Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ben hiç bişey almadım ya özellikle araba bakıyorum sanki hepsi aynı geliyor bana asla farkını anlamıyorum benim gibi olan var mı
Yaaa ben kasım indirimlerinde Cybex şov yaparsa Cybex almak istiyorum görünüşüne aşığım resmen. Ama çok da şov yapmazsa Maxi-Cosi sanırımm.

Benim haftam küçük olduğu için belki de daha kaasıklarda ağrı hissetmiyorum kuzuu

Prego Panama Oyun Parkı Yatak

Park yatak olarak bunu aldık Özellikleri çok güzel f/p

Arabaya hala karar veremedim travelleri görsel olarak çok beğeniyorum ama yer kaplaması ve pratik kapanışı sıkıntı sanırım

Büyüdükçe mi oluyor agri yoksa endişe edip doktora yazayım mı aslında uzun süreli değil kısa kısa gelip gidiyor diye pek dikkate almıyorum da bazen ciddi bir ağrı oluyor

Ahahha taslakta değil de pcde olduğum için rahat olduu hepsiburada ve trendyolda hep yan sekmede açık zaten haha.
Bibs i çok duydum ben canımm. Daha cinsiyet belli değilken gittim kırmızı aldımm. Bu kauçuk bir tane de chicco şeffaf silikon modeli var onu aldımm.

Ben dun gece sagdan sola dogru donerken sanki cocugun ayagi agzima girdi gibi oldu sdfghk bi cikinti hissettim karnimda ama nasil rahatsiz ediyor sanki karnimda odun vardi karnim acidi hatta sonra biraz karnima tik tik vurdum falan sonra culppp diye birsey hissettim sanirim eli mi kolu mu cekti sonra rahatladim da uyudum

Evet evet kesinlikle aynısı ben de aynı şekilde düşünmüştüm doktor bile dedi arada hissetmeyebilirsin korkma diye ama oğluşum sağolsun her gün kendini hatırlatıyor umarım böyle devam eder bir nebze insanın soru işaretleri azalıyor

Hahahaah bir şey anlatmaya çalışıyor sanırım annesi senden reaksiyon alınca iyi olduğunu anlayıp durdu demek

Ya bu park yatakların elektrikli sallanan olan modelleri yok mu ya küçük olmasın ama en azından biraz bu büyüklüğe yakın olsun

Ya bu park yatakların elektrikli sallanan olan modelleri yok mu ya küçük olmasın ama en azından biraz bu büyüklüğe yakın olsun
Elektrikli hiç görmedim ama bunda pille çalışan bi sistem var minik sallantilar yapıyor kendi kendine birde alt ayakları var onları açınca beşik olup sallanıyor.

Ay en azından doktor yolunu 4 gözle beklemeyiz yaa hareket edince insanın içi rahatlıyorr. Çünkü benimki 12. haftadan sonra ayda bir e çıkarttı kontrolüü. Şimdi ilk randevum 20 sinde olacak 21+2 de ve detaylıya gireceğim kısmetse. Çok var çokkk.

Dun hic oturmadim nerdeyse cok hareket halindeydim bi dur be kadin dediyse gece de o bana suikast planladi
Ayy yanmışız biz daha içeriden nasıl yönetiyorlar bizi bizimki babası gitar çaldığında çok çıldırıyor onun dışında gece hareket ediyor ki uyumayayim diye heralde hahsshshs

Ben henüz hiç bir şey almadım bundan sonra başlayacağım yavaş yavaş. Benimde aklımda bu biberonla avent var ikisinden birini alacağım büyük ihtimalle. Tulumlar da çok tatlı benim de aklımda olsun bakacağım bunlara da

Aynı şekilde leylalarr gibi bebek arabası baktım bizde karar verirsek önümüzdeki ay alabiliriz.

Ya doktoru aslında ben bebeği görmek için istiyorum biliyor musun . Hayır çocuk içimde hep benimle ama ultrasonda o elleri burnuşu görmeyince çok özlüyorum yaa sizde oluyor mu bilmiyorum. Şimdi 3 haftadır görmüyorum 2 hafta daha var detaylı ultrasona zor duruyorum

Gece hareketlenmesi de iyiymiş gerçekten benim baskı olmadı hiç başlarda kasık ağrım oluyordu ama

Gece hareketlenmesi de iyiymiş gerçekten benim baskı olmadı hiç başlarda kasık ağrım oluyordu ama
Başlarda kasık ağrısı vardı durdu epey süre şimdi yeni yeni geldi tekrar . 2 gün üst üste aynı saatlerde böyle balon patlaması seğirme hissettim uzun ve arka arkaya dedim belki bağırsak falan ama bu kadar çok olmaz açtım İnterneti birde buradan da birisi yazmıştı evet öyle bir his diye sonra googleda özellikle gece 9 ile 1 arası çok hareketli olurlarmış

Hepsi çok güzel ben daha bir şey almadım ama alanlar çok oldu, 3 yaş kıyafeti, minik çantası bile var kızımın
Önümüzdeki haftalarda bende almaya başlarım buraya görsel eklerim

Aslında kasımı beklemek çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti benim

Ben hiç bişey almadım ya özellikle araba bakıyorum sanki hepsi aynı geliyor bana asla farkını anlamıyorum benim gibi olan var mı
Ben bebek arabasını kesinlikle yerinde gidip deneyip almam lazım çünkü internetten hiç anlaşılmıyor. Farkını anlamıyorum dediğin gibi
Gerekirse sonra beğendiğim modeli internetten sipariş veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…