Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
tebrik ederim sizi de evet ilk bebiş hayırlısıysa :) iki yıl olacak evleneli geçen ay düşünmeye başlamıştık yavaştan bu ay haberini aldık o yüzden şaşkın bir şekilde konuyla ilgili yazılanları okuyorum :)) ve inşallah, sizin de mi ilk?

kızlar merhaba bende 4+2deyim. çok uzuunnn bi yoldan geldim tüp bebek annesi olacağım inşallah dün kan verdim betam 160 tı. beta kaçken kese görmeye gittiniz yada kalp atışı duymaya gittiniz ?

Arkadaşlar az önce banyoyu yikarken camasir suyuyla baya bi hasır neşir oldum..Hatta su an burnumda kokusu var.. Sonradan dank etti nasil boyle bir sey yaptim diye.. cok pisman oldum..Bi zarari olmamıştır değil mi

Ah canım benzer durumdayız benim birisi 8 yaş birisi 2,5 yaşında aynı ne yapacağımı bilmiyorum

Arkadaşlar az önce banyoyu yikarken camasir suyuyla baya bi hasır neşir oldum..Hatta su an burnumda kokusu var.. Sonradan dank etti nasil boyle bir sey yaptim diye.. cok pisman oldum..Bi zarari olmamıştır değil mi
Bol bol temiz hava al canım olmamıştır Allahın İzniyle bende kortizonlu göz damlası kullanıyorum salı dr u arayacağım

Duyabilirsin ben 6+6da dun duydum çok şükür dr un karar verir ama kabini dinlemek bebegi yoran bir uygulamaymış hazir hissederse dener ben cok duygulandim 2 .bebegim olmasina rağmen darısı sana inşallah
Aminn canim benim cok sagol
Sabirsizlaniyorum o an icin rabbime hep dua ediyorum hayirlisi ile duyarim ins

Canim ben kimyasal gebelik yasadim iki ay oncesinde dusuk yani. Bebek gelismedi dustu turunamadi ilk hcg 16 idi dustugunde ise 7 idi.
Canim ben kimyasal gebelik yasadim mart ayinda, dusuk yani. Bebek gelismedi dustu tutunamadi ilk hcg 16 idi dustugunde ise 7 idi. Ilac kullanmadim bu talihsiz olayi yasadiktan sonra korunmadik oyle devam ettik ve sonrasinda kanamalarim oldu ara ara tekrar hamile olabilecegimi hic dusunmemistim kaybima uzulurken rabbim yuzume bakti tekrar hamile kaldim ilk betam 280 cikti sonra 675 suan iyi ilerliyoruz cok sukur

Aynı şeyleri yaşıyoruz çok şaşırdım bizim de yazın 2 yıl olacak evleneli artık düşünsek mi dedik isteyince hemen olmama ihtimalini de hesaba katarak sizin gibi bi iki ay içinde hamilelik haberini aldım ben de hem heyecanlı hem tedirginim

Kızlar çok şanslısınız, ben de iki yıldır evliyim pcos olduğu için bu işin kolay olmayacağını biliyorduk ve 2 yıldır deniyorduk, 2 ay önce benim de kimyasal gebeliğim oldu. Şimdi de inşallah sağlıklı bir gebelik elde ettik

2600 de kese göründü 16 bin civarında bebek. Geç döllenme benimki bir

Ah nolur üzülmeyin Allahın size en güzel hediyesi 1,5 senedir bunun için uğraşayan biri olarak söylüyorum çok çok şanslısınız eminim birçok kişi sizin yerinizde olabilmek için ne dualar edip ne gözyaşları döküyodur sağlıklaa kucağınıza alın

Kız milletin midesi bulanır benim resmen midem delindi içinde Mariana çukuru açıldı kendimi durduramiyorum sıfır mide bulantısı ay napcam ben yalnız değilim dimi

ay gerçekten ne benzer :) süreçlerimiz çoook güzel mutlu, sağlıklı geçsin

Herkesin nasibi, doğru zamanı farklı yeter ki sağlık olsun güzelliklerle olsun hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…