Nasıl yaaaAy kaç kilo aldınız 21 hafta +3 kilo oy Allah'ımsizde aldınız dimi rahatlatın beni kız
Bende de oluyor baskı gibi bazen batma gibi. Özellikle oturma şeklini değiştirdiğim zaman veya ani bir harekette. Ama dayanılmayacak bir şey değil sadece alışmaya çalışıyorum bu yeni güncellemeyeBüyüdükçe mi oluyor agri yoksa endişe edip doktora yazayım mıaslında uzun süreli değil kısa kısa gelip gidiyor diye pek dikkate almıyorum da bazen ciddi bir ağrı oluyor
Comotomo biberonun her zaman stoğu olmuyor bulduğum gibi aldım bende. Pahalı bir ürün ama çok çok övülüyor. Philipsin 0-3 ayını aldığım için comotomo nun bir büyüğünü yaptım. Çocuklarda meme reddi yapmıyor diye çok övülüyor. Bulunduğum yerde daha zıbın tulum falan aldım getiren de oldu ama artık sadece birkaç parça daha zıbın alırım herhalde. Evimde kurutma makinesi var çünkü ee kışın da gezmeye gidemeyeceğimiz için 0-3 ay kıyafete çok da gerek yok bence diye düşündüm.Ben henüz hiç bir şey almadım bundan sonra başlayacağım yavaş yavaş. Benimde aklımda bu biberonla avent var ikisinden birini alacağım büyük ihtimalle. Tulumlar da çok tatlı benim de aklımda olsun bakacağım bunlara da
Aynı şekildeleylalarr gibi bebek arabası baktım bizde karar verirsek önümüzdeki ay alabiliriz.
Evet evet kesinlikle her gittiğmizde çok büyümüş ooluyorlar. Doktor bana 4 hafta diyor ama ben 2. hafta başka bir kliniğe gidiyorum tabi ahaha merak çok kötü birşeyYa doktoru aslında ben bebeği görmek için istiyorum biliyor musun . Hayır çocuk içimde hep benimle ama ultrasonda o elleri burnuşu görmeyince çok özlüyorum yaa sizde oluyor mu bilmiyorum. Şimdi 3 haftadır görmüyorum 2 hafta daha var detaylı ultrasona zor duruyorum
Oh maşallaah. Bize de eşimin kuzenleri oyuncak bile almışlar tulum falan cinsiyet partisinde verdiler sarı sarı turuncu falan haha.Hepsi çok güzelben daha bir şey almadım ama alanlar çok oldu, 3 yaş kıyafeti, minik çantası bile var kızımın
Önümüzdeki haftalarda bende almaya başlarım buraya görsel eklerim
Tabi tabi benim büyük parçalar için kesinlikle hedefim kasım. Çünkü çok indirim oluyor. Kasıma kadar istediğim modelleri gidip canlı canlı göreyim istiyorum sonra da internetten alırım diye düşünüyorum.Aslında kasımı beklemek çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti benim
Ya inanır mısın ben hamileliğimin başında korkudan tartılmadımAy kaç kilo aldınız 21 hafta +3 kilo oy Allah'ımsizde aldınız dimi rahatlatın beni kız
Evet evet bende öyle düşünüyorum kasıma kadar gidip bakıp sonra da kasım indirimlerinde trendyol veya hepsiburadadan almak istiyorum.Ben bebek arabasını kesinlikle yerinde gidip deneyip almam lazım çünkü internetten hiç anlaşılmıyor. Farkını anlamıyorum dediğin gibi
Gerekirse sonra beğendiğim modeli internetten sipariş veririm
Ahahah ben calismiyorum da hep evdeyim tek eglencem burasi sayilir her gun bakiyorum illa aralik annelerine bakmak hic aklima gelmemisti canim sıkılınca oraya da sizayimKesinlikle doğru tespit bende farkettim
Eklediğim görsele bakın grubun en aktifleri kimmişşşş
Şikayetim artarsa yazacağım mutlaka haber veririmBende de oluyor baskı gibi bazen batma gibi. Özellikle oturma şeklini değiştirdiğim zaman veya ani bir harekette. Ama dayanılmayacak bir şey değil sadece alışmaya çalışıyorum bu yeni güncellemeye
doktoruna yazarsan cevabı bana da söyler misin
Aynen öyle ilk iki hafta öyle böyle geçiyor ama sonrası senaryo ile geçiyordu. En azından içimiz rahat eder kontrole kadar. Detaylı da merak ediyorum inşallah hepimiz güzel haberler veririzAy en azından doktor yolunu 4 gözle beklemeyiz yaa hareket edince insanın içi rahatlıyorr. Çünkü benimki 12. haftadan sonra ayda bir e çıkarttı kontrolüü. Şimdi ilk randevum 20 sinde olacak 21+2 de ve detaylıya gireceğim kısmetse. Çok var çokkk.
