Benim ogluma hamile oldugum donemde de ocak annelerindeydim aralik yine cok aktifti hatta ocak ayindan birkac kisi araliga gitmistiGünaydın kızlaarr gerçekten kızlar yaa Aralık anneleri grubunu bir görün nasıl aktifler biraz bizde aktif olalım ya hele haftasonu herkes kopuyor haliyle.
Benim önerim;
Herkes aldığı veya favladığı ürünleri
Haftalık bebiş güncellemelerini
Doktor kontrollerini
Dikiş/El işi yapılan süslemeleri
Sosyal medyada takip edilen hesapları vs paylaşsın biraz canlanalımm :)
Hem hafta olarak gerimizde olan arkadaşları da yönlendirmiş oluruz.
Evet yaa ahah. Bende mesela içimde kalan ukteden midir bilmem kızı olacak olanların mesajlarına yağdırıyorum emojileri ahahahahBenim ogluma hamile oldugum donemde de ocak annelerindeydim aralik yine cok aktifti hatta ocak ayindan birkac kisi araliga gitmisti
Burda soyle bi sorun var bisey sorcagimiz zaman soruyoruz birkacimiz cevapliyor konu kapaniyor ta ki baska biri birsey sorana kadar
Bir tek cinsiyet mesajlarinda begeni olarak aktifiz onu farkettim
Evet ya aralık anneleri coşuyorGünaydın kızlaarr gerçekten kızlar yaa Aralık anneleri grubunu bir görün nasıl aktifler biraz bizde aktif olalım ya hele haftasonu herkes kopuyor haliyle.
Benim önerim;
Doktor kontrollerini
Kesinlikle doğru tespit bende farkettimBenim ogluma hamile oldugum donemde de ocak annelerindeydim aralik yine cok aktifti hatta ocak ayindan birkac kisi araliga gitmisti
Burda soyle bi sorun var bisey sorcagimiz zaman soruyoruz birkacimiz cevapliyor konu kapaniyor ta ki baska biri birsey sorana kadar
Bir tek cinsiyet mesajlarinda begeni olarak aktifiz onu farkettim
Çok şükür hamileliğim korktuğum gibi geçmiyor canım, sakinim. Sadece dört gözle detaylı ultrason zamanını bekliyorum çünkü bebeğimi en son 5 ağustosta gördümGünaydın kızlarrrbu anneler gruplarında en az konuşan grup biziz sanırım nasıl geçiyor günleriniz? Benim hem yoğun hem de endişeli geçiyor yine kendimi hiç hamile gibi hissetmediğim tüy gibi hissettiğim günler geçiriyorum bebek hareketlerini de algılayamıyorum sonuç olarak haftaya olan randevumu iple çekiyorum
Günaydın kızlarrrbu anneler gruplarında en az konuşan grup biziz sanırım nasıl geçiyor günleriniz? Benim hem yoğun hem de endişeli geçiyor yine kendimi hiç hamile gibi hissetmediğim tüy gibi hissettiğim günler geçiriyorum bebek hareketlerini de algılayamıyorum sonuç olarak haftaya olan randevumu iple çekiyorum
Günaydın evet aralık anneleri bir başka ben en çok orda takılıyorum mesela çünkü burda bişey yazsan sorsan etkileşim çok az cevap veren çok azGünaydın kızlaarr gerçekten kızlar yaa Aralık anneleri grubunu bir görün nasıl aktifler biraz bizde aktif olalım ya hele haftasonu herkes kopuyor haliyle.
Benim önerim;
Doktor kontrollerini
Benim detaylı bu cumaÇok şükür hamileliğim korktuğum gibi geçmiyor canım, sakinim. Sadece dört gözle detaylı ultrason zamanını bekliyorum çünkü bebeğimi en son 5 ağustosta gördümrandevum 10 eylül
Bu aralar alt karnımda baskı hissediyorum her istediğim şekilde oturamıyorum artık çünkü bebek rahatsız oluyor gibi, batıyor bazen.
Aslında hepimiz bundan şikayetçiysek neden çözülmüyor bu sorunGünaydın kızlaarr gerçekten kızlar yaa Aralık anneleri grubunu bir görün nasıl aktifler biraz bizde aktif olalım ya hele haftasonu herkes kopuyor haliyle.
