2,5 yaşında aynı ne yapacağımı bilmiyorum
İnsallah ,cok teşekkür ederimBol bol temiz hava al canım olmamıştır Allahın İzniyle bende kortizonlu göz damlası kullanıyorum salı dr u arayacağım
ay gerçekten ne benzer :) süreçlerimiz çoook güzel mutlu, sağlıklı geçsinAynı şeyleri yaşıyoruz çok şaşırdımbizim de yazın 2 yıl olacak evleneli artık düşünsek mi dedik isteyince hemen olmama ihtimalini de hesaba katarak sizin gibi bi iki ay içinde hamilelik haberini aldım ben de hem heyecanlı hem tedirginim
Herkesin nasibi, doğru zamanı farklı yeter ki sağlık olsun güzelliklerle olsunKızlar çok şanslısınız, ben de iki yıldır evliyim pcos olduğu için bu işin kolay olmayacağını biliyorduk ve 2 yıldır deniyorduk, 2 ay önce benim de kimyasal gebeliğim oldu. Şimdi de inşallah sağlıklı bir gebelik elde ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?