Gunduzleri sarsintidan daha cok uyuyolarmis gece hareketsiz kalinca uyaniyolarmis bebisler boyle bi bilgi ogrendimDun hic oturmadim nerdeyse cok hareket halindeydim bi dur be kadin dediyse gece de o bana suikast planladi
Dur kız şimdi daha yeni aktiflendik fazla takılma oralardaAhahah ben calismiyorum da hep evdeyim tek eglencem burasi sayilir her gun bakiyorum illa aralik annelerine bakmak hic aklima gelmemisti canim sıkılınca oraya da sizayim
Ay ne güzel ben henüz deneyimlenedim ya da uyuyordum belki deBaşlarda kasık ağrısı vardı durdu epey süre şimdi yeni yeni geldi tekrar . 2 gün üst üste aynı saatlerde böyle balon patlaması seğirme hissettim uzun ve arka arkaya dedim belki bağırsak falan ama bu kadar çok olmaz açtım İnterneti birde buradan da birisi yazmıştı evet öyle bir his diye sonra googleda özellikle gece 9 ile 1 arası çok hareketli olurlarmış
Ya hepsi o kadar aynı ki aşırı Fransız kalıyorum beşik de aynı bir park yataktir gidiyor cok iyi heralde diyip ondan alcam yoksa asla fikrim yokBen bebek arabasını kesinlikle yerinde gidip deneyip almam lazım çünkü internetten hiç anlaşılmıyor. Farkını anlamıyorum dediğin gibi
Aslında o kilo değil ödem ödem bileklerimiz hep sis dimi ,Nasıl yaaa21+1 im 6 kilo aldım dışarıdan çok belli değil ama tartıya çıkıyorum her sabah. Neyse çok değil diyordum şimdi sen beni derde soktun
Kızz gayet iyi 3 kilo ben de 19. Hafta 2,5 kilo aldım. Bundan sonra daha mı hızlı alınıyor acabaAy kaç kilo aldınız 21 hafta +3 kilo oy Allah'ımsizde aldınız dimi rahatlatın beni kız
Acikinca ya da karnini doyurunca falan dikkat et bakalim ben oyle zamanlarda fark ettim genelde bi de 9-10 gibi aksam saatleriAy ne güzel ben henüz deneyimlenedim ya da uyuyordum belki debalon patlaması hiç olmadı bende seyirme gibi hissediyorum genellikle ama daha büyüyünce mi öyle hissediliyor acaba
Ay ne güzel ben henüz deneyimlenedim ya da uyuyordum belki debalon patlaması hiç olmadı bende seyirme gibi hissediyorum genellikle ama daha büyüyünce mi öyle hissediliyor acaba
Ay siz ne yiyip ne iciyorsunuz kizlarKızz gayet iyi 3 kilo ben de 19. Hafta 2,5 kilo aldım. Bundan sonra daha mı hızlı alınıyor acaba
Aynı şeyi düşündüm biliyor musun internette bazen kampanya falanda oluyor daha uygun alacaksak neden olmasınBen bebek arabasını kesinlikle yerinde gidip deneyip almam lazım çünkü internetten hiç anlaşılmıyor. Farkını anlamıyorum dediğin gibi
Valla kıyafet anne ve babaanneden bekliyorum torun diye yediler beni alsınlar artıkComotomo biberonun her zaman stoğu olmuyor bulduğum gibi aldım bende. Pahalı bir ürün ama çok çok övülüyor. Philipsin 0-3 ayını aldığım için comotomo nun bir büyüğünü yaptım. Çocuklarda meme reddi yapmıyor diye çok övülüyor. Bulunduğum yerde daha zıbın tulum falan aldım getiren de oldu ama artık sadece birkaç parça daha zıbın alırım herhalde. Evimde kurutma makinesi var çünkü ee kışın da gezmeye gidemeyeceğimiz için 0-3 ay kıyafete çok da gerek yok bence diye düşündüm.
Evet evet kesinlikle her gittiğmizde çok büyümüş ooluyorlar. Doktor bana 4 hafta diyor ama ben 2. hafta başka bir kliniğe gidiyorum tabi ahaha merak çok kötü birşey
Oh maşallaah. Bize de eşimin kuzenleri oyuncak bile almışlar tulum falan cinsiyet partisinde verdiler sarı sarı turuncu falan haha.
Tabi tabi benim büyük parçalar için kesinlikle hedefim kasım. Çünkü çok indirim oluyor. Kasıma kadar istediğim modelleri gidip canlı canlı göreyim istiyorum sonra da internetten alırım diye düşünüyorum.
Ya inanır mısın ben hamileliğimin başında korkudan tartılmadımo yüzden kaç kilo aldım bilmiyorum 85 tim en son boyum 1.69
Evet evet bende öyle düşünüyorum kasıma kadar gidip bakıp sonra da kasım indirimlerinde trendyol veya hepsiburadadan almak istiyorum.
Olabilir şimdi happy momda şey yazıyor karın sıkılığı, yağ oranı vs gibi etkenlerden dolayı geç de hissedilirmiş endişelenmeAy ne güzel ben henüz deneyimlenedim ya da uyuyordum belki debalon patlaması hiç olmadı bende seyirme gibi hissediyorum genellikle ama daha büyüyünce mi öyle hissediliyor acaba
Umarım öyle değildirKızz gayet iyi 3 kilo ben de 19. Hafta 2,5 kilo aldım. Bundan sonra daha mı hızlı alınıyor acaba
Hahahah iç karnın geniş olabilir . Benim göbek çıktı dışarıdan artık net belli de ayaklarim şişmedi hiç en çok ona seviniyorumAslında o kilo değil ödem ödem bileklerimiz hep sis dimi ,benim karnım da yok çıkmıyor nereme aldım bilmiyorum gören sen nasıl beş ayliksin nerene sakladin bebeği diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?