Benim önerim;
Doktor kontrollerini
Bu da bi etken olabilir ama ben haftanın 5 günü 8-6 çalışıyorum ama girmem için pek engel olmuyor bilgisayarımda yan sekmede illaEvet ya aralık anneleri coşuyorbende arada bakıyorum…
Acaba bizim gruptaki anneleri çoğu çalışan anne mi? Aklıma başka bir seçenek gelmedi
Anaa en cok ben yazmisim yavKesinlikle doğru tespit bende farkettim
Eklediğim görsele bakın grubun en aktifleri kimmişşşş
Aa süper çok sevindimBu da bi etken olabilir ama ben haftanın 5 günü 8-6 çalışıyorum ama girmem için pek engel olmuyor bilgisayarımda yan sekmede illa
Bu arada çok beklediğim güncelleme dün bana geldi kızlar 17+5 im bebiş hareketlerini hissettimm. Hele ki gece sırt üstü yatarken o kadar sık hissettim ki. Bi an korktum cocikim çıkınca da zıpır mı olacak acaba diye hahah
Ee o zaman ben bu zaman kadar internetten aldığım şeyleri paylaşmaya başlıyorum kızlar belki fikir olur almak isteyen olur attıklarım sayesinde aklına gelen olur.Aslında hepimiz bundan şikayetçiysek neden çözülmüyor bu sorun
Ben hiç bişey almadım ya özellikle araba bakıyorum sanki hepsi aynı geliyor bana asla farkını anlamıyorum benim gibi olan var mıEe o zaman ben bu zaman kadar internetten aldığım şeyleri paylaşmaya başlıyorum kızlar belki fikir olur almak isteyen olur attıklarım sayesinde aklına gelen olur.
ERATOS Bebek Tarağı Ve Şimşir Tarak 2'li Set -isme Özel(LAZER MARKALAMA) Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası Konak - Fiyatı, Yorumları
ERATOS Bebek Tarağı Ve Şimşir Tarak 2'li Set -isme Özel(LAZER MARKALAMA) Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası Konak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Xiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ölçer Termometre - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ölçer Termometre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
comotomo Antikolik Silikon Biberon 250ml Yeşil - Orta Akışlı (3-6 AY) - Fiyatı, Yorumları
comotomo Antikolik Silikon Biberon 250ml Yeşil - Orta Akışlı (3-6 AY) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Xiaomi Humidifier 2 Lite Hava Nemlendirici (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Humidifier 2 Lite Hava Nemlendirici (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Beniizle Bebek Raporlu %100 Pamuk 5'li Yenidoğan Hastane Çıkış Set - Fiyatı, Yorumları
Beniizle Bebek Raporlu %100 Pamuk 5'li Yenidoğan Hastane Çıkış Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tom and Jerry Tom ve Jerry Erkek Bebek Zıbın Takımları Kırmızı - Fiyatı, Yorumları
Tom and Jerry Tom ve Jerry Erkek Bebek Zıbın Takımları Kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
KARAMİLA 4'lü Organik Bebek Çorap Dikişsiz Vizon / Yenidoğan Organik Çorap (12-24 SİLİKON TABANLIDIR) - Fiyatı, Yorumları
KARAMİLA 4'lü Organik Bebek Çorap Dikişsiz Vizon / Yenidoğan Organik Çorap (12-24 SİLİKON TABANLIDIR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
KARAMİLA Vizon Ahşap Klipsli Bebek Emzik Askısı - Emzik Zinciri Bebek Hediyelik %100 Pamuk - Fiyatı, Yorumları
KARAMİLA Vizon Ahşap Klipsli Bebek Emzik Askısı - Emzik Zinciri Bebek Hediyelik %100 Pamuk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Minuche %100 Pamuk 6'lı Bebek Body - Uzun Kollu ve Çıtçıtlı Beyaz Zıbın - Fiyatı, Yorumları
Minuche %100 Pamuk 6'lı Bebek Body - Uzun Kollu ve Çıtçıtlı Beyaz Zıbın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Childiva ÖZEL SERİ BEBESE 7'Lİ %100 PAMUKLU AĞIZ MENDİLİ - Fiyatı, Yorumları
Childiva ÖZEL SERİ BEBESE 7'Lİ %100 PAMUKLU AĞIZ MENDİLİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bibs Colour Kauçuk Emzik - Candy Apple 0-6 Ay - Fiyatı, Yorumları
Bibs Colour Kauçuk Emzik - Candy Apple 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bibs Pacifier Box Emzik Kutusu Ivory - Fiyatı, Yorumları
Bibs Pacifier Box Emzik Kutusu Ivory yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
https://app.hb.biz/wRYZnsTQww76
https://app.hb.biz/TaYhvI7K6F7J
https://app.hb.biz/FkcI2eZMX2dA
https://app.hb.biz/LmVW6urC17El
https://app.hb.biz/V4ckyjFuL9rT
Tulum - LC WAIKIKI - 599,99 TL
LCW baby Mavi Kapüşonlu Peluş Erkek Bebek Tulum size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W4DM70Z1-YGRwww.lcw.com
Hastane Seti - LC WAIKIKI - 599,99 TL
LCW baby Mavi Baskılı Erkek Bebek Hastane Çıkış Seti size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S5BR93Z1-LQKwww.lcw.com
Hastane Seti - LC WAIKIKI - 299,99 TL
LCW baby Ekru Uzun Kollu Baskılı Erkek Bebek Hastane Çıkış Seti size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S57489Z1-LRAwww.lcw.com
Evet evet kesinliklee. Önce bi acaba mı olabilir mi karnım mı bağırsağım mı diyorsunn. Sonra bir daha vuruyor ahaaa gerçekten bebişmiş oluyorsun ahahah. Ama durdur durdu çok seri bir giriş yaptı. Bugün de hissediyorum meselaa. Hani derlerdi ya ilk başlarda bi hissedersin sonra bida durur falan. Yook benimki bir başladı pir başladı ahhaha.Aa süper çok sevindimçok değişik bir his değil mi insan önce yok ya değildir diyor sonra nir kaç kere daha vurunca anlıyorsun bana öyle gelmiyor bebiş diye
Evet evet kesinliklee. Önce bi acaba mı olabilir mi karnım mı bağırsağım mı diyorsunn. Sonra bir daha vuruyor ahaaa gerçekten bebişmiş oluyorsun ahahah. Ama durdur durdu çok seri bir giriş yaptı. Bugün de hissediyorum meselaa. Hani derlerdi ya ilk başlarda bi hissedersin sonra bida durur falan. Yook benimki bir başladı pir başladı ahhaha.Aa süper çok sevindimçok değişik bir his değil mi insan önce yok ya değildir diyor sonra nir kaç kere daha vurunca anlıyorsun bana öyle gelmiyor bebiş diye
HarikasinEe o zaman ben bu zaman kadar internetten aldığım şeyleri paylaşmaya başlıyorum kızlar belki fikir olur almak isteyen olur attıklarım sayesinde aklına gelen olur.
