Ayyy üzüm benimki de çok seviyor heralde anasına çekmiş ağzıma attığım gibi depiniyor içimde yine ye yine ye diyeCanim benim 20 aylik oglum gece uyurken tekme atmisti bide bazen kucagimda gezdirerek uyutuyorum ayaklari geliyor ama sanci agri yoksa endise etme
Ritmik muzikler dinle artik duymaya basliyorlar mesela ben sevdigim diziyi izlerken cok kipirdak oluyorbide uzum yedigimde daha net hissediyorum
Uzum yedigimde bi bayginlik geliyor ya cok tatli ya sekerim firliyor sanirim bi andaAyyy üzüm benimki de çok seviyor heralde anasına çekmiş ağzıma attığım gibi depiniyor içimde yine ye yine ye diye
Uyyy totislerini yerim yaaaa mesela benim ki çikolataya falan sıfır tepki veriyorUzum yedigimde bi bayginlik geliyor ya cok tatli ya sekerim firliyor sanirim bi anda
Ama hic durmuyor balik gibi kipir kipir
Ahaha tatliyla kandiramiyoruzUyyy totislerini yerim yaaaa mesela benim ki çikolataya falan sıfır tepki veriyor
Birde çoğu ismi koyamıyorum ya sevmediğim birini hatirlatiyor ya bilmem hangi akrabamin kiziBende Seren Selen falan dusunuyordum ama esim isinamadi o isimlere zor soyleniyor diyor
E dedim ne olcak karar verelim simdiden
Şukufe olsun diyor
Yok binnaz olsun diyorum
Oyle su an daha net bir ismi yok bizimkinin de
Yeni moda isimlere de alisamiyorum
Acelya istedim bi ara
Ona da chat ismi gibi dedine alakaysa
O ayca22 idi ayrica
Amaan erkeklere sormamak lazim
Chatgptye esimin benim oglumun ismini yazdim bize uyumlu soyadimiza uyumlu numerolojiye gore birkac isim buldum ama yine de kararsizimBirde çoğu ismi koyamıyorum ya sevmediğim birini hatirlatiyor ya bilmem hangi akrabamin kizi
Evet ya karnındayken ayrı doğunca apayrı acabalar başlıyorAnnelik ne zormus ya her şeye evham her şey diken üstü
Şimdi hatirliyorum bi kaç hafta önce daha cinsiyet belli olmamışken sen numerolojiden enerjiden bahsetmiştin ben o zaman çok inanmıyordum hatırlarsın belkiChatgptye esimin benim oglumun ismini yazdim bize uyumlu soyadimiza uyumlu numerolojiye gore birkac isim buldum ama yine de kararsizim
Yok benim baya eskiden beri aklımdaydı hem ilk kızımın ismiyle uyuyor hemde kendi ismimleBahar dizisi ciktigindan beri etrafimda 8 tane parla ve umay var
Asiri artti bu isimler
Mihra:)İlki ne canım
Benim çocukumda soğuk kahve içtiğimde coşuyor yavrumda anası gibi sağlıksız şeylerden hoşlanıyorCanim benim 20 aylik oglum gece uyurken tekme atmisti bide bazen kucagimda gezdirerek uyutuyorum ayaklari geliyor ama sanci agri yoksa endise etme
Ritmik muzikler dinle artik duymaya basliyorlar mesela ben sevdigim diziyi izlerken cok kipirdak oluyorbide uzum yedigimde daha net hissediyorum
O değil iki gündür mantı muhabbetine bu akşam mantı yiyeceğim he canımı istettinAhaha tatliyla kandiramiyoruz
Birkac gun once manti yemistim fazla kacirmisim o kadar agir geldi ki mantidan sogudum 2 gun nerdeyse kipirdamadi korktum sonra kendiliginden kipirdamaya basladi
Manti ne kadar agir geldiyse 2 gun uyudu
Ben bugün yaptırdım ilk dozu 21.haftadayız. hiç aşı olmamıştım çünküKızlar hepinize günaydın ve merhabaa :) aranıza yeni katıldım , buraların acemisiyim 17+5 gebeyim ve tetanoz aşısı konusunda benimde tereddütlerim var ne yapsam bilemiyorum ,kendim de kadın doğum hemşiresiyim bu arada .Okuduklarım ayrı söylüyor duyduklarım ayrı söylüyor . Kesinlikle aşı karşıtı bi insan değilim ama 19-23 haftalarda çok fazla bebek kayıpları olduğunu ve aşıdan kaynaklı olabileceğini okuyorum son zamanlarda,tabi ki bilimsel bi açıklama yok ama insan ister istemez tedirgin oluyor . Sizler yaptırdınız mı ya da ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili ? Özellikle önceleri sadece tetanoz yapılırken son zamanlarda hep 3lü karma aşı yapılıyormuş neden mesela ? Çookk kararsızım
Yaaa bu ismi görünce heyecan yaptım çünkü geçen gün eşimle beğenir gibi olduk sonra dedikki arasında H harfi varya vurgu yapmak gerekir zor mu olur telaffuzu falan saçma sapan detaylara girdikMihra:)
Ya bende 21 im kimse aramıyor bir şey demiyor kararsız kaldım ben mi arasam diyeBen bugün yaptırdım ilk dozu 21.haftadayız. hiç aşı olmamıştım çünkü
Aynı yorumu ben yazacaktım hatta okurken yutkundum o dereceO değil iki gündür mantı muhabbetine bu akşam mantı yiyeceğim he canımı istettin
Anlamı çok hoşumuza gitmişti bizim. Kızım 2020 doğumlu hamileliği düşünürsek 2019 da karar verdik o zamanlar hiç yoktu tesadüfen denk gelip araştırmıştım hiç pişman değilim iyi ki mihra koymuşum diyorumYaaa bu ismi görünce heyecan yaptım çünkü geçen gün eşimle beğenir gibi olduk sonra dedikki arasında H harfi varya vurgu yapmak gerekir zor mu olur telaffuzu falan saçma sapan detaylara girdik
İsmi hala çok beğeniyorumbakalım ne olcak
Senin erkek ismi belli mi? Yazdıysan kacirmis olabilirim
Ayy büyük çocuk olmasa girerdim de işte imkansız gidip şahin mantı alcam ev yapımına en yakını oAynı yorumu ben yazacaktım hatta okurken yutkundum o derece
Hazır mantıda sevmiyorum mecbur elimiz hamura gircek
Ay rahatladım gerçekten ya şükürler olsuun akşam biraz ağrı oldu ama geçti neyseki . Çikolata yiyip uzanınca hafiften hissettim bi içim rahatladıCanim benim 20 aylik oglum gece uyurken tekme atmisti bide bazen kucagimda gezdirerek uyutuyorum ayaklari geliyor ama sanci agri yoksa endise etme
Yaa ilk kez manti yazdim amaO değil iki gündür mantı muhabbetine bu akşam mantı yiyeceğim he canımı istettin
Ahahah en azindan birileri seni birkac isme itmiş oluyor oyle dusunŞimdi hatirliyorum bi kaç hafta önce daha cinsiyet belli olmamışken sen numerolojiden enerjiden bahsetmiştin ben o zaman çok inanmıyordum hatırlarsın belkiama artık enerji numeroloji ne varsa razıyım yeterki bir isim beğeneyimm
Şimdi chatgptye sormaya gidiyorum
Sütlü kahve en azindan ya cok sagliksiz sayilmazBenim çocukumda soğuk kahve içtiğimde coşuyor yavrumda anası gibi sağlıksız şeylerden hoşlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?