Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Büyüdükçe mi oluyor agri yoksa endişe edip doktora yazayım mı aslında uzun süreli değil kısa kısa gelip gidiyor diye pek dikkate almıyorum da bazen ciddi bir ağrı oluyor
Bende de oluyor baskı gibi bazen batma gibi. Özellikle oturma şeklini değiştirdiğim zaman veya ani bir harekette. Ama dayanılmayacak bir şey değil sadece alışmaya çalışıyorum bu yeni güncellemeye
doktoruna yazarsan cevabı bana da söyler misin

Comotomo biberonun her zaman stoğu olmuyor bulduğum gibi aldım bende. Pahalı bir ürün ama çok çok övülüyor. Philipsin 0-3 ayını aldığım için comotomo nun bir büyüğünü yaptım. Çocuklarda meme reddi yapmıyor diye çok övülüyor. Bulunduğum yerde daha zıbın tulum falan aldım getiren de oldu ama artık sadece birkaç parça daha zıbın alırım herhalde. Evimde kurutma makinesi var çünkü ee kışın da gezmeye gidemeyeceğimiz için 0-3 ay kıyafete çok da gerek yok bence diye düşündüm.
Evet evet kesinlikle her gittiğmizde çok büyümüş ooluyorlar. Doktor bana 4 hafta diyor ama ben 2. hafta başka bir kliniğe gidiyorum tabi ahaha merak çok kötü birşey
Hepsi çok güzel ben daha bir şey almadım ama alanlar çok oldu, 3 yaş kıyafeti, minik çantası bile var kızımın
Önümüzdeki haftalarda bende almaya başlarım buraya görsel eklerim
Oh maşallaah. Bize de eşimin kuzenleri oyuncak bile almışlar tulum falan cinsiyet partisinde verdiler sarı sarı turuncu falan haha.
Aslında kasımı beklemek çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti benim
Tabi tabi benim büyük parçalar için kesinlikle hedefim kasım. Çünkü çok indirim oluyor. Kasıma kadar istediğim modelleri gidip canlı canlı göreyim istiyorum sonra da internetten alırım diye düşünüyorum.
Ay kaç kilo aldınız 21 hafta +3 kilo oy Allah'ım sizde aldınız dimi rahatlatın beni kız
Ya inanır mısın ben hamileliğimin başında korkudan tartılmadım o yüzden kaç kilo aldım bilmiyorum 85 tim en son boyum 1.69
Ben bebek arabasını kesinlikle yerinde gidip deneyip almam lazım çünkü internetten hiç anlaşılmıyor. Farkını anlamıyorum dediğin gibi
Gerekirse sonra beğendiğim modeli internetten sipariş veririm
Evet evet bende öyle düşünüyorum kasıma kadar gidip bakıp sonra da kasım indirimlerinde trendyol veya hepsiburadadan almak istiyorum.

Kesinlikle doğru tespit bende farkettim

Eklediğim görsele bakın grubun en aktifleri kimmişşşş
Ahahah ben calismiyorum da hep evdeyim tek eglencem burasi sayilir her gun bakiyorum illa aralik annelerine bakmak hic aklima gelmemisti canim sıkılınca oraya da sizayim

Şikayetim artarsa yazacağım mutlaka haber veririm

Aynen öyle ilk iki hafta öyle böyle geçiyor ama sonrası senaryo ile geçiyordu. En azından içimiz rahat eder kontrole kadar. Detaylı da merak ediyorum inşallah hepimiz güzel haberler veririz

Ay ne güzel ben henüz deneyimlenedim ya da uyuyordum belki de balon patlaması hiç olmadı bende seyirme gibi hissediyorum genellikle ama daha büyüyünce mi öyle hissediliyor acaba

Ben bebek arabasını kesinlikle yerinde gidip deneyip almam lazım çünkü internetten hiç anlaşılmıyor. Farkını anlamıyorum dediğin gibi
Ya hepsi o kadar aynı ki aşırı Fransız kalıyorum beşik de aynı bir park yataktir gidiyor cok iyi heralde diyip ondan alcam yoksa asla fikrim yok

Bi de ben hareketlerini hep sag taraftan hissediyorum normal mi ki hep tek taraftan hissetmek ya da ilk oyle hissettim diye ona odaklandim o tarafi fark ediyorum anlamadim pek ultrasonda aslinda sag tarafta kafasi var gozukuyodu tekme yerine kafa mi atiyor ne yapiyor acaba dhsjjdid

Nasıl yaaa 21+1 im 6 kilo aldım dışarıdan çok belli değil ama tartıya çıkıyorum her sabah. Neyse çok değil diyordum şimdi sen beni derde soktun
Aslında o kilo değil ödem ödem bileklerimiz hep sis dimi , benim karnım da yok çıkmıyor nereme aldım bilmiyorum gören sen nasıl beş ayliksin nerene sakladin bebeği diyor

Ay ne güzel ben henüz deneyimlenedim ya da uyuyordum belki de balon patlaması hiç olmadı bende seyirme gibi hissediyorum genellikle ama daha büyüyünce mi öyle hissediliyor acaba
Acikinca ya da karnini doyurunca falan dikkat et bakalim ben oyle zamanlarda fark ettim genelde bi de 9-10 gibi aksam saatleri

Aynı şeyi düşündüm biliyor musun internette bazen kampanya falanda oluyor daha uygun alacaksak neden olmasın

Valla kıyafet anne ve babaanneden bekliyorum torun diye yediler beni alsınlar artık ya biberon için erken değil mi kizlar alma sebebiniz nedir lazımsa bende alcamda

Olabilir şimdi happy momda şey yazıyor karın sıkılığı, yağ oranı vs gibi etkenlerden dolayı geç de hissedilirmiş endişelenme

Aslında o kilo değil ödem ödem bileklerimiz hep sis dimi , benim karnım da yok çıkmıyor nereme aldım bilmiyorum gören sen nasıl beş ayliksin nerene sakladin bebeği diyor
Hahahah iç karnın geniş olabilir . Benim göbek çıktı dışarıdan artık net belli de ayaklarim şişmedi hiç en çok ona seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…