ERATOS Bebek Tarağı Ve Şimşir Tarak 2'li Set -isme Özel(LAZER MARKALAMA) Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası Konak - Fiyatı, Yorumları
ERATOS Bebek Tarağı Ve Şimşir Tarak 2'li Set -isme Özel(LAZER MARKALAMA) Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası Konak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Xiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ölçer Termometre - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ölçer Termometre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
comotomo Antikolik Silikon Biberon 250ml Yeşil - Orta Akışlı (3-6 AY) - Fiyatı, Yorumları
comotomo Antikolik Silikon Biberon 250ml Yeşil - Orta Akışlı (3-6 AY) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Xiaomi Humidifier 2 Lite Hava Nemlendirici (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Humidifier 2 Lite Hava Nemlendirici (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Beniizle Bebek Raporlu %100 Pamuk 5'li Yenidoğan Hastane Çıkış Set - Fiyatı, Yorumları
Beniizle Bebek Raporlu %100 Pamuk 5'li Yenidoğan Hastane Çıkış Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tom and Jerry Tom ve Jerry Erkek Bebek Zıbın Takımları Kırmızı - Fiyatı, Yorumları
Tom and Jerry Tom ve Jerry Erkek Bebek Zıbın Takımları Kırmızı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
KARAMİLA 4'lü Organik Bebek Çorap Dikişsiz Vizon / Yenidoğan Organik Çorap (12-24 SİLİKON TABANLIDIR) - Fiyatı, Yorumları
KARAMİLA 4'lü Organik Bebek Çorap Dikişsiz Vizon / Yenidoğan Organik Çorap (12-24 SİLİKON TABANLIDIR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
KARAMİLA Vizon Ahşap Klipsli Bebek Emzik Askısı - Emzik Zinciri Bebek Hediyelik %100 Pamuk - Fiyatı, Yorumları
KARAMİLA Vizon Ahşap Klipsli Bebek Emzik Askısı - Emzik Zinciri Bebek Hediyelik %100 Pamuk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Minuche %100 Pamuk 6'lı Bebek Body - Uzun Kollu ve Çıtçıtlı Beyaz Zıbın - Fiyatı, Yorumları
Minuche %100 Pamuk 6'lı Bebek Body - Uzun Kollu ve Çıtçıtlı Beyaz Zıbın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Childiva ÖZEL SERİ BEBESE 7'Lİ %100 PAMUKLU AĞIZ MENDİLİ - Fiyatı, Yorumları
Childiva ÖZEL SERİ BEBESE 7'Lİ %100 PAMUKLU AĞIZ MENDİLİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bibs Colour Kauçuk Emzik - Candy Apple 0-6 Ay - Fiyatı, Yorumları
Bibs Colour Kauçuk Emzik - Candy Apple 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bibs Pacifier Box Emzik Kutusu Ivory - Fiyatı, Yorumları
Bibs Pacifier Box Emzik Kutusu Ivory yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
https://app.hb.biz/wRYZnsTQww76
https://app.hb.biz/TaYhvI7K6F7J
https://app.hb.biz/FkcI2eZMX2dA
https://app.hb.biz/LmVW6urC17El
https://app.hb.biz/V4ckyjFuL9rT
Tulum - LC WAIKIKI - 599,99 TL
LCW baby Mavi Kapüşonlu Peluş Erkek Bebek Tulum size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W4DM70Z1-YGRwww.lcw.com
Hastane Seti - LC WAIKIKI - 599,99 TL
LCW baby Mavi Baskılı Erkek Bebek Hastane Çıkış Seti size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S5BR93Z1-LQKwww.lcw.com
Hastane Seti - LC WAIKIKI - 299,99 TL
LCW baby Ekru Uzun Kollu Baskılı Erkek Bebek Hastane Çıkış Seti size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S57489Z1-LRAwww.lcw.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?