Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Ayyy üzüm benimki de çok seviyor heralde anasına çekmiş ağzıma attığım gibi depiniyor içimde yine ye yine ye diye

Uyyy totislerini yerim yaaaa mesela benim ki çikolataya falan sıfır tepki veriyor
Ahaha tatliyla kandiramiyoruz
Birkac gun once manti yemistim fazla kacirmisim o kadar agir geldi ki mantidan sogudum 2 gun nerdeyse kipirdamadi korktum sonra kendiliginden kipirdamaya basladi
Manti ne kadar agir geldiyse 2 gun uyudu

Birde çoğu ismi koyamıyorum ya sevmediğim birini hatirlatiyor ya bilmem hangi akrabamin kizi

Chatgptye esimin benim oglumun ismini yazdim bize uyumlu soyadimiza uyumlu numerolojiye gore birkac isim buldum ama yine de kararsizim
Şimdi hatirliyorum bi kaç hafta önce daha cinsiyet belli olmamışken sen numerolojiden enerjiden bahsetmiştin ben o zaman çok inanmıyordum hatırlarsın belki ama artık enerji numeroloji ne varsa razıyım yeterki bir isim beğeneyimm
Şimdi chatgptye sormaya gidiyorum

Benim çocukumda soğuk kahve içtiğimde coşuyor yavrumda anası gibi sağlıksız şeylerden hoşlanıyor

Ahaha tatliyla kandiramiyoruz
Birkac gun once manti yemistim fazla kacirmisim o kadar agir geldi ki mantidan sogudum 2 gun nerdeyse kipirdamadi korktum sonra kendiliginden kipirdamaya basladi
Manti ne kadar agir geldiyse 2 gun uyudu
O değil iki gündür mantı muhabbetine bu akşam mantı yiyeceğim he canımı istettin

Ben bugün yaptırdım ilk dozu 21.haftadayız. hiç aşı olmamıştım çünkü

Yaaa bu ismi görünce heyecan yaptım çünkü geçen gün eşimle beğenir gibi olduk sonra dedikki arasında H harfi varya vurgu yapmak gerekir zor mu olur telaffuzu falan saçma sapan detaylara girdik
İsmi hala çok beğeniyorum bakalım ne olcak

Senin erkek ismi belli mi? Yazdıysan kacirmis olabilirim

Anlamı çok hoşumuza gitmişti bizim. Kızım 2020 doğumlu hamileliği düşünürsek 2019 da karar verdik o zamanlar hiç yoktu tesadüfen denk gelip araştırmıştım hiç pişman değilim iyi ki mihra koymuşum diyorum bazı yaşı büyükler zorlanıyor mikra diyeni duydum onun dışında telaffuz zorluğu hiç olmadı yani denk gelmedim okulunda falanda Azra ismini de beğeniyordum görümcem koyunca vazgeçmiştim
Oğluşumada kıvanç istedimde eşim ikna olmayınca ortak metehanda karar kıldık:))

Ay rahatladım gerçekten ya şükürler olsuun akşam biraz ağrı oldu ama geçti neyseki . Çikolata yiyip uzanınca hafiften hissettim bi içim rahatladı

O değil iki gündür mantı muhabbetine bu akşam mantı yiyeceğim he canımı istettin
Yaa ilk kez manti yazdim ama
Aralik anneleri mi konusuyor
Yap ye valla
Yerken iyi de sonra gegirme istegi ve ona eslik eden sarimsak kokusundan nefret ediyorum dis fircalama gargara naneli sakiz bile etki etmiyor sanki 5 kg yemisim gibi bi his
Oysaki 2 dis rendeliyorum
Ahahah en azindan birileri seni birkac isme itmiş oluyor oyle dusun
Benim çocukumda soğuk kahve içtiğimde coşuyor yavrumda anası gibi sağlıksız şeylerden hoşlanıyor
Sütlü kahve en azindan ya cok sagliksiz sayilmaz
Ben kac hafta kola ictim valla
Oglumda cok dikkat ediyordum o kadar etmisim ki rambo dogurdum
Ikinciyi saldim cayira derlerdi de inanmazdim oyleymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…